ایجاد کسب و کارهای خانگی در قالب تعاونی‌

تعاون | خانگی | کسب و کارها

ایجاد کسب و کارهای خانگی در قالب تعاونی‌

یک فعال تعاونی با بیان اینکه ایجاد کسب و کارهای خانگی در قالب تعاونی‌ها بهتر به ثمر می‌رسد، گفت: تعاونی‌ها موجب خلق فرصتهای شغلی و توسعه مناطق محروم می‌شوند.

عبدالله بهرامی در گفت‌وگو با سلام دکتر، تعاونی‌ها را بنگاه‌های مردمی و عدالت محور دانست که موجب تجمیع سرمایه‌های خرد و توزیع عادلانه درآمد در کشور می‌شوند.

وی ادامه داد: بخش تعاون سهم بسزایی در اشتغالزایی دارد و ایجاد کسب و کارهای خانگی در قالب تعاونی‌ها بهتر به نتیجه می‌رسد.

این فعال تعاونی تصریح کرد: بنگاه‌های تعاونی به لحاظ اقتصادی زمینه‌ساز عدالت و مساوات هستند و جلوی فقر و نابربرای را می‌گیرند، بنابراین انتظار می‌رود دولت در زمینه توسعه بخش های مولد اقتصاد و اشتغال ارزان توجه به تعاونی‌ها را مدنظر قرار بدهد.

بهرامی بر ضرورت استفاده از توانمندی‌های شبکه تعاون تاکید کرد و گفت: تعاونی‌ها موجب خلق فرصتهای شغلی و توسعه و آبادانی خصوصا در مناطق محروم می‌شوند از این رو ساماندهی زنان و کارگران و کارجویان در بستر تعاونی باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس کمیسیون صنایع دستی، فرش و گردشگری اتاق تعاون ایران درعین حال با اشاره به توسعه صادرات غیرنفتی در کشور گفت: با وجود آنکه فرش دستباف بخش عمده‌ای از صادرات غیرنفتی کشور را تشکیل می‌دهد اما در طول سالهای اخیر به دلیل تحریم‌ها، صنعت فرش تحت تاثیر قرار گرفت و ارزآوری آن دچار مشکل شد به نحوی که این مساله روی تنزل رتبه جهانی ایران در صادرات فرش نیز اثرگذاشت. در حالی که تشکل‌های تعاونی در توسعه صادرات غیرنفتی نقش آفرین هستند و بسیاری از محصولات ایرانی که به کشورهای دنیا و همسایه صادر می‌شود توسط تعاونی‌ها صورت می گیرد.

وی در پایان توانمندسازی اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها و به‌روزرسانی آنها را مورد تاکید قرار داد و خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت مغفول مانده بخش تعاون شد.

انتهای پیام