تبدیل تتر trc20 به erc20 در تراست ولت

چه بلاک چین‌هایی از USDT پشتیبانی می‌کنند؟

می‌دانید که هر توکن یا کوین روی یک یا چند بلاک چین قابل انتقال است. این موضوع در رابطه با تتر هم صدق می‌کند. زمانی که تصمیم می‌گیرید تا USDT را انتقال دهید یا از صرافی برداشت کنید، چند گزینه پیش روی شما خواهد بود. اتریوم، ترون، بایننس اسمارت چین (BSC) و سولانا از جمله شبکه‌هایی هستند که می‌توان ارز باثبات USDT را روی آن‌ها جابه‌جا کرد. علی رغم انعطاف پذیری USDT و قابلیت معامله روی چندین بلاک چین، گاهی اوقات نیاز داریم تا از شبکه مشخصی برای تراکنش‌های خود استفاده کنیم. جهت اطلاع از نرخ فروش تتر کلیک کنید.

احتمال دارد که درحال انتقال حجم بالایی از نقدینگی باشیم و به دنبال ایمن‌ترین شبکه بگردیم. شاید هم اولویتمان هزینه کارمزد و سرعت یک شبکه مشخص باشد. یا ممکن است بستر معاملاتی مورد نظرمان تنها از استاندارد ERC-20 پشتیبانی کند. (خوشبختانه صرافی ایرانیکارت از چند بلاک چین برای انتقال تتر پشتیبانی می‌کند.) در هر صورت، نیاز داریم تا دو شبکه کاربردی USDT یعنی اتریوم و ترون را مورد بررسی قرار دهیم تا با تفاوت‌های آن‌ها آشنا شویم و بهترین تصمیم را بگیریم چون این دو شبکه از پرکاربردترین‌ها هستند. در انتها نیز می توانید نرخ دلار روز را مشاهده نمایید.

انتقال تتر trc20 از تراست ولت | تبدیل تتر bep20 به trc20 | تبدیل تتر trc20 به bep20 در تراست ولت

تفاوت تتر ERC-20 و TRC-20 در چیست؟

همانطور که تاکنون متوجه شده‌اید، استداندارد بستر بلاک چین اتریوم ERC-20 نام دارد و استاندارد توکن‌های مبتنی بر اکوسیستم ترون هم TRC-20 نامیده می‌شود. به طور کلی، هر دو شبکه توسط کاربران بسیاری مورد اعتماد قرار گرفته‌اند و ما را به مقصد خواهند رساند! امّا در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند. با نگاهی به جدول زیر، می‌توانیم تفاوت تتر TRC-20 و ERC-20 را بهتر درک کنیم:

تتر ERC-20 تتر TRC-20
بلاک چین اتریوم (ETH) ترون (TRX)
نوع آدرس شروع با 0x
نمونه: 0x34hd…
شروع با T
نمونه: T45h7….
سرعت تراکنش متوسط
(چند دقیقه)
سریع
(چند ثانیه تا ۲ دقیقه)
هزینه انتقال تا ۳۰ تتر ۰ تا ۲ تتر
امنیت شبکه بالا قابل قبول
کاربرد حجم بالا حجم کمتر

از آنجایی که آدرس هر دو شبکه از برخی عبارات پیچیده تشکیل شده و انتقال دارایی به آدرس اشتباه می‌تواند برای ما زیان‌بار باشد، بهتر است هنگام انجام تراکنش‌ها آدرس مقصد را Copy-Paste کنیم تا مشکلی ایجاد نشود. بدیهی است که به دلیل ترافیک کمتر و الگوریتم DPoS، انجام انتقال بر بستر ترون ارزان‌تر از اتریوم خواهد بود. اگرچه ممکن است در برخی موارد خاص، نیاز باشد تا تراکنش خود را روی بلاک چین اتریوم نهایی کنیم.

در صورت نیاز به تطبیق توکن خود با بلاک چینی مشخص، نیاز داریم تا شبکه تراکنش خود را تغییر دهیم. در مقاله این موضوع را به تفصیل شرح داده‌ایم. در ادامه می‌خواهیم درمورد ایردراپ ارز دیجیتال بگوییم و راهی آسان را برای تبدیل تتر TRC-20 به ERC-20 به شما معرفی کنیم.

نحوه تبدیل ERC-20 به TRC-20 و بالعکس

پیش از انجام فرایند تبدیل، باید پیش نیازهایی را فراهم کنیم. این پیش نیازها مواردی هستند که در ادامه آن‌ها را مرور خواهیم کرد:

تصور کنید که شما یک کیف پول اتریومی مانند را در اختیار دارید. در این صورت، اگر فردی USDT را بر بستر TRC-20 برای شما ارسال کند، به کیف پول شما نخواهد رسید. زیرا متامسک تنها از توکن‌های ERC-20 پشتیبانی می‌کند. اکنون نوبت به آن رسیده تا پروسه تغییر شبکه را شروع کنیم.

قدم اوّل: رجوع به پلتفرم ChangeNow

در مرحله ابتدایی، نیاز داریم تا مرجعی را برای تغییر استاندارد توکن پیدا کنیم. برای این کار، می‌توانیم از پلتفرم ChangeNow بهره مند شویم. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، تتر روی شبکه‌هایی از جمله اتریوم، TRON و بایننس اسمارت چین قابل انتقال است.

قدم دوم: وارد کردن میزان دارایی

در پلتفرم دیفای ChangeNow، می‌توانیم TRC-20 و ERC-20 را به یکدیگر تبدیل کنیم. در اینجا تتر با استاندارد ترون را به USDT مبتنی بر اتریوم تبدیل کردیم. برای عکس این فرایند، کافیست نام ارزها را به جای یکدیگر وارد کنیم.

رقمی که در بخش مربوط به USDT روی بلاک چین ERC-20 مشاهده می‌کنیم، مبلغی است که در آدرس اتریوم دریافت خواهیم کرد و هزینه‌های کارمزد هم روی آن اعمال شده است. در این تراکنش، Fee محاسبه شده به هزینه مختص به شبکه اشاره دارد و ارتباطی به صرافی یا بستر معاملاتی نخواهد داشت. همانطور که دیدید، برای شبکه ترون بسیار ناچیز خواهد بود.

قدم سوم: وارد کردن آدرس کیف پول ERC-20

با کلیک روی گزینه Exchange در مرحله قبلی، ما توکن TRC-20را به ارزی بر پایه شبکه اتریوم تبدیل کردیم و اکنون نوبت آن رسیده تا آدرس کیف پول شخصی خود را وارد کنیم. پس از تایید فرایند تبدیل، به چنین صفحه‌ای منتقل خواهیم شد. در این قسمت نیاز داریم تا آدرس کیف پول مقصد را وارد کنیم. در اینجا کیف پول متامسک به عنوان نمونه آورده شده است که استاندارد ERC-20 دارد.

قدم چهارم: تایید مشخصات

پس از بررسی مشخصات تراکنش و اطمینان از میزان ارز وارد شده و آدرس مقصد، می‌توانیم با انتخاب گزینه Confirm فعالیت خود را تایید کنیم. ممکن است نهایی سازی تراکنش دقایقی به طول بینجامد. در صورت صحیح بودن آدرس وارد شده، دارایی در کیف پول شما قابل مشاهده خواهد بود.

اکنون این امکان را داریم تا تتر ERC-20 خود را به دارایی‌های اتریومی دیگری تبدیل کنیم . همچنین می‌توانیم آن را در صرافی‌هایی که از توکن‌های ERC-20 پشتیبانی می‌کنند (تقریبا تمام صرافی‌ها!) به فروش برسانیم. اگر تصمیم داشته باشیم تا روند عکس فرایند گفته شده را طی کنیم، کافیست در مرحله اول فیلد مخصوص تتر TRC-20 و ERC-20 را جابجا کنیم و در مرحله سوم، آدرس مرتبط با کیف پولی را وارد کنیم که از استاندارد TRC-20 پشتیبانی به عمل می‌آورد.

خرید تتر از صرافی ایرانیکارت

همانند ارزهای متعدد دیگر، استیبل کوین USDT هم در لیست ارزهای تحت پشتیبانی صرافی ایرانیکارت قرار دارد. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، کاربران این امکان را دارند تا تتر را روی بلاک چین‌های مختلفی خریداری کنند.

با تفاوت تتر ERC-20 و TRC-20 آشنا شدیم و اکنون می‌توانیم برای خرید ارز USDT اقدام کنیم. در مقاله ، به صورت تصویری مراحل خرید تتر را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

بد نیست بدانیم

علی رغم سادگی انجام بسیاری از تراکنش‌ها، هر لحظه این احتمال وجود دارد که اشتباهی را مرتکب شویم. از همین رو، بهتر است برخی نکات ساده را رعایت کنیم تا با مشکلی مواجه نشویم.

به همان ترتیب که در بخش‌های آغازین مطلب به آن اشاره کردیم، پیشنهاد می‌شود که آدرس را به صورت کپی شده وارد کنیم تا خطایی صورت نگیرد.

همچنین در تراکنش‌هایی که در آن‌ها حجم بالایی از دارایی‌ را انتقال می‌دهیم، می‌توانیم ابتدا مقدار کمی از توکن‌ها را به آدرس منتقل کنیم و پس از اطمینان از دریافت آن، کل حجم را ارسال کنیم تا ریسک را به حداقل رسانده باشیم.

احتمالا بدانید که وارد کردن آدرس اشتباه، مانند این است که شما دارایی خود را به آدرسی نامشخص ارسال کرده باشید و طبیعتا احتمال بازگشت آن کم خواهد بود. پس توصیه ما این است که این نکات را رعایت کنید تا با مشکلی مواجه نشوید. در آخر شما ترجیح می‌دهید تا تتر را روی کدام بلاک چین جابه‌جا کنید. ترون یا اتریوم؟ مسئله این است.

مقایسه کلی بین ERC20 و TRC20 چیست؟

حال که هر دو مدل تتر را بهتر شناختیم، در جدول زیر به مقایسه کلی دو شبکه محبوب نقل و انتقال تتر می‌پردازیم.

نوع تتر    تتر ERC20        تتر TRC20

مدل آدرس          با “۰” و “x” شروع می‌شود    با “T” شروع می‌شود

شبکه     اتریوم ETH         ترون TRON

سرعت انتقال        بین ۲ تا ۱۰ دقیقه             بین چند ثانیه تا ۲ دقیقه

کارمزد    میانگین ۳۰ دلار    میانگین ۲ دلار

امنیت     بسیار بالا متوسط

کارایی    نقل و انتقال مبالغ بالا         نقل و انتقال مبالغ خرد

اولین تفاوت میان توکن‌ها نحوه‌ی اجماع در بلاک چین‌های آن‌هاست. بلاک چین اتریوم از روش ماینینگ برای اجماع بهره می‌برد و در بلاک چین اتریوم این فرایند از طریق استیکینگ انجام می‌گیرد.

سرعت و میزان کارمزد تراکنش‌ها نقطه‌ی تمایز دیگر تتر TRC20 و ERC20 است. در بلاک چین اتریوم در حال حاضر کارمزد تراکنش‌ها افزایش پیدا کرده است؛ این در حالی است که در بلاک چین ترون، کارمزد تراکنش‌ها بسیار پایین و مقرون به‌صرفه است.

همچنین سرعت انجام تراکنش‌ها نیز در شبکه ترون بسیار بالاتر از شبکه اتریوم است. در بلاک چین اتریوم در هر ۲۵ ثانیه یک تراکنش انجام می‌شود؛ اما در بلاک چین ترون این عدد به ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه می‌رسد.

تفاوت بعدی این دو نوع تتر در میزان پشتیبانی در کیف پول‌ها و صرافی‌‌های مختلف است. Erc20 در والت‌ها و صرافی‌های بسیاری مورد تایید قرار گرفته و می‌توان در بستر این پلتفرم‌ها از آن استفاده کرد. اما تتر Trc20 هنوز به این میزان شناخته شده نیست و والت‌ها و صرافی‌های محدودی از این کوین پشتیبانی می‌کنند.

برای نتیجه‌گیری می‌توان گفت با توجه به هزینه و سرعت تراکنش‌ها، تتر روی بلاک چین ترون در شرایط کنونی بر تتر بلاک چین اتریوم برتری دارد و تنها مزیت ERC20 نسبت به TRC20، شناخته‌تر بودن آن است که سبب شده کیف پول‌ها و صرافی‌های بیشتری از آن پشتیبانی کنند. اما با این حال، انتخاب و استفاده از انواع تترها کاملاً سلیقه‌ای است و به دیدگاه تریدر نسبت به بازار و معاملات بستگی دارد.