مسائل تغذیه‌ای؛ عامل نیمی از مرگ‌ومیرهای بیماری‌های غیرواگیر

تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و دانشکده تحقیقات تغذیه و تغذیه امضا شده است.

به گزارش سلام دکتر ، مراسم ثبت یادداشت تفاهم نامه بین معاون آموزش ، تربیت بدنی و بهداشت وزارت آموزش و پرورش و موسسه صنایع غذایی و تحقیقات تحقیقات غذایی همراه با نحوه سلامت زندگی دانش آموزان برگزار شد.

مهرزاد حمیدی ، معاون تربیت بدنی و بهداشت وزارت آموزش و پرورش ، در این مراسم که در دانشکده تغذیه ایران برگزار شد ، گفت: و صنایع غذایی ملی سهم بسزایی در همکاری پایدار برای تغییر زندگی دانش آموزان دارد. “

وی با اشاره به وزن دانش آموزان و برنامه مدیریت چاقی افزود: این برنامه دارای زمینه های مهم بسیاری است که مهمترین آنها برنامه بهداشت و تغذیه دانش آموزان است که 40،000 مرکز بهداشتی اساسی را در کشور پوشش می دهد. “

حمیدی اجرای این برنامه را متناسب با هدف 14 میلیون دانش آموز خواند و گفت: این برنامه همه اقشار جامعه از جمله افراد لاغر ، چاق و متناسب را شناسایی و ارزیابی می کند. “

وی به اهمیت همکاری با انستیتوی ملی تحقیقات تغذیه و تغذیه به منظور توسعه ایده های برنامه درسی ملی اشاره کرد و گفت: “با این همکاری در قالب مبارزات ، مشاوره و موارد ذکر شده در دفتر خاطرات ، عنوان یک رژیم غذایی سالم ، وزن سالم و سبک زندگی سالم را می توان ایجاد کرد. “

حمیدی در ادامه هدف از اجرای این طرح را کاهش 3 درصدی چاقی در دانش آموزان عنوان کرد و گفت: به این ترتیب ما سعی کرده ایم خانواده ها را نیز در این طرح گنجانده و 16 مدل مشارکت را شناسایی کنیم. برای آنها. “

حمیدی می افزاید: غربالگری دانش آموزان چاق ، مشارکت موثر خانواده ها در کنترل چاقی و اضافه وزن از برنامه های مدارس امسال است که می گوید: مدرسه می تواند پایان یابد چاقی دانش آموزان با اجرای دقیق برنامه های بهداشتی. “

وی گفت: همچنین باید مشکل اضافه وزن هنگام بیماری عروق ویروس کرونا برنامه ریزی شود و بر این اساس برنامه کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان طراحی شده است.

وی افزود: طبق گزارش های رسمی وزارت بهداشت و پزشکی ، 60 درصد دیابت و 18 درصد بیماری های قلبی عروقی به دلیل اضافه وزن و چاقی و 2 تا 9 درصد هزینه های بهداشتی است. در عواقب چاقی در جامعه استفاده می شود. “

وی از آغاز طرح غربالگری دانش آموزان خبر داد و افزود: پس از ورود BMI دانش آموزان به سیستم مدارس که تا 6 نوامبر ادامه دارد ، در ماه مارس مجدداً اجرا می شود.

“با کمک خانواده هایشان ، دانش آموزان می توانند وزن خود را کنترل کنند و از طریق برنامه های ارائه شده در شبکه شادی فعالیت های تفریحی انجام دهند ، بنابراین آموزش خانواده ها یکی از برنامه های گروه آموزش و بهداشت است. در کرونا ، “او گفت.

در همین رابطه ، رئیس انستیتوی تحقیقات تغذیه و تغذیه گفت: به دنبال فساد مالی گروه ها ، این تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش منعقد می شود و ما قادر به همکاری با کودکان هستیم 14 میلیون مدرسه و 1 میلیون معلم که با خانواده خود نیمی از انسان هستند. ” برنامه های غذایی تنظیم کنید ، پوشش دهید.

جلال الدین میرزای رزاز ، تأكید كرد كه اداراتی مانند وزارت بهداشت ، جهاد كشاورزی و سایر سازمانها و م institutionsسسات مسئول تأمین مایحتاج اساسی باید جای خالی داشته باشند. مهمترین عامل ارتقا a یک رژیم غذایی سالم ، بگویید: وقتی تعداد بیماریهای غیرواگیر بیش از 65٪ باشد ، یعنی سلامت عمومی ضعیف است.

طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های کلیسای SubGenius ، در این مقاله آمده است: “طبق مطالعات انجام شده 55 تا 60 درصد مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر بیماری های منتقله از راه غذا است. در این بخش و افزایش دانش در مورد غذا ، قطعاً طی دو سال آینده کاهش خواهد یافت. ” ما با بار بیماری ها روبرو خواهیم شد و 50٪ از بار بیماری های غیر جسمی کاسته خواهیم شد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل