آموزش ساخت کوره زغال صنعتی

آموزش ساخت کوره زغال صنعتی به صورت تخصصی

در این مقاله به آموزش ساخت کوره زغال صنعتی خواهیم پرداخت. ولی قبل از هر چیزی بهتر است بدانید که آموزش ساخت کوره زغال صنعتی یک کار حرفه‌ای و تخصصی است. در این دستگاه اتوماتیک تولید زغال از تکنولوژی‌های روز دنیا استفاده شده است که برخلاف کوره زغال سنتی مقرون به صرفه نیز هست. به طور کلی امروزه کوره زغال صنعتی جایگزین روش تولید زغال به صورت سنتی شده است. زیرا از ویژگی‌های بارز کوره صنعتی، بازدهی بالا و سود چشمگیر در زمان کم‌ می‌باشد. در صورتی که شما نیز قصد شروع کسب و کار تولید زغال با خرید مواد اولیه زغال فشرده و کمک دستگاه کوره زغال صنعتی آترین صنعت طهور دارید، با ما همراه باشید. در این متن نحوه ساخت، خرید، ویژگی‌ها و معایب این دستگاه را بررسی خواهیم کرد.

صنعت | صنعتی

آموزش ساخت کوره زغال صنعتی

آموزش ساخت کوره زغال صنعتی توسط افراد ماهر و آشنا به تکنولوژی این دستگاه‌ها صورت می‌گیرد. کوره‌های زغال صنعتی توسط کارگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی ساخته و عرضه می‌شود. قیمت دستگاه تولید زغال فشرده از این رو آموزش ساخت کوره زغال صنعتی به طور تخصصی باید انجام گیرد. بنابراین توصیه می‌شود برای دریافت آموزش‌های لازم به این کارگاه‌ها مراجعه نمایید.

حتی می‌توانید با افراد متخصص که در این زمینه مشاوره می‌دهند، نیز کمک بگیرید. ولی به طور عمومی می‌توانید کوره زغال صنعتی مدنظر خود را به صورت آماده و سفارشی از این شرکت‌های خصوصی تهیه کنید. کوره زغال صنعتی در انواع مختلف تولید می‌شود که در آن‌ها از روش‌های متفاوتی برای تبدیل مواد اولیه به زغال استفاده می‌شود.

کارکرد کوره زغال صنعتی چگونه است؟

به طور کلی نحوه کار کوره زغال صنعتی در سه مرحله خلاصه می‌شود. این سه شامل خشک کردن، پیرولیز و خنک‌سازی است که در مورد آن‌ها توضیح خواهیم داد. نحوه کار کوره صنعتی به صورت کاملا اتوماتیک است. پس از انجام اقداماتی مانند تنظیم دما و فشار می‌توان به راحتی این دستگاه را به کار انداخت. برای کار با کوره زغال صنعتی کافی است چوب یا مواد اولیه دیگری را داخل محفظه قرار داد. پس از آن آتش کوچک در زیر محفظه را باید فعال کرد تا عمل سوخت چوب برای تبدیل به زغال انجام گیرد. پس از چند ساعت می‌توان محفظه را باز کرد و زغال بدست آمده را خارج کرد.

مزیت ساخت کوره زغال صنعتی

استفاده از کوره زغال صنعتی نسبت به کوره زغال سنتی مزایای بسیاری به همراه دارد. با مقایسه دو نوع کوره سنتی و صنعتی به راحتی متوجه این موضوع خواهید شد که کوره سنتی بسیار پر زحمت است و موجب آلودگی محیط می‌شود. بر خلاف کوره‌های سنتی کوره زغال صنعتی نه تنها موجب آلودگی محیط زیست نمی‌شود بلکه در سریع‌ترین زمان می‌توان توسط آن بادستگاه تولید زغال لیمو زغال تولیدکرد.

همچنین خرید کوره تولید زغال صنعتی بسیار مقرون به صرفه است. به طور کلی کوره زغال صنعتی دارای بازدهی بالا و کیفیت بسیار خوبی است. کوره‌های زغال صنعتی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که دود حاصل از سوخت چوب و سایر مواد اولیه وارد محیط زیست نمی‌شود. همچنین در این کوره‌ها میزان خاکستر پس از تبدیل چوب به زغال بسیار کم است. از این رو در صد زغال بدست آمده در کوره صنعتی بیشتر از کوره سنتی است.

قیمت کوره زغال صنعتی

قیمت کوره زغال صنعتی به موارد بسیاری بستگی دارد. به طور کلی در مورد کوره زغال صنعتی نمی‌توان به عدد و ارقام مشخصی اشاره کرد. از جمله فاکتور‌هایی که در تعیین انواع کوره صنعتی تاثیر گذار است می‌توان به گنجایش کوره، جنس و نوع کوره اشاره کرد. کوره زغال صنعتی در انواع گوناگون با ویژگی‌های متفاوت تولید می‌شوند. از این رو قیمت هر یک از انواع کوره صنعتی زغال با دیگری متفاوت خواهد بود. در ضمن بهتر است بدانید که برخی از کوره‌های صنعتی تولید زغال قادر به تولید چند نوع زغال هستند. از این رو این نوع دستگاه‌ها قیمت بالاتری نسبت به سایر کوره‌ها دارند.

خرید کوره زغال صنعتی

مراکز و کارگاه‌های بسیاری در ایران کوره زغال صنعتی را تولید و به بازار عرضه می‌کنند. شما عزیزان می‌توانید انواع کوره زغال صنعتی را در بازار پیدا کنید. هر یک از انواع کوره زغال صنعتی دارای راندمان تولید زغال متفاوتی داشته و میزان تولید زغال در آن‌ها گوناگون است. بنابراین قبل از خرید کوره صنعتی زغال توصیه می‌شود با تمامی ویژگی‌های کوره تولید زغال آشنا شوید تا بتوانید آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید. برای کسب اطلاعات لازم در مورد انواع کوره زغال صنعتی می‌توانید با کارشناسان ما مشاوره رایگان داشته باشید. برای ارتباط با ما با شماره‌های درج شده تماس بگیرید.

معایب استفاده از کوره زغال سنتی

مهم ترین عیبی که کوره ی زغال سنتی دارا می باشد آلودگی محیط زیست می باشد. به دلیل این که کوره ی سنتی دارای دود می باشد و هیچ تدبیری برای مهار این دود و آلودگی ناشی از تهیه ی زغال توسط این کوره وجود ندارد معمولا شاهد آلودگی محیط اطراف کوره ی سنتی می باشیم و ارگان های مربوطه در زمان حال حساسیت های بسیاری بر روی این موضوع دارند.

همچنین باید بگوییم که میزان زغالی که از کوره ی زغال سنتی به دست می آید یک چهارم مقدار چوبی است که در داخل آن ریخته شده است. این میزان زغال به دست آمده در مقایسه با کوره های مدرن تر کم می باشد.

در خطر بودن و یا امکان آسیب رسیدن به افراد در کنار عدم بهداشتی بودن کار دیگر مواردی است که در ارتباط با معایب استفاده از کوره ی سنتی وجود دارد. بهتر است در صورت استفاده از کوره ی سنتی به کارکنان خود همیشه توصیه مراقبتی و بهداشتی را گوشزد نمایید تا مشکل خاصی گریبان آن ها را نگیرد و با خسارت های جبران ناپذیر مواجه نشوند. بهتر است در کنار آموزش ساخت کوره ی ذغال این آموزش ها را فرا بگیرید.

در یک جمع بندی کلی از معایب کوره های سنتی هم باید گفت که به دلیل مدرنیته شدن و یا ماشینی شدن کار ها دیگر استفاده ی آنچنان از روش های سنتی به عمل نمی آید، کوره ی سنتی جهت تهیه ذغال نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد و ساخت کوره ی زغال سنتی هم قدیمی شده است. ساخت کوره زغال امروزه بیش تر در حوضه های صنعتی و ماشینی می باشد و افراد برای آموزش ساخت کوره ی زغال می توانند این روش ها را نیز فرا بگیرند.

ویژگی های برتر زغال صنعتی

انتخاب این نوع زغال در وسایل الکتریکی به دلیل خصوصیاتی است که کربن موجود در آن دارا می باشد. این ویژگی ها کارایی زغال صنعتی را بالا می برد. از این رو زغال صنعتی می تواند گزینه مناسبی برای استفاده در صنایع مختلف باشد.

مقاومت در مقابل حرارت

با توجه به اینکه از این نوع زغال در قسمتی از موتور نصب می شود که از اصطکاک بالایی برخودار بوده و دما در آن بخش بالا می باشد، کربن بهترین ماده برای استفاده درون این زغال هاست. چرا که کربن مقاومت بالایی در برابر حرارت تا دمای ۳۰۰ درجه سانتی گراد از خود نشان داده و در این حالت نیز می تواند به صورت جامد باقی بماند.

سبک وزنی

اینرسی پایینی که کربن در مقایسه با فلزات دیگر دارد، سبب شده تا این ماده در نا صافی های سطوح متحرک باشد. به علاوه کربن موجود در زغال صنعتی مقاومت آن را در برابر خوردگی و ضربات و لرزش بالا می برد.

چگالی حجمی و تخلخل

چگالی حجمی واقعی گرافیت طبیعی معادل ۲.۲۷ گرم بر سانتی متر مکعب می باشد. در صورتی که چگالی حجمی جاروبک ها در بازه ۱.۱۵ تا ۲.۲۰ گرم بر سانتی متر مکعب است. افزون بر این، قطعاتی که از کربن ساخته می شوند، متخلخل اند و حجم زیادی از آن ها را هوا تشکیل داده است. این بدان معناست که این قطعات دارای مجرا های تو در تو و پیچ‌ در پیچ هستند و در جهت عبور هوا کانال های باریکی درون آن ها ایجاد شده است. این مجرا ها در میزان پایداری کربرن تاثیر گذار می باشد و سرعت بالای عملکرد موتور را به همراه دارد.

خروج از نسخه موبایل