مزایا و معایب سرامیک پرسلان

در تولید و روند محصولات سرامیک پرسلانی ها به لحاظ کیفیت و درجه پخت دما در کوره تفاوت خاصی به نسبت سرامیک های معمولی دارند.  این محصولات با توجه به مواد و نوع خاکی برای تولید و همچنین نداشتن جذب آب به نسبت دیگر محصولات متمایز می باشند.  بسیاری از افرادی که شروع  به ساخت و ساز می کنند معمولا در خرید سرامیک پرسلانی از خود مقاومت نشان میدهد و آن هم بدلیل قیمت بالای این محصول می باشد.

مقاومت پرسلانی ها با سنگ طبیعی در رقابت است و همچنین لعابی که در روی سطح آن استفاده می شود، خاص و منحصر بفرد می باشد. البته این مورد شایان ذکر است که توصیه و پیشنهاد معماران  در ساخت ساز به صاحبین کار، پرسلانی می باشند، از دیگاه آنها، با توجه به هزینه های بالا مصالح ساختمانی یکبار هزینه کردن بهتراز چندیدن بار می باشد. در این مقاله سعی بر آن داریم که به برخی از مزایا و معایب این محصول بطور مختصر اشاره کنیم.

مزایای سرامیک پرسلانی

پرسلانی ها دارای مزایای زیادی هستند که این موارد باعث شده از دیگر محصولات متمایز باشد:

معایب سرامیک پرسلانی

این محصول پرطرفدار و خاص در کنار این محاسن معایبی هم دارد از جمله:

این مورد جای بحث دارد که اگر پرسلانی ها جذب آب ندارند پس چرا  دوغ آب و درزها را باید محکم کاری شوند. نکته اینجاست که خود بیسکوئیت جذب آب ندارد و لعابی که روی سطح سرامیک زده شده باعث شده نفوذ مایعات نداشته باشد.

نحوه تشخیص سرامیک پرسلان

محصولات سرامیکی در نگاه اول همگی از لحاظ چهارچوب و اسکلت شبیه به می باشند اما در واقع تفاوتهای زیادی نسبت به هم دارند که شامل : نوع خاک ( قرمز ، سفید ) نوع لعاب ( براق – پولیش – سوپر پولیش – نانو پولیش ) درجه بندی کیفی محصول  و در جزئیات بیشتر مثل درصد جذب آب، مقاومت فشاری، ضد ضربه بودن و دیگر…. خب بعد از خواندن این مطلب بالا شاید سوال برایتان پیش آید که بعد از این همه چطور پرسلانی ها را از سرامیک معمکولی شخیص دهیم؟

راحت و بدون حاشیه برایتان بگویم که در قدم اول و آسانترین راه اعتماد به فروشنده و گفته های آن می باشد. قدم دوم را می توان اینگونه بیان کرد که از نصاب و معمار درخواست داشته باشید که حین خرید شما را همراهی کنند. با توجه به تجربه معمار خود می توانید خرید مطمئن داشته باشید. اما باز هم روشهای دیگر هم هست که حوصله و صبر شما را میطلبد . در ادامه به این موارد اشاره می کنیم :

مواردی که نام برده شد همگی به تجربه و دانش در مورد این محصول می باشد. گروه فنی و کنترل کیفی یکی از کارخانه های معتبر تولید کاشی و سرامیک اینگونه بیان می کند که، مهمترین مورد تشخیص سرامیک و پرسلان، قدرت جذب آب با درصد کم می باشد. آزمایشی در این مورد است که برایتان بازگو می کنم. بیسکوئیت خامی که از کوره حرارت زیاد دیده را وزن می کنند و بعد به مدت 5 ساعت در آب جوشانده و تا 24 ساعت در آب می گذارند که بماند و سپس دوباره وزن می کنند که مسلماً وزن کمتری دارد که در نتیجه ی عدم جذب آب این محصول را بازگو می کند. البته این آزمایش در کارخانه انجام می شود و برای خرید های خانگی دیگر این آزمایش پاسخگو نمی باشد.

در این مقاله سعی بر آن داشتیم که به طور مختصر توضیحاتی در مورد پرسلانی ها بدهیم و اطلاعات مهم در این محصول برای شما بیان کنیم. برای مشاهده ی محصولات پرسلانی به صفحه ی پرسلانی کالاساخت در منوی سرامیک سایت مراجعه کنید.

خروج از نسخه موبایل