گزارشی از مراسم پایانی مسابقه «طراحی کتابخانه عشایری»

آثار برگزیده و مرتبط مسابقه “طراحی کتابخانه عشایری” طی مراسمی با حضور دبیرکل کتابخانه عمومی ملی مورد تقدیر قرار گرفت.

گزارشی از مراسم پایانی مسابقه «طراحی کتابخانه عشایری»

به گزارش سلام دکتر ، علیرضا مختارپور ، دبیر کل بنیاد کتابخانه ها ، در مراسم اختتامیه مسابقه “طراحی کتابخانه عشایری” که امروز (چهارشنبه ، 21 آنلاین) برگزار شد ، به ضرورت ورود به کتاب “کتاب خوانی و فعالیت های کتابخوانی برای همه نقاط کشور در تمام نقاط کشور در چهار فصل هر کدام ، شامل دشت ها و کوه ها ، رودخانه ها و مناظر – روز ، یکی از مکان های محل بنیاد و برنامه های کتابخانه های عمومی است. ”

ضرورت برآوردن نیازهای فرهنگی جامعه عشایری

وی در ادامه به چالش های پیش روی زندگی روستایی اشاره کرد و گفت: “بررسی آمارهای جاری جمعیت در کشور در سال های اخیر نشان داده است که متأسفانه به دلیل برخی مشکلات مربوط به سبک زندگی یا عدم مراقبت ، جمعیت رو به کاهش است ، اما نقش مهم ملت عشایری نیازمند توجه ویژه در زمینه دامداری و برخی محصولات کشاورزی و همچنین کمک به حفظ حفاظت از مناطق مرزی است. در این راستا ، جنبشی در صنعت آغاز شده است تا بر اساس شرایط خاص آب و هوایی شهروندان اقدام کند تا نیازهای فرهنگی و آموزشی این طبقه اصیل را برآورده کند. ما تروریست ها و دوستداران فضای تجمع نامیده می شود.

مختارپور با تمجید از شرکت کنندگان و معرفی مشارکتهای فراوان در این مسابقه ، گفت: برخی از طرحهای ارائه شده در این مسابقه مدلهای بسیار خوبی هستند. به نظر می رسد برای تکمیل رفتار مدل ها ، می توانیم گروهی از داوطلبان با یک تیم تاریخ را در مدت کوتاهی به مناطق روستایی بفرستیم تا مدل ها بتوانند جنبه های مختلف زندگی روستایی مانند حرکت و دید را مشاهده و لمس کنند. پسندیدن . زیرا این تجربه قطعاً بر طراحی آنها تأثیر می گذارد. من فکر می کنم این می تواند مناسب این پروژه ارزشمند باشد.

آماده سازی منطقه طراحی برای شرکت در مباحث فرهنگی

یحیی نوریان ، رئیس دانشیان فارایان بنی معماری (فابل ایران) ، از خدمات کتابخانه های عمومی ملی برای ارائه خدمات به شهروندان عشایر تشکر کرد و همچنین به توانایی های “طراحی” و فعالان این حوزه برای ارائه خدمات فرهنگی توجه کرد. به برای ایجاد همکاری با شرکت برای ایجاد این مسابقه طراحی شد و پس از جلسات متعدد و اظهارنظر در مورد پرونده حرفه ای ، فراخوان این مسابقه با دعوت از فعالان و علاقمندان به این حوزه منتشر شد. در مرحله اول ، ما حدود 440 شرکت کننده داریم که اکثر آنها دانشجوی معماری و معماری هستند.

وی در مورد روند رسیدگی به این مسابقه توضیح داد: در نهایت ، 171 شغل به دبیر شرکت رسید و بیش از 20 شغل به دلیل عدم رعایت استانداردهای تعیین شده در فراخوان اخراج شدند. سپس ، روند داوری در 3 مرحله دیگر انجام شد و اقدامات فردی که شرایط لازم را نداشت ، کنار گذاشته شد. به عنوان شغل انتخاب شد و 5 شغل شایسته تقدیر شناخته شدند.

نوریان می افزاید: در پروژه های ارائه شده رویکردهای متفاوتی وجود دارد و هر یک از پروژه های منتخب بر اساس یکی از این رویکردها دارای طرحی هستند. برخی از آنها رویکرد “ماشین” در طراحی دارند ، برخی فکر می کنند استفاده از قطعات سبک تر است ، و برخی دیگر بر اساس بسیاری از جواهرات است. منشی شرکت همکاری زیادی با شرکت کنندگان در طول رویداد داشت ، و ما هنوز سابقه ای از این انتقال نداریم ، و همچنین می خواهیم در این نقطه ملاقات کرده و بحث کنیم تا از قابلیت های موجود در جامعه استفاده کنیم. طراحان در زمینه فرهنگ. خدمات م effectiveثر به مناطق روستایی ارائه دهید.

تجربه زندگی عشایری خود را به اشتراک بگذارید

زهیر متکی ، یکی از داوران مسابقه طراحی کتابخانه های عشایری ، به روش های مختلف ارائه خدمات به گروه های خاص در کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: «وقتی در این سازمان ارائه خدمات خاصی به بخشی از جامعه را در نظر می گیریم ، شاید اولین کار ما باشد. مخاطبان در مناطق روستایی بر این اساس ، من معتقدم که ما نباید موضوع این جشن را به عنوان یک مشکل و مشکل خواندن در نظر بگیریم ، بلکه باید به موضوع به عنوان یک امکان جدید و یک تجربه زندگی نگاه کنیم.

وی افزود: خوشحالم که خدمات انتخاب شده در این مسابقه با اطمینان خاطر نزدیک داوران ، خدمات امنیتی هستند و این تجربه زندگی را در معرض دید عموم قرار می دهند. اساساً ، ژانر کتاب درک زمان و تغییر زمان را دارد ، که پیوند ترجمه جالبی با فعالیتهای طراحی شده برای ایجاد کتابخانه برای شهروندان دارد. من می خواهم از شرکت کنندگان و کتابخانه های عمومی کشور تشکر کنم که به این شیوه صحبت کردند.

گردهمایی معماران برای پرداختن به موضوعی فراموش شده

حامد مظاهریان ، یکی دیگر از داوران مسابقه طراحی کتابخانه عشایری ، در بیانیه ای در این مراسم گفت: فضای معماری و طراحی برای موضوع ما پرورش یافته ایم که اغلب در زمینه معماری فراموش می شود. یعنی برای یک جامعه عشایری ایده آل است.

وی با اشاره به تغییرات جمعیت مناطق روستایی کشور گفت: بیش از یک قرن پیش حدود 40 درصد جمعیت ایران مهاجر بودند که در زمان انقلاب به 7 درصد رسید. اما امروزه این رقم به 1.7 درصد رسیده است و بر ماهیت زندگی روستایی تأثیر می گذارد ، بنابراین بسیاری بر این باورند که جنبه سفر در زندگی روستایی بیش از سایر جنبه ها و جذاب ترین و پرهزینه ترین قسمت کشور است. زندگی مسافر آنها را به چالش می کشد در

مظاهریان ادامه می دهد: “انتظارات هیئت داوران فراتر از وظایف ارائه شده در این مسابقه است و نشان می دهد که دانش ما در این زمینه بسیار محدود است و همانطور که گفته شد ، لازم است این درک از سفر و گردشگری تکمیل شود.” من باید از تلاش های آزمایشگاه فیس بوک تشکر کنم ، که یک سازماندهنده بسیار منظم است که به دلیل منحصر به فرد بودن موضوع ، طیف گسترده ای از شرکت کنندگان و وضعیت این مسابقه در طول فصل Corona ، کار خوبی را انجام داد.

از خدمات منتخب مسابقه طراحی کتابخانه عشایری قدردانی کنید

ادامه این جشن شامل ارائه آثار منتخب است که بر اساس آنها ایده هایی ارائه می شود نگار محمدی ، فرناز پیکان پور ، محمود قربانی و محمد رجاییان به عنوان رتبه اول، برنامه ارائه شده توسط الهه مرادی و حسین خراسانی به عنوان نفر دوم و برنامه ارائه شده توسط احسان لیسانی و محمدحسین اقلیدس مقام سوم را کسب کردند معرفی کرد.

نیز کار می کند زهره نژاد بیگلری ، سمانه طقیانی دولت آبادی ، سینا رضایی نوایی ، عطا خویی و همچنین کار تیمی مژگان افشارفر ، فرناز بیات ، فاطمه مفید و محمد کاظم زاده به عنوان پروژه های مرتبط در مسابقه ملی “کتابخانه عشایری” نشان داده شده است.

در پایان برنامه ، دبیرکل شرکت به همراه نمایندگان و مدیران کل شرکت از ارائه خلاقیت پروژه های منتخب بازدید کردند.

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل