وکیل ملکی در چه حوزه هایی فعالیت می کند؟

منظور از وکیل متخصص در امور ملکی چیست؟

وکیل ملکی یا همان وکیل متخصص در امور ملکی به کسی اطلاق می شود که متخصص و وارد به مسائل حقوقی ملک باشد. همچنین باتجربه در مشورت دادن و دانا در پیدا کردن راه حل های مشکل ملکی باشد. یکی از مهم ترین و بیشترین دعاوی حقوقی، مربوط به دعاوی ملکی است. پس لزوم وکیل متخصص در امور ملکی در طرح و پیگیری این دعوا لازم و ضروری است. در ادامه این مقاله سعی داریم تا موضوع دعاوی ملکی و انواع آن و هر آنچه در طرح این دعاوی لازم باشد، ذکر شود. ابتدا باید بدانیم منظور از دعاوی ملکی چیست؟ اصولا طرح این دعوا مربوط به چه مسائل حقوقی است؟ حوزه کاری وکیل ملکی و شهرستان ها در چه حیطه ای قرار دارد؟ ویژگی وکیل ملکی خوب در چیست؟ پاسخ به همه این سوالات در این محتوا خواهد بود.

ملکی

وکیل متخصص امور ملکی

وکیل ملکی از جمله وکلای باتجربه ای است که بیشترین رسیدگی مربوط به پرونده دعوای ملکی در دادگاه های تهران و شهرستان ها را برعهده دارد. زیرا تهران به عنوان پایتخت و کلان شهر بزرگ طبیعتا بیشترین دعاوی ملکی در دادگاه های آن مطرح خواهد شد. در نتیجه تربیت تخصصی وکیل ملکی بیشتر از هر جایی دیگر لازم و ضروری است. حال منظور از دعاوی ملکی، اموری است که به اموال غیر منقول مرتبط می شود. اموال غیر منقول به املاکی گفته می شود که ثابت است و امکان جابجایی ملک وجود ندارد.

تمامی املاک و اراضی شامل اموال غیر منقول خواهند بود. مانند؛ آپارتمان، خانه، عمارت، باغ، دفتر کار، مزرعه، مغازه و زمین، از جمله املاک و اموالی است که در دعاوی ملکی مورد بحث واقع می شوند. دعاوی ملکی به سبب پیچیدگی و حساسیت زیاد حقوقی، ضرورت افراد متخصص و وارد به این مسائل بیش از پیش احساس می شود.

وکیل ملکی از باتجربه ترین وکلا در خصوص دعاوی ملکی هستند. زیرا تهران از بیشترین مشکلات حقوقی مربوط به مشکلات و دعاوی اموال غیر منقول در دادگاه ها مواجه است. برخی از دعاوی مربوط به این حیطه کاری ، رسیدگی به مسائلی چون؛ خلع ید، اخذ پایان کار، جعل سند، تصرف عدوانی، تنظیم سند رسمی و … است. این توضیح از دعوای ملکی از سوی وکیل متخصص در امور ملکی بیان شده است.

اهمیت وکیل ملکی در دعاوی ملکی

همانطور که گفته شد وکیل ملکی از وکیل های متخصص در طرح دعاوی و امور ملکی هستند. رسیدگی به دعاوی املاک در دادگاه های حقوقی با طرح دعوا شروع و رسیدگی می شود. مشاوره حقوقی کامل و همچنین راهنمایی در طرح دعوا و همراهی در طی کردن مراحل رسیدگی به پرونده، بر عهده وکیل ملکی در دادگاه های تهران است. در ادامه این مبحث لازم است تا درباره ویژگی های وکیل خوب در دعاوی ملکی چه در تهران و یا شهر های  دیگر بحث و گفتگو کنیم. زیرا لازمه برد هر پرونده حقوقی همراهی وکیل عالی و متخصص از هر نظر مخصوصا از منظر دانش ملکی است.

ویژگی بهترین وکیل ملکی در دعاوی مختلف

از ویژگی های لازم و تخصصی وکیل ملکی ، علاوه بر داشتن مجوز و پروانه و دانش آکادمیک، داشتن شم حقوقی عالی در زمینه مسائل دعاوی حقوقی و ملکی  است. چرا که این دعاوی از حساسیت زیادی برخوردار است و بدیهی است که وکیل با تجربه و متخصص در این زمینه برای پیشبرد هدف از طرح دعوا کمک کننده خواهد بود. ویژگی های لازم و ضروری وکیل ملکی در رسیدگی به پرونده های حقوقی اینچنینی،  به شرح زیر است.

اولین ویژگی لازم برای مدیریت مسائل حقوقی و خصوصیت وکیل متخصص در امور ملکی، داشتن تجربه است. تجربه حقوقی و اجتماعی لازم در رسیدگی به این پرونده ها بسیار مهم و حائز اهمیت است. گاهی اوقات فقط دانش حقوقی برای رسیدن به هدف در دعوای حقوقی کافی نیست و این مهم لزوم تجربه کافی و عالی در این زمینه است. وکیل متخصصی که مسئولیت رسیدگی به پرونده های متنوع ملکی را داشته است، قطعا بهترین گزینه برای مشاوره و انجام دفاع در دادگاه خواهد بود. هر میزان تجربه وکیل بیشتر باشد، دفاع دقیق و کامل تر خواهد بود و موکل به هدف خود نزدیک تر خواهد شد.

وقتی تجربه مهم ترین رکن اساسی یک وکیل خوب باشد، رسیدن به هدف پرونده در کمترین زمان و راحت ترین و کوتاه ترین راه ممکن می شود. وکیل ملکی

که فاقد تخصص و تجربه کافی در این گونه پرونده ها باشد، راه های پر هزینه و طولانی را برای پیشبرد اهداف انتخاب می کند. راه های که بخواهد با توسل به آزمون و خطا به نتیجه برسد، از نواقص همراهی وکیل بی تجربه است. پس دومین ویژگی لازم برای وکیل ملکی ، انتخاب کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه رسیدن به حق در پرونده موکل است.

وکیل ملکی یا در کل وکیل متخصص ملکی باید آشنا به روند دادگاه منطقه و محل رسیدگی به پرونده حقوقی ملک باشد. آشنایی کلی با کارمندان و قضات دادگاه و آشنا بودن به رویه حوزه قضایی یکی از ارکان مهمی است که وکیل متخصص در زمینه رسیدگی به پرونده های ملکی باید داشته باشد. رسیدگی به پرونده ملک بهتر است در همان ناحیه ای باشد که ملک در واقع شده است. زیرا گاهی اوقات اداره ثبت اسناد به پرونده دعوا وارد می شود. پس این مهم، کار را برای پیش بردن سریع تر روند اداری پرونده راحت تر خواهد کرد. این نکته را وکیل متخصص تشخیص می دهد و به موکل متذکر و یادآور می شود.

آخرین نکته قابل تذکر در انتخاب وکیل ملکی، علاوه بر تجربه و دانش حقوقی، آشنایی با محل رسیدگی به پرونده حقوقی، آگاهی داشتن وکیل ملکی در نحوه دادخواست و کیفیت و خواسته دعوا است. گاهی قانونگذار در مورد حقوقی سکوت کرده است و دادرسی به آن را به قضات و حقوقدانان در هر پرونده واگذار می کند. وکیل ملکی از این خصوصیت بی بهره نیست. آنان استدلال و نظرات حقوقی پر رنگ و قوی در این مسائل مطرح خواهند کرد.  نتیجه آن واضح و مبرهن است که به نفع وکیل مدافعی است که استدلال های قوی ارائه نماید.

مهم ترین موضوعات مورد رسیدگی وکیل ملکی

برخی از عناوین مهم در دعاوی ملکی که وکیل ملکی و وکلای متخصص در امور ملکی همیشه با آن سروکار دارد، به قرار زیر است. که با شرح کامل آن نام برده شده اند.

تنظیم سند رسمی برای انتقال ملک؛ یکی از عناوین مرتبط با دعاوی ملکی است که با خرید و فروش اموال غیر منقول مطرح خواهد شد. زمانی این عنوان از دعوا ملکی مطرح می شود که شخصی از فروشنده، ملکی را خریداری کرده باشد و فروشنده به هر دلیل و علتی از انتقال سند مالکیت به شخص خریدار امتناع می کند. شخص خریدار نیز با مراجعه به وکیل ملکی به طرح دعوا در مراجع ذی صلاح اقدام می نماید.

لزوم تنظیم قرارداد رسمی اجاره؛ در ماده قانونی 47 تمامی مواردی که موجر باید طبق قانون و قرارداد به آن متعهد باشد، ذکر شده است. زمانی که مستاجر اقدام به اجاره ملکی از شخص موجر می کند، لزوم تنظیم سند را بر خود اجبار می داند، و تا پایان قرارداد مالک به تعهدات خود بایستی پایبند باشد. اگر موجر به دلایلی از تنظیم سند اجاره امتناع کرد، مستاجر با کمک وکیل ملکی به طرح دادخواست می پردازد. پس با این اوصاف لزوم تنظیم سند برای مورد اجاره نیاز می شود.

گرفتن حکم تخلیه مورد اجاره تجاری؛ در طی شصت سال قانون گذاری در ایران، احکام و قوانین مربوط با اجاره تجاری و مسکونی در یک راستا قرار گرفته اند. در حالت کلی احکام کلی مربوط به اجاره هر چیز، اعم از منزل مسکونی و یا اماکن تجاری یا اجاره انسان و اشیاء یکی بوده است. مقررات و قوانین مدنی درباره اجاره هم به اجاره مسکونی و هم به اجاره ملک تجاری اشاره دارد.

اما قانونگذاران ایران با قوانین ارتباط مستاجر و موجر در سال های 56 و 76 و قانون منسوخ شدن ارتباط مستاجر و موجر در سال 39 برخی از احکام مربوط به اجاره مسکونی را از اجاره اماکن تجاری جدا کردند. نتیجه آن تبیین مقررات لازم و اضافی در این قوانین بوده است. قوانینی چون، حق تجارت، حق سرقفلی، حق کسب و پیشه از مقررات اضافه شده در این مبحث بوده است.

گرفتن حکم تخلیه مورد اجاره مسکونی ؛ یکی از مسائل و مشکلات شایع حقوقی و ملکی، عدم تخلیه مورد اجاره از سوی مستاجر است. زمانی که شخص اقدام به اجاره محلی برای سکونت خود می کند، قراردادی بین موجر و مستاجر عقد می شود. در این قرارداد مبلغ و یا اجاره بها مورد اجاره و تاریخ شروع و پایان قرارداد و تمامی مشخصات دیگر در آن درج می شود.

پس مستاجر در زمان پایان قرارداد باید محل مورد اجاره را تخلیه و  تحویل موجر نماید. اما اگر مستاجر به عقد قرارداد پایبند نبود و از تخلیه مورد اجاره امتناع کرد، موجر می تواند با طرح شکایتی به دادخواهی خود اقدام نماید و مستاجر را طبق قانون مجبور به تخلیه هر چه زودتر ملک خود کند.

دادخواهی در دریافت اجاره های عقب افتاده؛ طرح این دعوا از سوی موجر می باشد و هدف وی کاملا مشخص و معلوم است. طبق قرارداد تنظیم شده مابین مستاجر و موجر، مستاجر متعهد به پرداخت اجاره بهای تعیین شده در سند اجاره است. در صورتی که مستاجر از پرداخت اجاره بهای تعیین شده امتناع کند، یا مقداری از اجاره را پرداخت نکند، طبق قانون موجر حق دادخواهی اجور معوقه را از دادگاه خواهد داشت. طرح دعوای اینچنینی تحت عنوان مطالبه اجور معوقه توسط وکیل ملکی مطرح خواهد شد و رسیدگی به آن بر عهده مراکز قضایی است.

وکیل ملکی کیست؟

از آنجایی که رسیدگی به این نوع پرونده ها نیازمند اطلاعات، دانش، تسلط کامل بر قوانین املاک و آیین های مربوطه و مهم تر از هر چیزی تجربه وکلای املاک می باشد تا به راحتی بتوانند حق شما را باز ستانند. بهتر است بهترین وکلای ملکی را انتخاب نمایید که ما در این امر یاری رسان شما خواهیم بود و بهترین وکلا را در اختیار شما قرار خواهیم داد. جدا از این که وکلای ملکی با تجارب بالا می توانند در حیطه های موضوعی متفاوت به موکلین خود مشاوره دهند و آن ها را با چارچوب کلی آشنا سازند.

وظایف و امورات وکیل ملکی

به این موضوع دقت نمایید دادگستری ملکی قابلیت برعهده گرفتن دعاوی نظیر(خانوادگی و…)را دارا می باشند.  اما با تمام این تفاسیر ترجیح داده اند تا به طور کاملا تخصصی اقدام نموده و بر روی پرونده هایی از این دست تمرکز نمایند. تا به طور همه جانبه به حل و فصل پرونده بپردازند. از جمله مواردی که وکلای ملکی با توجه به تخصص خود در آن فعالیت می کنند.

مزایای وکیل ملکی

از امتیازات مهمی که وکلای ملکی ما دارا می باشند می توان به دانشنامه حقوقی و تجارب بالای آنان اشاره نمود. با توجه به اینکه حوزه وکالت املاک بسیار بسیار گسترده می باشد و شامل دعاوی من جمله کیفری،حقوقی وثبتی می باشد. بهتر است وکیل ملکی انتخابی شما مسلط به تمام امورات قانونی املاک باشد.

از دیگر امتیازات وکیل ملکی می توان به تجارب ملکی وی اشاره نمود. مدت زمان فعالیت و سابقه وکلا ملکی بسیار حاز اهمیت می باشد. به این دلیل که وکیل ملکی با سابقه احتمال اینکه شما را به موفقیت نزدیک کند افزایش خواهد یافت. به یاد داشته باشید وکیل ملکی انتخابی شما حتما باید این دو مزایا را داشته باشد تا بتواند به نحو احسن امورات ملکی شما را در دادگاه پیش ببرد.

دلایل مراجعه به وکیل ملکی

جهت رسیدگی به پرونده های دعاوی حقوقی و کیفری نحوه مطرح نمودن و شکایات آن به شدت قابل توجه است. به دلیل اینکه تعیین کننده سود و یا ضرر اشخاص می باشد، پس با توجه به این موضوع و کسب آگاهی های لازمه اقدام به اخذ وکیل ملکی مجرب نمایید تا امورات مورد نظرتان به نحو احسن انجام شود.

به علاوه باتوجه به این موضوع که ممکن است در دعاوی ملکی حقوق طرفین معکوس گردد و پرونده دچار انضمام گردد، پیشنهاد می شود از جمله این امورات قانونی را به متخصص فعال در این حوزه بسپارید، که موسسه حقوقی یعقوبی با بهترین وکلای ملکی، در این امر شما را یاری خواهد نمود.

اگر فردی املاک فرد دیگری را تحت تملک خود در آورده باشد. در رابطه با این موارد به دو صورت می توان عمل کرد، انتخاب هر دو مورد کاملا بستگی به وکیل ملکی شما دارد. که تا چه اندازه در کار خود مسلط و باتجربه میباشد. که بتواند چه نوع دعاوی مطرح نماید تا شما را به حقتان برساند. از طرفی وکیل ملکی متخصص می داند ادله و اظهارات خود را در چه زمان مطرح نموده که حق موکل خویش ضایع نگردد.

وکلای ملکی موسسه حقوقی یعقوبی

موسسه حقوقی یعقوبی متخصص ترین و با تجربه ترین وکلا را دارا می باشد. و با دانش حقوقی بالا شما را در دعاوی ملکی خود یاری خواهند نمود و در نتیجه بهترین راهکار را به شما ارابه خواهد داد. وکلای موسسه حقوقی یعقوبی با تجارب به شدت کاربردی خود در انواع دعاوی ملکی و حقوقی میتوانند پس از بررسی و تحلیل موضوع شکایت شده توسط شما، موثرترین و کوتاه ترین راه رسیدن به حق خود را در اختیارتان قرار دهند.

 وکلای موسسه حقوقی یعقوبی با پیگیری ها دلسوزانه و موثر خود تا انتهای مسیر همراه شما خواهند بود و مشاوره های هدفمند خود را از شما دریغ نخواهند کرد. از طرفی همانطور که پروسه رسیدگی به دعاوی در دادگاه ها به شدت زمان بر است، وکلای با تجربه ما می توانند سهل ترین و بهترین راه را در کوتاه ترین زمان ممکن به شما نشان دهند.

هزینه وکیل ملکی

حق الوکاله وکیل ملکی باتوجه به موضوع پرونده و وسعت و پیچیدگی آن کاملا متغیر است. همچنین باتوجه به تجارب و سابقه و دانش وکلا هم این هزینه از یک وکیل به وکیل دیگر متفاوت است.

به طور مثال:

شما وکیل ملکی انتخاب می نمایید که هزینه زیادی از شما اخذ می نماید اما ناکارآمد و بدون تجربه می باشد، پس حتما در این امر از مشاوران ما کمک بگیرید تا وکیل ملکی متخصص امورات ملکی شما را انجام دهد.

موسسه حقوقی یعقوبی با مناسب ترین هزینه و با تجربه ترین وکلای ملکی کشور بهترین راه حل ها را برای دعاوی ملکی شما به کار خواهد گرفت.

وکیل ملکی برای فروش ملک شراکتی

برای مثال:شما با دوستان،آشنایان و یا … با یک دیگر ملکی را شریک هستید در این مثال به دلیل اینکه ملک شراکتی و یا به عبارتی مشاع است تمام شرکا باید در آن تصمیم گیری و نظرات یکسان داشته باشند، اما به دلایلی ممکن است مشکل و بحثی بین شرکا رخ دهد و قصد ادامه شراکت با یک دیگر را نداشته باشند، می توانند وکیل ملکی اخذ نموده و از او بخواهند که وی از دادگاه طلب فروش ملک مشاع را تقدیم نماید. یکی از مسیرهایی که باید طی شود این است که نخست بیش از درخواست از دادگاه از اداره ثبت درخواست نماید سپس در صورتی که اداره ثبت با بررسی های لازم ملک را غیر قابل افراز تشخیص دهد آن لحظه میتوان از دادگاه طلب فروش را اخذ نمود.

در این مثال هم حق الوکاله وکیل ملکی باتوجه به با تجربه بودن و نوع دعاوی تعیین می گردد.

حق الوکاله وکیل دعاوی ملکی به چه میزان است؟

در مطالب بالا به آن اشاره نمودیم سابقه،تجربه،متخصص بودن وکیل ملکی و میزان پیچدگی پرونده دعاوی ملکی در تعیین حق الزحمه تاثیر گذار خواهد بود.

استفاده از وکیل در دعوای ملکی تا چه اندازه ضروریست؟

هیچیگاه استفاده از وکیل در تمام موضوعات دعاوی در دادگاه ها ضروری نبوده اما به دلیل پیچیدگی این دعاوی و تعدد منابع قانونی این امورات را وکلای ملکی سریعتر و هدفمندتر به موفقیت نزدیک می نمایند.

مراحل پرداخت پول در معاملات ملکی چگونه است؟

بهترین روش پرداخت وجه معاملات ملکی چیست؟

بهترین روش پرداخت وجه معامله های ملکی، استفاده از چک های رمزدار تضمین شده بانکی و بین بانکی است.استفاده از چک های معمولی شخصی در معاملات توصیه نمی شود چرا که در این موارد، به جز اعتبار شخص صاحب حساب، هیچ گونه تضمینی برای وصول شدن چک وجود ندارد.

در خرید خانه های وام دار چه کار باید کرد؟

در زمان خرید خانه های وام دار می توانید برای انتقال سند به بانک مراجعه کنید و وام را به نام خود انتقال دهید و به این ترتیب مقداری از مبلغ خانه را به صورت اقساطی به بانک پرداخت کنید.

خروج از نسخه موبایل