رسانه سلامت و دانشکسب و کار سلامتی

میکروگرافت ابرو چیست؟ بررسی مزایا، هزینه و مراحل کاشت

کاشت ابرو به روش میکروگرافت چیست؟

یکی از محبوب‌ترین روش‌های کاشت ابرو در حال حاضر را باید کاشت ابرو میکروگرافت دانست. این روش که برخی آن را پیشرفته‌ترین روش کاشت ابرو نام نهاده‌اند، می‌تواند بهترین نتایج را در کنار حداقل عوارض جانبی برای شما به ارمغان ‌آورد. اما آیا این روش، برای همه بهترین متد ترمیم ابرو است؟ در این مقاله قصد داریم تا با بررسی همه جانبه موضوع، با شما در مورد ویژگی‌های کاشت ابرو طبیعی به روش میکروگرافت، تفاوت‌های آن با دیگر روش‌ها و مزایا و عوارض آن صحبت کنیم. پس تا انتهای این مقاله کوتاه با ما در نیم کلینیک در استانبول همراه باشید.

تفاوت میکروگرافت با sut | فیلم کاشت ابرو به روش میکروگرافت | کاشت مو به روش میکروگرافت

تفاوت کاشت ابرو به روش میکروگرافت با دیگر روش ها

همان طور که احتمالا اطلاع دارید، درمان‌های مبتنی بر کاشت مو با روش‌هایی آغاز شد که به آن‌ها، روش‌های ماکروگرفت گفته می‌شود. از جمله‌ی این روش‌ها باید به روش‌های پانچ FIT یا کاشت نواری FUE اشاره کرد. نقطه ضعف این متدها، دشواری پروسه و ایجاد اسکار در نواحی اهدا و دریافت‌کننده‌ی فولیکول است.

در روش کاشت ابرو میکروگرافت، نه تنها برای گرافت‌برداری ناحیه بانک مو، از تجهیزات اتوماتیک استفاده می‌شود، بلکه پردازش فولیکول‌ها و کاشت آن‌ها نیز کاملا بدون دخالت مستقیم انسان صورت می‌پذیرد. به این ترتیب نه تنها از ذخیره گرانبهای بانک موی شما محافظت خواهد شد، بلکه با بیشترین بازدهی و کمترین عوارض جانبی می‌توانیم فولیکول‌ها را مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

روش میکروگرافت چیست؟

در روش میکروگرافت، ابتدا پزشک تعداد گرفت‌های مورد نیاز را تخمین می‌زند. پس از آن، بسته به تصمیم وی و شرایط داوطلب از ناحیه بانک مو اقدام به گرافت‌برداری می‌کنیم. این گرافت‌ها توسط دستگاه دسته‌بندی شده و فریز می‌شوند. سپس توسط دستگاه، فولیکول‌های مناسب جداسازی و دسته‌بندی شده و در انتها، مجددا در ناحیه هدف، پیوند زده خواهند شد.

دلیل نامگذاری این روش به این اسم نیز، همین رویکرد گرافت‌برداری است؛ چرا که بر خلاف سایر روش‌ها، گرافت‌های مورد استفاده در این روش در حداقل ابعاد ممکن برداشت و کاشته خواهند شد. کاشت ابرو به روش میکروگرافت توان پیوند بیشترین تعداد واحد فولیکولی را در هر جلسه داراست.

مراحل کاشت ابرو در روش میکروگرافت

نیازی به اشاره نیست که اولین مرحله دریافت درمان کاشت ابرو به روش میکروگرافت، مراجعه به پزشک و ویزیت حضوری ایشان است. پزشک در این مرحله با معاینه فرد، متوجه خواهد شد که آیا داوطلب کاندیدای مناسبی برای کاشت ابرو هست یا خیر. در برخی افراد، به دلایل گوناگون ممکن است روشی به غیر از میکروگرافت برای آن‌ها تجویز گردد. در صورت موافقت پزشک متخصص پوست و مو با کاشت ابرو به این روش، جلسات درمانی برنامه‌ریزی خواهند شد. در کلیه‌ی جلسات، کاشت ابرو به بیهوشی موضعی انجام خواهد شد. از این قسمت به بعد شاهد چند مرحله‌ی کلی هستیم.

آماده‌سازی سطح پوست ناحیه بانک و دریافت‌کننده ابرو

در این مرحله، پس از تزریق ماده بیحسی، سوراخ‌هایی به شکل خطی روی ناحیه دریافت‌کننده ایجاد می‌شود. این سوراخ‌ها جایی هستند که فولیکول‌های شما قرار است در آن قرار گیرند. همچنین ناحیه بانک مو نیز بیحس شده، به کمک هولدرهای اتوماتیک، گرافت‌های مو در ابعاد کمتر از یک میکرون برداشته خواهند شد. البته در برخی بیماران که بانک موی آن‌ها تضعیف شده است، باید از روش تریکوفیتیک اسکارلت بهره برد.

پردازش گرافت‌ها

دومین مرحله‌ای است که باید برای کاشت ابرو به روش میکروگرافت مورد توجه باشد. در این مرحله، گرافت‌ها فریز شده، فولیکول‌های آن جدا می‌شوند. این فولیکول‌ها مجددا دسته‌بندی شده و آماده‌ی کاشت می‌شوند.

کاشت فولیکول های جدید ابرو

به کمک دستگاه میکروایمپلنتر انجام خواهد شد. سرعت برداشت و کاشت گرفت‌ها در این روش بسیار زیاد است و به دلیل کوچکی و نزدیک بودن‌ آ‌نها نسبت به یکدیگر، نتایج بسیار طبیعی را در بر خواهند داشت.

مراقبت‌های بعد از کاشت ابرو میکروگرافت

کاشت ابرو به این روش عوارض خاصی ندارد و شما می‌توانید بلافاصله به روند عادی زندگی خود بازگردید. هرچند باید به یاد داشته باشید که کاشت ابرو Micrografting همچنان یک جراحی محسوب می‌شود و باید از فولیکول‌هایی که در پیشانی شما کاشته شده‌اند، محافظت کنید. بنابراین تا چند روز بعد از کاشت ابرو:

  • صورت خود را تنها با آب ولرم بشویید. همچنین تا چند روز می‌توایند از حمام گرفتن چشم‌پوشی کنید.
  • جای زخم‌ها را تمیز نگه دارید
  • برای خشک کردن صورت تنها از پارچه نازک نخی و به ملایمت استفاده کنید.
  • جای ابروهای کاشته شده را نخارانید یا به آن دست نزنید.
  • به مویرگ‌های خونی خود فشار نیاورید. استرس، فعالیت ورزشی شدید یا مصرف رقیق‌کننده‌های خون در یک ماه بعد از کاشت ابرو ممنوع است.
  • در صورت التهاب یا وجود درد، از کمپرس سرد به صورت غیرمستقیم استفاده نمایید.

محدودیت‌های داوطلب مناسب کاشت ابرو به روش Micro Graft

همان طور که ملاحظه می‌کنید، کاشت ابرو به روش میکروگرافت مزایای جالبی دارد. با این حال، برخی افراد نمی‌توانند از این روش کاشت ابرو استفاده کنند. این محدودیت، شامل عدم توانایی پوست در حفظ فولیکول‌های کاشته شده، محدودیت بانک مو و یا دیگر مسائلی از این دست است. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید به مقاله چه کسانی میتوانند کاشت ابرو انجام دهند در همین سایت مراجعه کنید.

مزیت ها و نتایج کاشت ابرو به روش میکروگرافت

مهمترین مزیتی که روش میکروگرافت در بر دارد را باید کنترل عوارض جانبی کاشت ابرو عنوان کرد. در این روش، احتمال بروز حساسیت و وخامت در نواحی اهدا و دریافت‌کننده‌ی به صفر می‌رسد. همچنین اصولا چیزی به اسم اسکار در کاشت ابرو به روش میکروگرافت مطرح نیست.

از دیگر مزیت‌هایی که این روش را از دیگر همتایان خود متمایز می‌نماید، نتایج بی‌اندازه طبیعی آن است. در این روش، فولیکول‌ها بسیار نزدیک به هم بوده، و طراحی ابرو نیز با بیشترین دقت قابل انجام خواهد بود. همچنین در باب عوارض کاشت ابرو به روش میکروگرافت باید گفت که این موضوع در ذیل مزیت‌های آن مطرح می‌شود. زیرا جز برخی عوارض عادی مانند سوزن سوزن شدن یا التهاب ملایم ناحیه‌های درگیر، عارضه‌ی خاص دیگری برای آن مورد انتظار نخواهد بود.

هزینه کاشت ابرو به روش میکروگرافت

البته این روش دارای نقص‌های خاص خود نیز هست. مثلا، در این روش بر خلاف دیگر متدها نیاز است تا موهای ناحیه بانک مو و دریافت‌کننده تراشیده شوند. هرچند اصلی‌ترین دلیلی که برخی نسبت به این روش کمتر تمایل دارند، هزینه‌های آن است. هزینه‌ی این روش به دلیل استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و نیز، تخصص بالای مورد نیاز جهت انجام آن از دیگر روش‌ها بیشتر است. البته این هزینه‌ها از فرد به فرد دیگر بسته به این عوامل متفاوت خواهد بود:

  • تراکم مورد نیاز در ابرو و تعداد گرفت‌های برداشته شده
  • تعداد جلسات
  • نوع دستگاه‌های مورد استفاده
  • هزینه ویزیت دستمزد کاشت ابرو
  • چالش‌های پیش رو در ترمیم ابروی داوطلب

بهترین کلینیک کاشت ابرو به روش میکروگرافت

کاشت ابرو به روش میکروگرافت یک متد عالی برای ترمیم ابروهای آسیب دیده و کم پشت است. با این حال باید برای دستیابی به بهترین نتایج، حتما در کلینیک‌های مطرح و معتبر انجام شود. در حال حاضر متأسفانه شاهد آن هستیم که برخی افراد بدون صلاحیت، با خرید دستگاه‌ها نسبت به انجام این گونه درمان‌ها مبادرت می‌نمایند. به یاد داشته باشید که بهترین کلینیک‌ها ارائه دهنده‌ی خدمات کاشت و ترمیم ابرو، ویژگی‌های مشخصی دارند. این ویژگی‌ها شامل:

  •     دارا بودن مجوزهای رسمی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نظام پزشکی
  •     همکاری با پزشکان متخصص معتبر و خوشنام
  •     حضور در محیطی کلینیکال تخصصی