یک وبگاه تحلیلی نوشت آمریکا و رژیم صهیونیستی با احیای دوباره داعش سعی میکنند نگاههای جهانیان را از تحولات جاری در حملات مشترک خود به غزه دور کنند.
به گزارش سلام دکتر، بر کسی پوشیده نیست طرفی که بیشترین بهره را از بازگشت فعالیتهای گروه تروریستی داعش در سوریه، عراق، ایران و روسیه میبرد، آمریکا و رژیم صهیونیستی است و این حملات در راستای منافع آنهاست؛ به این شکل که میتوانند نگاههای جهانیان به ویژه غرب را از تحولات جاری در حملات مشترک خود به غزه دور کرده و آنها را از پیگیری اخبار جنگ غزه که بیش از ۶ ماه از آن میگذرد، منحرف کنند.
طبق گزارش وبگاه تحلیلی «الخنادق»، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با پیروی کورکورانه از دولت آمریکا سعی کرده با سرمایهگذاری روی اصطلاح داعش و طرح این ادعا که حماس همان داعش است، چهره این گروه مقاومت فلسطینی را مخدوش کند اما برخلاف آنچه میخواست، افکار عمومی جهان اکنون میداند که این اسرائیل است که به داعش شباهت داشته و حتی در جنایتکاری از آن جلوتر است در حالی که مشروعیت مقاومت فلسطین به ویژه حماس تقویت شده و همراهی افکار عمومی جهان با آن و مساله آنها و نیز اسلام بیشتر شد.
بر این اساس منافع مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی ایجاب میکند که داعش به فعالیت خود را از سر بگیرد تا دوباره با انجام عملیاتتهای تروریستی در نقاطی که به تحقق هدف را ممکن میسازد، افکار عمومی جهان را در خصوص یک مساله مشترک منحرف کند.
الخنادق نوشته است: ما میتوانیم این موضوع را از حملات تروریستی اخیر در روسیه و ایران و با قدرت کمتری در سوریه و عراق مشاهده کنیم و چه بسا در نقاط مرتبط دیگری نیز عملیاتهایی انجام شده باشند.
عملیات تروریستی اخیر در ایران با پشتیبانی و تجهیزات پیشرفته
در ایران دستگاه امنیتی چند روز قبل بازداشت تعدادی تروریست را که در حال برنامهریزی برای حمله انتحاری در روز عید فطر بودند، اعلام کرد.
داعش پیش از این در ژانویه گذشته مسوولیت ۲ انفجار انجام شده در مراسم چهارمین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی در کرمان را که نزدیک به ۱۰۰ شهید و دهها زخمی داشت، برعهده گرفت. در آن زمان مسوولان ایران به این اجماع نظر رسیدند که چنین اقدامی تنها در راستای منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
در همین رابطه، آخرین تحقیقات درباره حمله تروریستی چند روز قبل در چابهار و راسک افشا کرد که عاملان این عملیات ایرانی نبودند بلکه همگی اتباع خارجی بودند که کاملا آموزش داده شده بودند و عملیات توسط دستگاههای خارجی برنامهریزیشده بود.
همچنین از این تروریستها تجهیزات بسیار پیشرفتهای همانند دوربینهای پیشرفته دید در شب، جلیقه ضد گلوله که زیر آن کمربند انفجاری بود، ماسک ضد مواد شیمیایی، بیسیم حرفهای با اتصال ثابت به شبکه، سلاح دوپرتاب ۳۰ میلیمتری، مواد منفجره C۴، سلاح دوشپرتاب چند منظوره، بستههای جیرههای غذایی روزانه، مسلسل آمریکایی M۴ و نردبان فوق سبک تاشو برای ورود به مکانها در این عملیات کشف و ضبط شد.
عملیات اخیر در روسیه
در مورد عملیات سالن کنسرت کروکوس واقع در شمال غرب شهر مسکو، پایتخت روسیه که در آن ۱۴۳ نفر کشته و حدود ۱۵۲ تن زخمی شدند و گروه تروریستی داعش خراسان مسوولیت آن را برعهده گرفت، دولت روسیه اظهارات مقامات آمریکایی را درباره اینکه این گروه داعشی مسوول آن باشد، زیر سوال برده و در مورد آنها ابراز تردید کرد.
در این رابطه «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در مقالهای در روزنامه روسی «کومسومولسکایا پراودا» ضمن ابراز تردید درباره اظهارات مقامات آمریکایی خطاب به کاخ سفید این سوال را مطرح کرد که «آیا مطمئن هستید که این داعش بود؟ آیا میتوانید دوباره درباره آن فکر کنید؟» زاخارووا در ادامه نیز تاکید کرد که واشنگتن از داعش به عنوان یک «مترسک» استفاده میکند.
ارتباط دادن مقاومت به تروریسم شکستی قطعی
الخنادق در پایان نوشت که نه تلآویو و نه واشنگتن هرگز نمیتوانند عقربههای ساعت را به عقب برگردانند و باز هم با راه انداختن دوباره عملیاتهای داعش، سعی کنند مقاومت را به تروریسمی ربط دهند که مهمترین مولفههای اظهارات مقامات صهیونیستی، آمریکایی و اروپایی را تشکیل میدهد و تلاش کنند میان آن و آنچه در نوار غزه و سایر میدانهای مقاومت در حال وقوع است، ارتباطی ایجاد کرده و یا دستکم توجه افکار عمومی جهان را از این میدانها منحرف کنند.
انتهای پیام