اقتصادیکسب و کار سلامتی

آشنایی با بهترین نرم افزار واسط سامانه مودیان

با تصویب قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، ارسال الکترونیکی صورت‌حساب‌ها برای تمام مودیان مالیاتی الزامی شده است. این کار می‌تواند از طریق روش‌های مختلفی انجام شود، انتخاب بهترین روش برای ارسال صورت‌حساب‌ها به سامانه مودیان، دغدغه بسیاری از مودیان است. صدور صورتحساب های الکترونیکی به دو روش رایج ارسال از طریق نرم افزار واسط و استفاده از خدمات شرکت های معتمد مالیاتی صورت می گیرد.

پس از صدور فاکتورهای الکترونیکی صورتحساب ها به سامانه مودیان ارسال می شوند.سامانه مودیان یک سامانه آنلاین است از الگوهای صورتحسابی پشتیبانی نمی کند و نمیتوان مستقیم از طیق این سامانه اقدام به صدور صورتحساب نمود.درواقع باید صورتحساب ها از طرق راه های مجاز صادر و به سامانه مودیان ارسال شوند.

پس از تصویب قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان در سال 1398، کلیه مؤدیان مالیاتی ملزم شدند تا صورتحساب های فروش خویش را به صورت الکترونیکی در سامانه مودیان ثبت نمایند. این اقدام به منظور افزایش شفافیت مالیاتی، مقابله با فرار مالیاتی و جلوگیری از جعل فاکتورها صورت گرفت. در آغاز سال 1402، ارسال صورتحساب های الکترونیکی به این سامانه به طور رسمی الزامی اعلام گردید

این تغییر قانونی، چالش هایی را برای مدیران مالی، حسابداران و کارفرمایان به همراه داشت. از جمله این چالش ها می توان به ثبت نام در سامانه مودیان، نحوه ارسال فاکتورهای الکترونیکی و استفاده از نرم افزارهای واسط سامانه اشاره نمود. انتخاب روش مناسب جهت ارسال صورتحساب های الکترونیکی اکنون یکی از حیاتی ترین موضوعات برای حسابداران و کسب و کارها محسوب می گردد.

ویژگی های یک نرم افزار واسط سامانه مودیان مناسب

  1. قابلیت مدیریت کامل کالاها و خدمات به منظور تسهیل در صدور فاکتور
  2. امکان دسترسی آسان به سوابق فاکتورها و صورتحساب های الکترونیکی ارسال شده
  3. مدیریت اطلاعات مشتریان و سهولت در به روزرسانی و ویرایش آن ها
  4. صدور آسان فاکتورهای فروش و کنترل کامل بر این فرآیند
  5. مدیریت موارد برگشت از فروش به طور کارآمد
  6. چاپ فاکتورهای فیزیکی در کنار نسخه الکترونیکی آن ها
  7. قابلیت ایمپورت و اکسپورت اطلاعات به صورت اکسل
  8. استعلام لحظه ای وضعیت فاکتورهای ارسالی در سامانه مودیان
  9. عدم محدودیت در تعداد فاکتورهای قابل صدور و ارسال
  10. تولید گزارشات کامل و جامع درباره وضعیت فروش
  11. امکان اصلاح و ویرایش فاکتورهای فروش صادر شده
  12. دریافت به روزرسانی های نرم افزاری، آموزش رایگان و پشتیبانی 24 ساعته

ارسال صورتحساب به سامانه مودیان

روش های ارسال صورتحساب به سامانه مودیان به دو دسته کلی مستقیم و غیرمستقیم تقسیم می شوند:

  1. ارسال غیرمستقیم از طریق شرکت های معتمد مالیاتی: در این روش، مؤدیان از خدمات شرکت های مالیاتی معتمد بهره می گیرند تا صورتحساب های آنان را به سامانه مودیان ارسال نمایند. این گزینه برای افرادی مناسب است که زمان کافی برای صدور فاکتور الکترونیکی ندارند و یا آموزش کافی در این زمینه ندیده اند. بنابراین از خدمات شرکت های معتمد مالیاتی بهره مند می شوند.هزینه ی خدمات شرکت های معتمد مالیاتی با توجه به حجم فاکتورها تعیین می شود هم چنین شما برای صدور فاکتورهای فروش باید اطلاعات مالیاتی خود را در اختیار شرکت های واسط قرار دهید که اینکار منجر به افشای اطلاعات مالیاتی شما خواهد شد. .
  2. ارسال مستقیم با نرم افزارهای حسابداری: استفاده از نرم افزارهای حسابداری همراه با امکانات مالیاتی و ارسال الکترونیکی صورتحساب، یکی از راه های مستقیم است. توجه داشته باشید برخی نرم افزارها فاقد این قابلیت هستند.تعداد محدودی از نرم افزار های حسابداری قابلیت اتصال مستقیم به سامانه مودیان را دارند.
  3. استفاده از نرم افزارهای واسط سامانه مودیان: بهترین و کارآمدترین گزینه ارسال مستقیم صورتحساب ها به کمک نرم افزارهای واسط سامانه مودیان است. این نرم افزارها اتصال آسان به سامانه، ورود داده های اکسل، پشتیبانی، آموزش رایگان و قیمت مناسب را ارائه می نمایند.نرم افزار های واسط یک پل ارتباطی بین مودی و سامانه مودیان می باشد.شما میتوانید به راحتی از طریق این افزونه ی واسط اقدام به صدور فاکتور الکترونیکی نمائید و از پرداخت جرائم مالیاتی در امان باشید.

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان

با توجه به هزینه های بالای ارسال صورتحساب ها به سامانه مودیان از طریق شرکت های معتمد مالیاتی، استفاده از نرم افزارهای واسط مخصوص ارسال الکترونیکی صورتحساب ها به این سامانه، گزینه ای کاربردی و صرفه اقتصادی به شمار می رود. برای بهره گیری از این نرم افزارها، ابتدا باید یک توکن سخت افزاری امضای دیجیتال تهیه نمود. پس از آن، می توان با اتصال این توکن به نرم افزار، نسبت به ارسال صورتحساب های صادره به سامانه مودیان اقدام کرد.

مزیت عمده استفاده از این نرم افزارها این است که در هر زمان دلخواه می توان صورتحساب ها را برای سامانه مودیان ارسال نمود. پس از انجام این کار، با دریافت استعلام از سامانه، وضعیت فاکتورهای ارسالی قابل پیگیری و مشاهده خواهد بود

استفاده از افزونه واسط سامانه مودیان حسابدار اپ این امکان را برای شما فراهم می آورد تا با اتصال مستقیم به سامانه مودیان، صورتحساب های صادره خود را به صورت الکترونیکی و بدون واسطه به این سامانه ارسال نمایید. این روش نه تنها حریم خصوصی شما را محفوظ نگه می دارد، بلکه فرآیند ثبت فاکتورها را با سرعت و سهولت بیشتری همراه می سازد. علاوه بر این، هزینه کمتری نیز متحمل خواهید شد.

پس از تهیه افزونه حسابدار اپ و برقراری اتصال با سامانه مودیان، در عرض چند دقیقه می توانید کلیه صورتحساب های خود را به صورت الکترونیکی برای این سامانه ارسال نمایید. لازم به ذکر است، برای اتصال موفق به سامانه مودیان، ابتدا باید در سازمان امور مالیاتی کشور ثبت نام کرده و شناسه یکتای مالیاتی (شناسه حافظه مالیاتی) و شناسه کالا و خدمات خود را دریافت نمایید.

صدور صورتحساب الکترونیکی ملزم به دریافت شناسه کالا و شناسه یکتای حافظه مالیاتی می باشد،شما میتوانید برای دریافت شناسه کالا و خدمات از موتور جست و جوی اختصاصی حسابدار اپ بهره مند شوید و در صورتیکه شناسه خود را پیدا نکردید می توانید از کارشناسان مجموعه ی درخواست شناسه اختصاصی داشته باشید.توجه فرمائید که استفاده از موتور جست و جوی حسابدار اپ کاملا رایگان می باشد ولی درخواست شناسه اختصاصی با هزینه همراه می باشد

کلام آخر

از ابتدای سال 1402 تمامی صورتحساب ها باید به صورت الکترونیکی به سامانه مودیان ارسال شوند و فاکتورهای کاغذی دیگر نزد سازمان امور مالیاتی اعتباری نخواهند داشت.از این رو مودیان با چالش هایی رو به رو بوده اند اینکه از چه روش هایی میتوان این کار را انجام داد یک از دغدغه های اغلب مودیان می باشد چراکه سازمان مالیاتی آموزش های کافی در این خصوص را نداده است. سازمان امور مالیاتی برای مودیانی که اطلاعات کافی در خصوص صورتحساب های الکترونیکی را ندارند ، شرکت های معتمد مالیاتی را معرفی نموده است. این شرکت ها با مجوزهایی که از سوی سازمان امور مالیاتی دریافت نموده اند، وظیفه ی آموزش تا صدور صورتحساب های الکترونیکی برای مودیان را بر عهده دارند.

با توجه به الزام قانونی ارسال صورتحساب های فروش به صورت الکترونیکی به سامانه مودیان، افراد و شرکت ها دو گزینه پیش رو دارند: روش مستقیم (ارسال توسط خود مودی) و روش غیرمستقیم (با واسطه شرکت های معتمد مالیاتی). در صورت انتخاب روش غیرمستقیم، هزینه های سنگینی باید پرداخت شود و علاوه بر آن، اطلاعات محرمانه مالیاتی در اختیار شرکت های واسط قرار می گیرد که می تواند ریسک افشای اطلاعات را به همراه داشته باشد. از این رو، روش ارسال مستقیم صورتحساب ها به سامانه توصیه می گردد.

برای ارسال فاکتورهای فروش به سامانه مودیان به صورت مستقیم، میتوان از نرم افزارهای واسط سامانه مودیان استفاده نمود. یکی از بهترین گزینه ها در این زمینه، نرم افزار “حسابدار اپ” می باشد. از مزایای برجسته این نرم افزار نسبت به سایر رقبا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. قیمت بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی
  2. ارائه آموزش های رایگان برای کار با نرم افزار
  3. پشتیبانی و راهنمایی 24 ساعته در فرایند نصب، راه اندازی و استفاده از محصول

بنابراین، استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان “حسابدار اپ” می تواند راهکاری بسیار مناسب، کارآمد و صرفه جویانه برای ارسال صورتحساب های الکترونیکی به شمار رود که هم از نظر زمانی و هم از لحاظ هزینه ای مقرون به صرفه خواهد بود.شما برای خرید نرم افزار واسط سامانه مودیان حسابدار اپ می توانید با کارشناسان ما از طریق شماره ی 92 40 00 91 021 در ارتباط باشید.

منبع:

خرید نرم افزار واسط سامانه مودیان