لینک شکسته و تاثیر آن بر سئوی سایت

لینک شکسته چیست و چگونه به سایت شما آسیب می رساند؟

یکی از راه‌های بهینه سازی سایت، لینک سازی در داخل و خارج از آن است. این کار سبب ارتقا رتبه در گوگل و سئو سایت خواهد شد. اما لینک سازی می‌تواند مانند شمشیر دو لبه برای وبسایت شما عمل کند؛ چرا که با شکسته شدن لینکی که در داخل سایت خود استفاده کرده‌اید، تمامی زحمات شما در سئو سایت نابود خواهد شد! در این مقاله توضیح می‌دهیم که منظور از لینک شکسته چیست و این نوع پیوندها چگونه زحمات ما را به باد می‌دهند. پس تا پایان همراه ما بمانید.

سایت

لینک شکسته چیست؟

حتما برای شما هم پیش آمده است که مطلبی را جستجو کنید و بعد از کلیک بر روی لینک مورد نظر، با خطای ۴۰۴ روبرو شوید. در واقع لینک شکسته یا Broken link همان لینک‌هایی هستند که شما را به مقصد نمی‌رسانند و جستجوی کاربر و البته ربات‌های گوگل را بی نتیجه می‌گذارند. این لینک‌ها زمانی درست و قابل اجرا بوده‌اند، ولی بنا به دلایلی از دسترس خارج می‌شوند و لینک شکسته نام می‌گیرند.

انوای لینک شکسته را بشناسید

به طور کلی دو نوع لینک شکسته وجود دارد که هرکدام از آن‌ها اثرات مخربی بر روی وبسایت و بهینه سازی آن می‌گذارند.

Internal broken links یا لینک شکسته داخلی

زمانی که بر روی پیوندی از یک وبسایت کلیک کنید و به صفحه دیگری از همان سایت هدایت شوید، درواقع یک لینک داخلی را انتخاب کرده‌اید. هنگامی که لینک انتخابی شما با خطا مواجه شود، با یک لینک شکسته داخلی طرف هستید.

External broken link یا لینک شکسته خارجی

زمانی که در حال خواندن یک محتوا از وبسایتی مشخص هستید و با کلیک بر روی لینکی که در محتوا معرفی شده است، به وبسایت دیگری وارد می‌شوید، با یک لینک خارجی مواجه هستید. در صورتی که صفحه مورد نظر از وبسایت مقصد در دسترس نباشد، در واقع با یک لینک شکسته خارجی روبرو شده‌اید.

دلیل به وجود آمدن لینک شکسته چیست؟

ضرب المثل معروفی وجود دارد که می‌گوید: (پیشگیری بهتر از درمان است)؛ بنابراین باید دلایل شکسته شدن لینک‌ها را به خوبی بدانیم. این گونه قادر هستیم از وقوع این امر جلوگیری کنیم. به طور کلی پیوندهای شکسته به دودلیل به وجود می‌آیند:

چرا باید لینک‌های شکسته را از سایتمان دور کنیم؟

فرض کنید زمانی که در حال بهینه سازی سایتتان هستید، محتوای خود را به یکی از سایت‌های مربوطه لینک می‌دهید. بعد از مدتی صفحه مورد نظر در آن سایت حذف می‌شود. حال اگر خزنده‌های گوگل در حال بررسی سایت شما باشند، به لینک‌هایی که در محتوای خود استفاده کرده‌اید نیز وارد می‌شوند و چنانچه آن لینک شکسته باشد، یک امتیاز منفی برای سایت شما ثبت خواهد شد. در واقع وجود لینک شکسته در سایت، سبب ناامیدی خزنده‌های گوگل از کیفیت سایت شما خواهد شد.

همچنین زمانی که کاربران بر روی پیوندی کلیک کنند و با خطا مواجه شوند، ممکن است از سایت خارج شوند و ذهنیتی منفی‌ از وبسایت شما در ذهنشان باقی خواهد ماند. بنا بر آنچه که گفته شد، لینک‌های شکسته تاثیرات مخربی بر موتورهای جستجو و مخاطبین شما خواهد داشت، پس در اسرع وقت سایت خود را از شر این آفت‌ها خلاص کنید.

لینک شکسته چگونه به سئو سایت آسیب می‌زند؟

یکی از مهم‌ترین معیارهای گوگل برای افزایش رتبه وبسایت، تعداد و کیفیت لینک‌های ارجاعی در محتواها است. وجود لینک شکسته در سایت، به منزله تابلو ایستی در برابر حرکت خزنده‌های گوگل است. متوقف کردن خزنده‌ها عواقب ناگواری برای سایت شما خواهد داشت و سبب افت ارزش و اعتبار شما در موتور جستجو خواهد شد. حال اگر می‌خواهید به صورت دقیق‌تر بدانید که اثر پیوندهای شکسته، بر روی سئو چیست، می‌توان این طور گفت که هر چقدر تعداد لینک شکسته بیشتر باشد، نزول سایت به رتبه‌های پایین‌تر نیز بیشتر خواهد شد.

چگونه علف هرز صفحه ۴۰۴ را از سایت خود ریشه کن کنیم؟

ورود به صفحات ۴۰۴ برای کاربران بسیار آزار دهنده است و منجر به خروج سریع آن‌ها از وبسایت شما خواهد شد. برای اینکه بتوانیم از روبرو شدن کاربر با این خطا جلوگیری کنیم، باید به ۲ توصیه زیر عمل نماییم:

محتوا را حذف نکنید، ویرایش کنید

گاهی اوقات پیش می‌آید که نیاز است محتوایی از سایت حذف شود، اما این کار به وبسایت صدمه خواهد زد. راه حل بهتر این است که محتوای مورد نظر را ویرایش کنید تا کاربران با لینک شکسته روبرو نشوند.

با استفاده از ریدایرکت ۳۰۱، کاربران را هدایت کنید

اگر می‌خواهید آدرس یک محتوا را عوض کنید، بهتر است از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده نمایید. با استفاده از این روش، هنگامی که مخاطب بر روی لینک تغییر یافته کلیک می‌کند، با خطای دردناک ۴۰۴ روبرو نخواهد شد، بلکه وارد آدرس جدید می‌شود.

راه حل اصلاح لینک‌ شکسته چیست؟

تا این بخش از مقاله دریافتید که دلیل به وجود آمدن لینک شکسته چیست . همچنین توضیح دادیم که چرا باید آن‌ها را از سایت خود دور نگه داریم. در ادامه به شما خواهیم گفت که اگر سایتتان آلوده این لینک‌ها شده است، برای پاکسازی کامل سایت باید چه عملی انجام دهید.

قدم اول: شناسایی لینک‌های شکسته سایت

در این مرحله باید تمامی پیوندهای شکسته را با استفاده از ابزارهای ویژه این کار بیابید. ابزار ها و روش های مختلفی برای شناسایی این لینک‌های مخرب وجود دارد. در ادامه مهم‌ترین و راحت‌ترین ابزار‌ها و نحوه کار با آن‌ها را بیان می‌کنیم.

لینک‌های شکسته را چگونه شناسایی کنیم؟

در ادامه، چند روش شناسایی Broken Links را معرفی خواهیم کرد.

گوگل سرچ کنسول Google Search Console

یکی از ابزارهای کارآمد برای یافتن و برطرف کردن لینک‌های شکسته، سرچ کنسول گوگل است. بدین منظور، لازم است به گزینه Coverage بروید و بر روی گزینه هایی که مربوط به صفحات ۴۰۴ هستند، کلیک نمایید تا لیستی از صفحات ۴۰۴ سایتتان نمایش داده شود. لینک هایی که به صفحات ۴۰۴ میروند، شکسته هستند و باید اصلاح شوند.

ابزار Screaming Frog

اسکریمینگ فراگ که به معنای لغوی قورباغه جیغ‌زن است، یکی دیگر از ابزارهای کاربردی سئو می‌باشد که به منظور بررسی مشکلات سایت به کار می‌رود. این ابزار به راحتی بر روی سیستم شما قابل نصب است و دامنه سایت را بررسی می‌کند و می‌تواند پیوندهای داخلی و خارجی که مشکل دارند را شناسایی نماید. این نرم‌افزار تا ۵۰۰ لینک را برای دامنه شما به صورت کاملا رایگان چک می‌کند.

ابزار آنلاین Brokenlinkchek.com

شما می‌توانید با ورود به این سایت و وارد کردن مشخصات دامنه خود، خیلی راحت لینک‌های شکسته سایتتان را شناسایی کنید. تنها کاری که بدین منظور باید انجام دهید، وارد کردن نام دامنه و کد امنیتی است. پس از آن دکمه Find Broken Link را بزنید و منتظر بمانید تا لینک‌هایی که مشکل دارند، نمایش داده شوند.

افزونه Broken Link Checker اکستنشن کروم

برای استفاده از این افزونه، کافیست آن را دانلود کرده و به مرورگر کروم خود اضافه نمایید. علاوه بر این، Check My Links و SEO Minon نیز از دیگر افزونه‌های گوگل کروم هستند که وضعیت لینک‌ها را بررسی می‌کنند.

قدم دوم: اصلاح لینک‌ شکسته

به منظور اصلاح پیوندهای حذف شده و شکسته، می‌توانید یکی از روش‌های زیر را انتخاب کنید:

و اما پایان

در این مقاله دریافتید که لینک شکسته چیست و چرا باید خیلی سریع آن‌ها را ازبین ببریم. پیوندهای شکسته در واقع همان آدرس‌هایی هستند که پس از کلیک بر روی آن‌ها، به نتیجه‌ای نمی‌رسیم. به یاد داشته باشید وجود پیوند شکسته در سایت، مانند سم مهلکی بر روی سئو سایت شما اثر مستقیم خواهد داشت؛ بنابراین تلاش کنید تا با استفاده از روش‌های اصولی، آن‌ها را از بین ببرید و سایت خود را از آسیب‌های جدی در امان نگه دارید.

امیدواریم این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد. شما از چه ابزاری برای بررسی لینک های شکسته وبسایت خود استفاده می کنید؟ به نظر شما چه راه های دیگری برای شناسایی و از بین بردن این گونه لینک ها وجود دارد؟ نظرات ارزشمندتان را با ما مطرح کنید.

تاثیر لینک های شکسته بر سئو یک وب سایت

یک وب سایت به مرور زمان تعداد صفحاتش افزایش پیدا می کند – این امری اجتناب ناپذیر است. تعداد پست های وبلاگ، صفحات محصول و غیره منجر افزایش تعداد صفحات می شوند.

در دنیای سئو بایدها و نبایدهایی وجود دارد که تنها با رعایت آنها قادر خواهید بود سئویی موفق را در یک سایت تجربه نمایید و در نتایج اولیه ی سرچ کاربر در موتورهای جستجو قرار بگیرید، وجود لینک شکسته در یک وب سایت از مهم ترین عواملی است که می تواند به راحتی سبب شود تا تمام تلاش ها و زحماتی که در زمینه ی سئو انجام داده اید بی جواب بماند و در دنیای نت امروزی عقب ماندن چند روزه از برنامه ی ارتقایی سئو، می تواند به منزله ی پیشی گرفتن رقبای شما در کسب و کارتان محسوب گردد.

پاکسازی لینک های شکسته بخشی از وظیفه روزانه تیم SEO است. ممکن است تعداد لینک های شکسته بسیار کم باشد، اما در سئو، بهینه سازی مهم است، که شامل بازگشت به پست وبلاگ منتشر شده ۵ سال پیش فقط برای جایگزینی یک پیوند است. کار بسیار آسانی به نظر می رسد، اما گاهی اوقات ممکن است طاقت فرسا باشند زیرا ممکن است خیلی سریع روی هم جمع شوند.

منظور از لینک های شکسته  چیست؟

لینک های شکسته لینک های موجود در یک صفحه وب به یک صفحه وب دیگر هستند که به دلایل مختلف دیگر غیر قابل دسترسی است. شایع ترین دلیل این است که صفحه ای که به آن پیوند داده شده دیگر وجود ندارد (خطای ۴۰۴). دلایل دیگر عبارتند از غلط املایی در URL، دسترسی مالک وب سایت به صفحه را محدود کرده است، یا وب سایت دارای مشکلات سرور است. لینک های شکسته نیز می توانند لینک های داخلی یا لینک های خروجی باشند.

آیا لینک های شکسته روی سئو تاثیر می گذارند؟

برخی از سئوکاران و صاحبان وب‌سایت‌ها وقتی لینک‌های شکسته را در وب‌سایت خود پیدا می‌کنند، نگران می‌شوند و می‌ترسند که تأثیرات منفی روی رتبه‌بندی آنها داشته باشد. آیا چند لینک شکسته منجر به افت رتبه می شود؟ احتمالا نه. واقعیت این است که لینک های شکسته ممکن است روی سئوی شما تأثیر بگذارند، اما نه به طور مستقیم و نه به آن بدی که فکر می کنید.

گوگل می‌داند که لینک‌های شکسته رویدادهای طبیعی در وب هستند. لینک های شکسته به طور غیرمستقیم روی سئو تأثیر می گذارند زیرا بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد که یک عامل رتبه بندی است. این پیوندها می تواند بسیار آزاردهنده باشد و باعث تجربه ضعیف شود. بنابراین اگر لینک های خراب را تعمیر کنید، نباید انتظار افزایش ترافیک یا افزایش رتبه را داشته باشید، بلکه مهمتر از آن، مطمئن شوید که کاربران در حین گشت و گذار در وب سایت شما، تجربه ای روان داشته باشند.

یکی دیگر از راه‌هایی که لینک‌های شکسته بر سئو تأثیر می‌گذارند، هدر رفتن آب پیوند است که می‌تواند به جای دیگری برود. به جای اینکه آب پیوند به صفحات مختلف وب سایت شما سرازیر شود، جریان پیوند قطع شده و هدر می رود. برای پیوندهای خروجی، پیوندهای شکسته ممکن است سیگنال های منفی در رابطه با اعتبار وب سایت شما به Google ارسال کنند. اما باز هم، اینها تاثیر زیادی بر رتبه بندی یا ترافیک وب سایت شما نخواهد داشت، اما هنوز ارزش زمان گذاشتن برای بهینه سازی را دارد.

آیا لینک های شکسته به منزله ی پایان سئو سایت است؟

باید گفت که هر وب سایتی هر از چند گاهی دچار این لینک های خراب خواهد شد و نمی توان گفت که وجود این لینک های خراب به معنی اتمام کار سئو شماست ولی بهتر است راجع به آنها اطلاعات لازم را داشته باشید و در صورت شناسایی آنها به سرعت آنها را اصلاح نمایید.

سئو استراحت و تعطیلات ندارد

داشتن یک وب سایت اولاً هزینه ساز، دوماً زمان بر است، گاهی پیش می آید که در زمینه ی سئو خطاهایی صورت گیرد که رتبه بندی شما را به خطر اندازد در نتیجه باید دانست که سئو امری ۲۴ ساعته و بدون تعطیلی است و نمی توان حتی یک روز از آن غافل شد.

اگر لینکی خراب در وب سایت خود دارید لازم نیست بترسید سریعاً آن را رفع نموده و مابقی لینک های خود را چه داخلی چه خارجی چک نمایید، دقیقا به همین دلیل است که ما هنگامی که مشاوره سئو به مشتریان خود می دهیم از آنها می خواهیم تا به هر تیم سئویی اطمینان نکرده و تنها سئو سایت خود را به دست افرادی بسپارند که نسبت به بررسی پی در پی سایت متعهد هستند.

مثالی ساده برای روشن سازی تاثیر لینک های خراب در وب سایت

فرض کنیم شما یک مزون لباس در بهترین منطقه ی شهر دارید که در آن بهترین طراحان لباس را استخدام نموده اید و هزینه زیادی صرف تبلیغات کرده اید تا عموم مردم را در جریان مزون خود گذارید و تمام تلاش خود را برای مطرح شدن و پیشی گرفتن از رقبای خود کرده اید، حال مشتریان به مزون شما آمده تا بعد از انتخاب و پرو آنها را از شما خریداری نمایند.

اما هنگامی که مشغول پرو لباس هستند متوجه می شوند که لباسها از پارچه های پوسیده تولید شده اند و هنگام پوشیدن آنها قسمتی از آنها پاره می شود، طبیعی است که این افراد به سرعت مزون شما را ترک نموده و حتی به دوستان و آشنایان خود شرح واقعه کنند و آنها را متقاعد نمایند که بازدید کردن از مزون لباس شما وقت تلف کردن است این دقیقا مشابه به وجود لینک شکسته در وب سایت شماست.

چگونه لینک های شکسته را پیدا کنیم؟

در اینجا چند روش برای یافتن لینک های شکسته در وب سایت خود آورده شده است:

گوگل سرچ کنسول

در Google Search Console، می‌توانید پیوندهای شکسته‌ای را که Google در حین خزیدن وب‌سایت شما از طریق گزارش coverage کشف کرده است، پیدا کنید. این گزارش فقط لینک‌های شکسته داخلی را به شما نشان می‌دهد، اما همچنان باید اولویت اول شما باشد زیرا لینک‌های داخلی می‌توانند مهم‌تر از لینک‌های خروجی باشند.

برای خطاهای زیر به بخش «Excluded» در گزارش coverage بروید:

با کلیک بر روی یکی از این خطاها لیستی از URL هایی که گوگل کشف کرده است به شما نشان می دهد.

و اگر روی یک URL کلیک کنید و روی “Inspect URL” کلیک کنید، اطلاعات بیشتری در مورد آن URL خاص خواهید دید. بخش مهم در اینجا “صفحه ارجاع یا Referring Page” است زیرا به شما نشان می دهد پیوند شکسته از کجا آمده است.

Screaming Frog

با نرم افزار Screaming Frog، خزش در وب سایت خود را آغاز کنید. آدرس وب سایت خود را در کادر جستجو در بالای ابزار وارد کنید.  پس از اتمام Screaming Frog، منوی سمت راست را به سمت پایین اسکرول کنید تا بخش “Response Codes” را ببینید. در زیر بخش، باید «خطای (۴xx)» و «خطای سرور (۵xx)» را ببینید. این گزارش ها لینک های شکسته در وب سایت شما را برای لینک های داخلی و خارجی به شما نشان می دهد.

توجه داشته باشید ابزار های متعددی جهت پیدا کردن لینک های شکسته وجود دارند از جمله semrush ، ahref و …..

انواع لینک های شکسته کدام اند؟

لینک شکسته و یا خراب به طور کلی به دو بخش اصلی دسته بندی می شوند:

  1. لینک های داخلی موجود در صفحات مختلف وب سایت.
  2. لینک های خارجی موجود در صفحات مختلف وب سایت.

در ادامه به شرح کاملی از این دو مورد خواهیم پرداخت.

لینک های داخلی در وب سایت

لینک های داخلی در واقع لینک هایی هستند که از یک صفحه از وب سایت، کاربران را به صفحه ی دیگر از همان وب سایت دعوت می نمایند برای مثال در سایت riracoseo.com  اگر در قسمت مقالات تخصصی سئو، مقاله ی اهمیت لندینگ پیج ها یا صفحه ی فرود را مشاهده نمایید، لینک داخلی به صفحه ی “بهبود سئو سایت” که صفحه ای دیگر از همین سایت می باشد ملاحظه می شود که با کلیک بر روی آن به صفحه ای جدید هدایت خواهید شد که پاسخ گوی سوالات شما در راستای آن محتوایی که بر آن کلیک کرده اید خواهد بود.

لینک های خارجی در وب سایت

این لینک ها در وب سایت، شما را به وب سایت دیگری هدایت می نمایند. فرض کنید شما در سایتی مطلبی در مورد سئو سایت را مشاهده کرده و در حال مطالعه هستید و در آن لینکی را مشاهده می نمایید با عنوان ” سئو سایت گردشگری” و چون شما در زمینه ی گردشگری فعالیت می نمایید کنجکاو می شوید تا بر روی آن کلیک نموده و در این راستا مطالعه ای داشته باشید و بعد از کلیک وارد صفحه ای از وب سایت دیگری خواهید شد و می توانید از مطالب آن صفحه بهره برید و حتی از آنجا به صفحات دیگر نیز هدایت شوید.

چه زمانی می توان به وجود لینک های خراب مشکوک شد ؟

با مشاهده ی موارد ریز لازم است که به عملکرد صحیح لینک های موجود در سایت خود شک کرده و آنها را بررسی نموده و تیم سئو خود را در جریان این موضوع قرار داده و برای رفع مشکل آنها هرچه سریع تر اقدام نمایید:

به هرحال باید دانست که موارد دیگری هم می تواند نشانی بر وجود این لینک های خراب و شکسته باشد اما سه مورد ذکر شده در فوق از مهم ترین این عوامل هستند.

اثر لینک های شکسته بر خزنده ها

شما به عنوان کسی که از سئو در سایت خودتان استفاده می نمایید باید بدانید که یکی از راه هایی که تمامی موتور های جستجو برای رتبه بندی استفاده می کنند خزیدن بر لینک های موجود در صفحات مختلف یک سایت است حال اگر در این صفحات لینک خرابی وجود داشته باشد که به صفحه ای درست هدایت نشود، اسپایدرهای موتور های جستجو به هنگام خزیدن در سایت به یک بن بست رسیده و عمل ایندکس سازی صفحات سایت شما انجام نخواهد شد.

وجود لینک های شکسته کاربران را از سایت شما فراری خواهد داد

شما را نمی دانم اما من به محض اینکه وارد یک سایت می شوم و بر لینکی کلیک می کنم و انتظار دارم به صفحه ی مورد نظر راه پیدا کنم و جواب سوالاتم را آنجا پیدا نمایم و در عوض با اخطار ۴۰۴ را مواجه می شوم خیلی سرخورده می شوم و در برخی موارد حتی عصبی می شوم و آن وب سایت اعتبارش را برای من از دست می دهد و دیگر نمی توانم آن وب سایت رو جدی بگیرم. به طور معمول افراد با مشاهده ی ارور ۴۰۴ ترجیح می دهند از سایت خارج شده و به یک سایت دیگر رجوع کنند و وقت خود را در این سایت تلف نکنند.

تبادلات را با لینک های شکسته به خطر نیاندازیم

در پروسه ی تبادلات می توان وجود لینک های خراب را به یک جاده ی بلوکه شده تشبیه کرد که تمام پروسه ی مسیری که پیموده اید را به اتمامی بی نتیجه می رساند، می دانیم که در سئو داشتن تبادلات از مهم ترین اصولی است که می تواند سبب افزایش بازدید وب سایت شما شود در نتیجه از هر آنچه که به تبادلات شما صدمه وارد خواهد کرد باید بپرهیزید.

کاربران بر علیه شما عمل خواهند کرد

تحقیقات نشان داده است که ۴۴ درصد از کاربران در صورتی که تجربه ی خوبی از گذراندن تایم در سایت شما نداشته باشند و احساس نمایند که وقتشان تلف شده است این نارضایتی را به مابقی کاربران هم اطلاع خواهند داد و فارغ از تلاش هایی که در زمینه ی سئو داشته اید.

برای مثال سئو سایت چند زبانه را در سایت خود اجرا نموده اید، این نارضایتی کاربران برای شما گران تمام خواهد شد. در نتیجه دست از هر کاری که دارید بردارید و به بررسی لینک های موجود در وب سایت خود مشغول شوید و در صورتی که هر نوع نقصی مشاهده نمودید سریعا به رفع آنها بپردازید.

ترک وب سایت توسط کاربران از دید گوگل مخفی نخواهد ماند

گوگل رفتار کاربران را در نظر می گیرد و همواره تمام تلاش خود را می نماید که رضایت کاربران مختلف را جلب نماید و بیمی در این خصوص ندارد که وب سایت های مشکل دار را از نتایج جستجوی کاربران خود حذف نماید، گوگل مدت زمانی که کاربران در هر سایتی حضور دارند را به دقت بازرسی می نماید.

در صورتی که متوجه شود یک کاربر بعد از وارد شدن به یک صفحه از وب سایت بلافاصله آن صفحه را ترک نموده است به این قضیه مشکوک می شود که حتما مشکلی در آن صفحات وجود داشته است که عمدتاً این مشکلات وجود لینک های خراب می باشد در نتیجه اگر به فکر جلب رضایت گوگل هستید تنها لازم است که به کاربران خود بی اندیشید و آنها را راضی نگه دارید تا مورد حمایت گوگل قرار گیرید.

هر چند وقت یکبار لینک های خود را چک نماییم؟

اگر وب سایت بزرگی دارید که مملو از لینک های داخلی و همچنین لینک های خارجی می باشد لازم است که با هر آپدیتی که در صفحات خود اعمال می دارید لینک های خود را چک نموده و از صحت عملکرد آنها اطمینان حاصل نمایید اما اگر وب سایتی کوچک دارید که در آن تعداد انگشت شماری لینک (داخلی و یا خارجی) وجود دارد چک کردن ماهانه ی این لینک ها می تواند کافی باشد، اما باز باید گفت که تصمیم با شماست و به قول معروف کار از محکم کاری عیب نمی کند و شما می توانید به صورت مداوم این لینک ها را چک نمایید.

دو راه کلیدی برای اصلاح یا اجتناب از تولید صفحات ۴۰۴ وجود دارد:

۱) به جای حذف محتوا، آن را به روز کنید: اگر صفحه ای قدیمی دارید، به جای حذف، به سادگی محتوای آن را به روز کنید .

۲) از تغییر مسیر ۳۰۱ برای هدایت بازدیدکنندگان به صفحه جدید استفاده کنید: اگر صفحه ای را از وب سایت خود حذف می کنید، باید از تغییر مسیر ۳۰۱ آن URL را به صفحه جدید هدایت کنید. به این ترتیب، اگر کسی روی صفحه حذف شده کلیک کند، صفحه خطایی را نمی بیند، به طور خودکار به صفحه جدید منتقل می شود.

بهترین روش ها برای رفع لینک های شکسته

در حال حاضر، شما باید لیستی از تمام لینک های شکسته در وب سایت خود داشته باشید که منتظر بهبود هستند. قدم بعدی که باید بردارید این است که تصمیم بگیرید چگونه می خواهید آنها رفع کنید. تعدادی از عوامل را باید در نظر گرفت.

برای URL های غلط املایی دارند – رفع آنها باید آسان باشد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به سادگی URL مناسبی را که می خواهید به آن پیوند دهید وارد کنید و کارتان تمام میشود!

برای پیوندهای داخلی ۴xx – پیوندهای داخلی ممکن است قبل از اقدام به بررسی نیاز داشته باشند. اگر یک پیوند داخلی یک خطای ۴xx را برمی‌گرداند، ممکن است بخواهید دوباره علت خرابی آن URL را بررسی کنید.

آیا آن را به آدرس اینترنتی دیگری منتقل کردید؟ اگر چنین است، تنظیم یک تغییر مسیر برای آن URL باید انجام شود.

آیا صفحه محصول یا خدماتی است که دیگر ارائه نمی کنید؟ سپس جایگزین کردن پیوند ممکن است ضروری نباشد. حذف پیوند می تواند یکی از استراتژی ها شما باشد.

برای پیوندهای داخلی ۵xx – اگر چنین است، ممکن است بخواهید سرور یا ارائه دهنده هاست خود بررسی کنید که چه چیزی باعث این خطاها می شود.

برای پیوندهای خروجی ۴xx و ۵xx – معمولاً زمانی این اتفاق می‌افتد که منبع قدیمی که به آن پیوند داده‌اید دیگر وجود نداشته باشد یا ممکن است وب‌سایت بسته شده باشد.

اگر وب‌سایت هنوز فعال است، ممکن است صفحه را به صفحه دیگری منتقل کرده باشند. ممکن است بخواهید پیوند را با پیوند جدید به روز کنید. اگر URL منبع دیگر وجود ندارد، شما باید بررسی کنید که می‌خواهید به وب‌سایت دیگری پیوند دهید یا پیوند را حذف کنید.

برای وب‌سایت‌هایی که به آن‌ها پیوند می‌دهید و با خطاهای ۵xx یا دامنه‌های منقضی شده‌اند، ممکن است بخواهید چند روز منتظر بمانید تا آنها مشکل را حل کنند.

آنچه ما در قبال وجود لینک های خراب  در وب سایت انجام خواهیم داد

یکی از اولین کارهایی که متخصصین سئو تیم ما سئو انجام می دهند چک کردن تمامی لینک های موجود در صفحات وب سایت شما ست چرا که ما بیشتر از همه به خرسند سازی خزنده های موتور های جستجو که در سایت شما در حال کاوش هستند می پردازیم و بر این امر واقف هستیم که بی اهمیت شمردن این امر مهم می تواند برای سایت شما عواقب ناخوشایند و همچنین جبران ناپذیری داشته باشد و در صورت یافتن هرگونه لینک شکسته و یا خرابی بلافاصله به تصحیح آنها خواهیم پرداخت.

سخن پایانی درباره لینک های شکسته

پیدا کردن و تعمیر لینک های شکسته در وب سایت شما می تواند زمان بر باشد زیرا ممکن است در طول زمان انباشته شوند. اگر تعداد زیادی لینک شکسته را در وب سایت خود پیدا کردید، به یاد داشته باشید که آنها تأثیر منفی فوری بر ترافیک و رتبه شما ندارند. همچنین در صورت رفع آنها نباید انتظار افزایش شدید ترافیک و رتبه بندی داشته باشید. اما با این حال، تعمیر آنها مهم است. در سئو، مهم نیست که فرصت یا فضای بهینه‌سازی چقدر کوچک یا بزرگ است. هر چیز کوچک مهم است.

منبع تسمینو

خروج از نسخه موبایل