«جهان کودکان مراکز شبانه‌روزی» رونمایی شد

مراسم افتتاحیه کتاب «دنیای کودکان مدارس شبانه روزی» برگزار شد.

«جهان کودکان مراکز شبانه‌روزی» رونمایی شد

به گزارش سلام دکتر، این جایزه توسط فاطمه برزگر، موسس و مدیرعامل موسسه خیریه زینب کبری (س)، محمدعلی بهمنی، شاعر، مصطفی رحماندوست، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان و علی سلطان زاده، مدیرعامل موسسه خیریه رعد الغدیر اهدا شد. و … افشا.

سمانه نائینی مدیر روابط عمومی بنیاد زینب کبری(س) و مجری برنامه در ابتدای برنامه درباره کتاب «دنیای کودکانه مدارس لباس پوشیدن» در دو قسمت گفت: بخش اول بررسی جهانی جمعیت است. و تعقیب مدارس شبانه روزی و قسمت دوم دنیای کودکان شبانه روزی از نگاه مربیان در هر بخش در تجربه فرزندان از شما در مدارس شبانه روزی زندگی کرده اید.دیدگاه ها و از دیدگاه پژوهشی این کتاب می تواند به همه افراد جامعه کمک کند، به خصوص کسانی که دغدغه و مسئولیت تربیت این کودکان را دارند.

وی همچنین گفت که نگرش کودکان نسبت به کودکان باید تغییر کند.

فاطمه برزگر ملقب به «مامان فاطی» در مؤسسه خیریه زینب کبری (س) به مهمانان خوش آمد می گوید و درباره تأسیس این بنیاد صحبت می کند.

مصطفی رحماندوست نیز در مورد بنیان این عشق و فرازها و کتاب های آن صحبت کرد و محمدعلی بهمنی چند بیت از این شعر را خواند.

در قسمت بعدی برنامه صدیقه توکلی و محمدحسین شمسایی نویسنده و ویراستار کتاب از تجربه خلق این کتاب می گویند.

صدیقه توکلی گفت: این کتاب چهارمین کتاب موسسه خیریه زینب کبری(س) است. مدت هاست که به انتشار کتاب فکر می کنیم و از تجربیات خود می نویسیم. این کار را از سال 1371 شروع کردیم، اولین کتابی که منتشر کرد، «پروفایل مادر» بود که درباره تجربیات و خاطرات خواهر فاطمه برزگر است. کتاب دوم «رازها و نیازهای کودکان در مدارس شبانه روزی» درباره خاطرات مربیان و جوانان دوران کودکی است، کتاب سوم «ما فرزندخوانده هستیم» درباره خاطرات کودکان از بنیاد زینب کبری(س) است که توسط خانواده های مختلف به تصویب رسیده و به تحلیل و بررسی شرایط کودکان خوانده از نظر اجتماعی و نحوه نگاه شهروندان به آنها صحبت کرده است.

محمدحسین شمسایی نیز درباره این کتاب اظهار داشت: همه می دانیم که هر جنبه ای از جامعه را باید از زوایای مختلف بررسی کرد. بیشتر مطالعات در زمینه کودکان بی سرپرست و مراکز مهدکودک انجام شده است، اما بسیار اندک.

وی در عین حال گفت: اگر این کتاب را بخوانید متوجه می شوید که این کتاب فقط یک خاطره نیست و از نگاه دست اندرکاران، مربیان و بچه های این مجموعه یک موضوع اجتماعی است. این دنیا از بیرون کاوش شده است و به همین دلیل عنوان این کتاب دنیای کودکان در مدارس شبانه روزی است. در شرح مختصر بعد از کتاب از کودکانی که از آنها صحبت می کنیم اما ندیده ایم صحبت می کنیم و به مخاطب فرصت می دهیم تا با دنیای کودکان آشنا شود. این جهان را ابتدا خود کودکان و سپس اطرافیان و سپس جامعه توصیف می کنند که در این سه کتاب شرح داده شده است. شاید یک چهارم این کتاب خاطره باشد و سه چهارم آن به ارزیابی علمی موضوع اختصاص دارد.

محمد شمسایی افزود: به نظر می‌رسد که کوچک‌ترین شرکت‌ها نظم و انضباط را از درون می‌پذیرند، اما این شرکت این کار را می‌کند و این کارکنان اینجا هستند تا از تجربیات سال‌های زندگی خود و اینکه چه رشته‌ای درست و نادرست در کتاب استفاده شده است، صحبت کنند. “

در پایان این مراسم کتاب افتتاح شد و مهمانان به رسم یادبود آن را امضا کردند.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل