مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
کشور ترکیه به لحاظ جغرافیایی و فرهنگی، از نزدیکی قابل توجهی نسبت به ایران برخوردار است. این کشور با دارا بودن آب و هوای مناسب، سیستم آموزشی نسبتاً قوی، ارائه بورسیه های تحصیلی متنوع و هزینه های مقرون به صرفه از جمله کشورهای محبوب در میان متقاضیان می باشد. شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل، گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های ترکیه، اخذ اقامت تحصیلی ترکیه، چگونگی دریافت ویزای تحصیلی ترکیه، شرایط ارائه شده توسط دانشگاه های ترکیه و به طور کلی سیستم آموزش ترکیه در این نوشتار مورد بررسی قرار گرفته شد. شما همراهان گرامی و عزیز موسسه می توانید برای دریافت مشاوره به صورت رایگان با شماره تلفن های مؤسسه تماس حاصل فرمایید.
شرایط مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
به طور کلی، همه دانش آموزان کشورهای خارج از ترکیه در صورتی که قصد اقامت بیش از سه ماه در این کشور را دارند، می بایست دارای مجوز اقامت تحصیلی ترکیه باشند. همچنین دانشجویان بین المللی باید به دقت بررسی نمایند که با توجه به شرایط خود آیا برای ورود به ترکیه به ویزای تحصیلی ترکیه نیاز دارند یا خیر. به طور کلی ویزا مدرکی است که برای ورود به هر کشوری ضروری می باشد و متقاضی می بایست قبل از خروج از کشور برای دریافت آن درخواست دهد.
ویزای تحصیلی ترکیه به صورت یک برچسب در گذرنامه قرار می گیرد که توسط سفارت یا کنسولگری کشور ترکیه صادر می شود. در کشور ترکیه تعداد بسیاری مدرسه و نیز بیش از حدود 200 دانشگاه وجود دارد که بیشتر آنها توسط دولت اداره می گردند. به طور معمول دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه عضو توافق نامه بولونیا هستند و مدارک تحصیلی منطبق با استانداردهای اروپا را صادر می کنند. همچنین بسیاری از دانشگاه های ترکیه در برنامه اراسموس که از مبادلات بین المللی دانشجویان حمایت می کند، شرکت می نمایند. لازم به ذکر است در آخرین ویرایش رتبه بندی قدرت سیستم آموزش عالی QS، سیستم آموزش ترکیه در رتبه 43 جهان قرار گرفت.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در مدارس
کودکان در سن شش یا هفت سالگی در ترکیه ملزم به ورود به مدارس هستند. آموزش ابتدایی و متوسطه در ترکیه به مدت هشت سال به طول می انجامد و طول دوره دبیرستان سه یا چهار سال می باشد. دروس گوناگونی همچون زبان های خارجی، ریاضیات، زیست، شیمی، هنر و. . . در مدارس های کشور ترکیه به دانش آموزان آموزش داده می شود.
میزان شهریه سالانه مدارس ترکیه بسته به نوع مدرسه کاملاً متفاوت بوده و به طور معمول شهریه مدارس دولتی در حدود سالانه ۶۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار و شهریه مدارس خصوصی این کشور به طور میانگین در حدود ۲۰۰۰۰ دلار می باشد. لازم به ذکر است فرزندان زیر ۱۸ سال متقاضیانی که برای اخذ اقامت ترکیه اقدام می نمایند می توانند از امکانات تحصیل در مدارس دولتی این کشور برخوردار باشند.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی
کشور ترکیه که در گذشته یکی از قدرتمند ترین امپراتوری های تاریخ بوده است، امروزه از جایگاه ارزشمندی از لحاظ فرهنگی برخوردار است. ترکیه به دلیل موقعیت مناسب خود از نظر جغرافیایی و بین قاره ای بودن، ترکیبی از قومیت و فرهنگ منحصر به فرد در زمینه های گوناگون است. به طور کلی محیط فرهنگی این کشور شرایط مناسبی را برای علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور فراهم آورده است.
تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های ترکیه در رشته های گوناگون شرایط خاص خود را دارد. به عنوان مثال در اکثر موارد برای ورود به رشته های پزشکی قبولی آزمون های ورودی دانشگاه مورد نیاز است. همچنین دانشجویان برای گرفتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های ترکیه و شرکت در دوره های انگلیسی زبان ملزم به ارائه مدرک آیلتس ۶ می باشند.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد
کشور ترکیه که به لحاظ جغرافیایی در تقاطع اروپا و آسیا واقع شده است، مطمئناً یکی از مقاصد عجیب و غریب و هیجان انگیز برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در جهان است. در واقع، این کشور همیشه نقش مهمی در تبادل افکار شرقی و غربی ایفا نموده است. همه ساله تعداد بسیار زیادی از برنامه های کارشناسی ارشد در دانشگاه های دولتی و خصوصی ترکیه به زبان های انگلیسی و یا ترکی در این کشور ارائه می گردد. طول این دوره ها معمولاً ۲ سال بوده و شهریه دانشگاه های ترکیه در این مقطع در حدود ۵۰۰ تا ۲۰۰۰۰ دلار به صورت سالانه می باشد. دانشجویان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در ترکیه به زبان انگلیسی در اکثر مواقع ملزم به ارائه مدرک زبان معادل آیلتس ۶,۵ می باشند.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در مقطع دکترا
تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های ترکیه هر سال مورد توجه بسیاری از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی از ایران و یا کشورهای دیگر قرار می گیرد. طول دوره دکتری در ترکیه معمولاً ۴ سال و دانشجویان دکتری در بسیاری از موارد به جای پرداخت شهریه به دانشگاه در پروژه های تحقیقاتی دانشگاه فعالیت می نمایند.
دانشجویان برای تحصیل در مقطع دکتری در ترکیه نیاز به ارائه مدارک گوناگونی همچون مدرک زبان انگلیسی معادل آیلتس ۷، مقالات بین المللی و به طور کلی رزومه آکادمیک قوی دارند. همچنین تأیید یک استاد راهنما و یا سوپروایزر برای ارائه درخواست و گرفتن پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری در دانشگاه های ترکیه مورد نیاز می باشد. بر این اساس متقاضیان می بایست قبل از ارائه درخواست پذیرش از سمت دانشگاه، به مکاتبه با اساتید مربوطه بپردازند.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل به همراه بورسیه تحصیلی
بورسیه های گوناگونی در ترکیه برای دانشجویانی که می خواهند به همراه بورسیه تحصیلی و به صورت ارزان یا رایگان در ترکیه تحصیل نمایند، توسط دولت و دانشگاه ها ارائه می شوند. این بورسیه ها شامل بورسیه های ارائه شده توسط جمهوری ترکیه، بورسیه های تحصیلی ارائه شده توسط کشورهای خود دانشجویان، بورسیه های تحصیلی ارائه شده توسط موسسات و سازمان های مختلف ملی و بین المللی، بورسیه های اعلام شده از سوی دانشگاه ها می شود.
شرایط و مبالغ ارائه شده توسط موسسات بورس تحصیلی متفاوت است. برخی از این موسسات هزینه حمل و نقل از کشور مبدأ به ترکیه را نیز پوشش می دهند. بنابراین ترکیه فرصت های بسیاری را برای تحصیل رایگان و ارزان قیمت در مقاطع و رشته های گوناگون به زبان های ترکی و یا انگلیسی در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل و مدارک لازم
دانشگاه های ترکیه برای صدور نامه پذیرش دارای سیستم خاص خود هستند که معمولاً در وب سایت دانشگاه قرار داده شده است که به دانشجویان اجازه می دهد برای برنامه های تحصیلی خود درخواست دهند و ثبت نام کنند.
در این بهش برخی از الزامات اساسی مورد نیاز برای هر برنامه ذکر شده است:تحصیل دکترا در اتریش
- اسکن مدارک تحصیلی در مقاطع قبلی
- اسکن پاسپورت
- رزومه
- ریز نمرات
- توصیه نامه (در صورت لزوم)
- مدرک زبان
- قبولی آزمون ورودی
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل و اخذ ویزای همراه
یکی از مزایای تحصیل در ترکیه، امکان اخذ ویزای همراه این کشور برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال فرد متقاضی است. این مقاله به دست کارشناسان متخصص موسسه نوشته شده است و هر نوع کپی برداری از آن شرعاً حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. این ویزا با ارائه مدارکی همچون مدارک اثبات کننده وابستگی مثل مدرک ازدواج و گواهی تولد، نامه تمکن مالی (به ازای هر نفر ۵۰۰۰ لیر)، مدارک تحصیلی، پاسپورت ترکیه و. . . برای همراهان متقاضی قابل دریافت است.
نکته بسیار مهم در ارتباط با ویزای همراه دانشجویی ترکیه این است که فرد همراه با داشتن این ویزا اجازه کار ندارد و می بایست از طریق دیگری مانند دریافت جاب آفر برای اخذ اجازه کار اقدام نماید. همچنین تحصیل در مدارس دولتی و خصوصی ترکیه با داشتن ویزای همراه برای فرزندان دانشجویان امکان پذیر می باشد.
معرفی دانشگاه های برتر ترکیه
یکی از فاکتورهای مهم و اساسی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور اعتبار و رتبه دانشگاه مقصد در سطح جهانی است. امروزه بسیاری از دانشگاه های ترکیه بر اساس استاندارد های سیستم آموزشی اروپا و یا آمریکا رفتار می نمایند و از سیستم آموزشی نسبتاً قوی برخوردار هستند. بر اساس رتبه بندی QS، تعدادی از دانشگاه های برتر ترکیه عبارتند از:
نام دانشگاه رتبه جهانی
دانشگاه بیلکنت ۴۱۱-۴۲۰
دانشگاه سابانچی ۴۴۱-۴۵۰
دانشگاه کوچ ۴۵۱-۴۶۰
دانشگاه فنی خاورمیانه ۴۷۱-۴۸۰
دانشگاه بقازیچی ۴۷۱-۴۸۰
دانشگاه فنی استانبول ۶۵۱-۷۰۰
هزینه های زندگی و تحصیل در کشور ترکیه
تحصیل در ترکیه، به خصوص در دانشگاه های دولتی این کشور به نسبت بسیاری از کشورهای اروپایی و یا آمریکا مقرون به صرفه می باشد. دانشجویان بین المللی در ترکیه معمولاً بین 100 تا 5000 دلار در هر سال تحصیلی پرداخت می کنند. رشته هایی مانند پزشکی یا مهندسی نیز می توانند گران تر باشند.
متقاضیان تحصیل در ترکیه باید توجه داشته باشند که در رابطه با میزان هزینه های زندگی در این کشور می توانند با توجه به سبک زندگی خود تا حدودی تعیین کننده مقدار هزینه ها باشند. اما به طور معمول هزینه زندگی در ترکیه برای دانشجویان در حدود ماهانه ۵۰۰ تا ۸۰۰ دلار تخمین زده می شود. در جدول زیر برخی از هزینه های زندگی در ترکیه را مشاهده می فرمایید:
اقلام هزینه ها به دلار
یک وعده غذا در رستوران 4. 05
یک بطری آب 0. 22
یک لیتر شیر 0. 68
یک کیلوگرم برنج 1. 49
یک کیلوگرم سیب زمینی 0. 34
یک کیلوگرم گوجه 0. 66
۱۲ عدد تخم مرغ 1. 70
یک کیلوگرم سیب 0. 84
یک کیلوگرم موز 1. 70
یک کیلوگرم پرتقال 0. 91
اجاره آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر 254. 06
اجاره آپارتمان ۱ خوابه خارج از مرکز شهر 157. 28
رفت و آمد ماهیانه 25. 00
شرایط کار ضمن تحصیل در ترکیه
به طور کلی، دانشجویان بین المللی که در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری در ترکیه درس می خوانند، می توانند به عنوان محقق در پروژه های علمی مرتبط با کار خود برای تأمین هزینه تحصیلات تکمیلی خود کار کنند. برخی از دانشگاه های خصوصی نیز دانشجوی کارشناسی ارشد و یا دکتری را با بورسیه کامل می پذیرند.
دانشجو می تواند در ازای این بورسیه، در پروژه های علمی پژوهشی مشغول به کار شوند. همچنین در حالت کلی دانشجویان مشغول به تحصیل در ترکیه می توانند به صورت پاره وقت و ۲۰ ساعت در هفته مشغول به کار شوند و بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی خود را پوشش دهند.
شرایط کار پس از تحصیل در ترکیه
در رابطه با شرایط کار پس از تحصیل در ترکیه می بایست به این موضوع اشاره نماییم که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های ترکیه می بایست خاک این کشور را ترک نمایند، مگر اینکه نوع اقامت خود را به اقامت کاری و یا سرمایه گذاری تغییر دهند. بر این اساس می توان گفت یکی از روش های اخذ اقامت پس از تحصیل در ترکیه یافتن شغل مناسب و اخذ اقامت کاری این کشور می باشد.
از روش های کاریابی در ترکیه می توان به یاری گرفتن از مؤسسات و یا سازمان های کاریابی ترکیه اشاره نمود. چنین سازمان هایی با دریافت رزومه متقاضیان، موقعیت شغلی مناسب برای آن ها پیدا می نمایند. در بسیاری از موارد نیز دانشجویان پس از فارغ التحصیلی اقدام به سرمایه گذاری در ترکیه و اخذ اقامت تحصیلی ترکیه می نمایند.
اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل در ترکیه
به طور کلی با دارندگان پاسپورت ترکیه امکان سفر به ۱۱۱ کشور بدون ویزا را خواهند داشت. برای دریافت پاسپورت این کشور متقاضیان می بایست به مدت ۵ سال اقامت موقت از روش کار و یا تحصیل در این کشور زندگی کرده باشید و بدین ترتیب این امکان برای شما وجود خواهد داشت که در اقامت دائم ترکیه را به دست آورده و برای دریافت پاسپورت ترکیه و شهروندی این کشور اقدام نمایید. یکی دیگر از مزیت های اخذ اقامت از روش کار پس از تحصیل این است که لازم نیست که شما تابعیت اصلی خود را باطل کنید زیرا این کشور ملیت دوگانه را پذیرا می باشد.
خدمات موسسه ما در زمینه مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
موسسه مهاجرتی ما با استفاده از بهترین وکلای مهاجرت به ترکیه به منظور پیشبرد هرچه بهتر و سریعتر امور مهاجرتی شما عزیزان اقدام می نماید و بدیهی است که با دارا بودن سابقه ای بیش از ۱۵ سال بهترین و با کیفیت ترین خدمات در امر مهاجرت و اقامت ترکیه به متقاضیان ارائه می گردد.
خدمات اولیه موسسه در زمینه مشاوره مهاجرتی کاملاً به صورت رایگان ارائه می شود و کارشناسان مؤسسه با در نظر گرفتن تمامی شرایط شما اعم از سن، مدارک تحصیلی، وضعیت تاهل، سابقه کار، میزان سرمایه و. . . موثر ترین و بهترین روش های اقامتی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهند.
شما عزیزان می توانید برای گرفتن مشاوره مهاجرتی در خصوص موضوع اقامت تحصیلی ترکیه و یا مهاجرت به هر کجای دنیا اعم از کشور های اروپایی، آمریکایی، آسیایی و حتی کشور های عرب زبان و با هر روشی با تلفن های مؤسسه تماس حاصل فرمایید.
⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل هستید، اینجا کلیک کنید ➡️
پیشنهاد می گردد جهت اطلاع از روش های قانونی مهاجرت جهت اتخاذ تصمیمات صحیح در این زمینه محصول راهنمای گام به گام اخذ اقامت ارائه شده را مشاهده نمایید و با آگاهی کامل جهت مهاجرت خود تصمیم گیری نمایید.
پرسش و پاسخ در زمینه مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل
✅ شهریه تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه چقدر است؟
شهریه تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه به صورت سالانه در حدود ۳۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار به صورت سالانه می باشد.
✅ شهریه تحصیل در دانشگاه های خصوصی ترکیه چقدر است؟
شهریه تحصیل در دانشگاه های خصوصی ترکیه به صورت سالانه در حدود ۴۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ دلار به صورت سالانه می باشد.
✅ هزینه زندگی دانشجویی در ترکیه چه میزان است؟
هزینه زندگی دانشجویی در ترکیه در حدود ماهانه ۵۰۰ تا ۸۰۰ دلار می باشد.
✅ امکان کار دانشجویی همراه با تحصیل در ترکیه وجود دارد؟
بله، دانشجویان در حین تحصیل می توانند به صورت پاره وقت به مدت ۲۰ ساعت در هفته کار کنند.
_____________سخن پایانی در زمینه مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل__________
در این مقاله تحصیل در مقاطع گوناگون در ترکیه را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم. کشور ترکیه به دلایلی همچون نزدیکی به ایران، آسان بودن روند اخذ اقامت تحصیلی این کشور برای ایرانیان، نظام آموزشی قابل قبول، هزینه های مقرون به صرفه و. . . همواره مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور قرار می گیرد.
با وجود تمامی این مزایا باید توجه داشت که بهتر است متقاضیان قبل از هرگونه تصمیم گیری در ارتباط با انتخاب مقصدی مناسب برای مهاجرت تحصیلی تحقیقات لازم را انجام دهند. چرا که تحصیل در کشورهای تاپ دنیا اعم از کشورهای اروپایی و آمریکایی در بسیاری از موارد گزینه مناسب تری برای علاقه مندان می باشد.
بر این اساس شما عزیزان می توانید به منظور اخذ مشاوره رایگان با کارشناسان متخصص، با شماره تلفن های موسسه تماس حاصل فرمایید. علاوه بر آن می توانید پرسش ها و سؤالات خود را در پایان همین بخش مطرح فرمایید تا در سریع ترین زمان پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
صفر تا صد مجوز اقامت تحصیلی در ترکیه 2022
طبق مواد شماره ۳۸ تا ۴۱ از قانون ۶۴۵۸ در مورد حمایت از اتباع خارجی و حمایت بین المللی مجوز اقامت تحصیلی تنظیم شده است . علاوه بر این مجوز اقامت تحصیلی طبق قانون حمایت بین المللی از دانشجویان طبق مواد ۳۵ تا ۳۹ از این قانون تنظیم شده است .
قبلا در مقاله ۱۱ دانشگاه برتر ترکیه به بررسی بهترین دانشگاه های ترکیه پرداختیم.
افرادی که برای آنها مجوز اقامت تحصیلی صادر میشود چه کسانی هستند ؟
- اتباع خارجی که مجوز اقامت خانوادگی نداشته باشند و باید در دوره راهنمایی و متوسط تحصیل بکنند (کسانی که مجوز اقامت خانوادگی داشته باشند و در دوره ابتدایی و راهنمایی و متوسطه درخواست تحصیل بکنند تا ۱۸ سالگی میتوانند فقط با مجوز اقامت خانوادگی در خاک ترکیه اقامت داشته باشند ) .اما کسانی که ۱۸ سال آنها رد شده باشد و در رده تحصیلی راهنمایی و دبیرستان باشند باید اقامت بگیرند .
- اگر در کشور ترکیه یکی از مدارک فوق دیپلم ، لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا ، پزشکی ، دندانپزشکی ، را در یک موسسه آموزش عالی گذرانده باشند میتوانند مجوز اقامت بگیرند .
- کسانی که اقامت دانشجویی را داشته باشند فقط به همسر و فرزندان شخص مجوز اقامت صادر میشود و بقیه نزدیکان شخص باید اقامت بگیرند و هیچ حقی برای سایر اقوام داده نمیشود .
مجوز اقامت تحصیلی چند ساله صادر میشود ؟
- اگر مدت تحصیلی کمتر از یکسال باشد مجوز اقامت نمیتواند بیشتر از دوره آموزشی برایشان صادر شود.
- به اتباع خارجی که به واسطه سازمان و نهادهای دولتی به ترکیه آمده و آموزش خواهند دید، در طول مدت آموزش، اجازه اقامت داده خواهد شد.
- افراد خارجی که در ترکیه مشغول به تحصیل هستند (ابتدایی ، متوسطه ) و تمامی هزینه های آنها از طرف شخص حقیقی و یا حقوقی تامین میشود و رضایت نامه قانونی از والدین آنها وجود داشته باشد میتوانند مجوز اقامت خود را به مدت یکسال بگیرند .
شرایط گرفتن مجوز اقامت تحصیلی چیست ؟
شما باید در یکی از مراکز آموزشی و یا دانشگاه های ترکیه ثبت نام کنید.
پس از اخذ پذیرش و دریافت مدارک ثبت نام می توانید نسبت به درخواست ویزای تحصیلی اقدام کنید
اگر در ایران هستید از طریق سفارت ترکیه در ایران با مدارک پذیرش خود می توانید درخواست ویزای تحصیلی کنید.
ویزای تحصیلی یکی از بهترین نوع ویزا جهت اخذ پاسپورت ترکیه محسوب می شود و دانشجویان تحت حمایت دولت و بیمه های پزشکی قرار می گیرند که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.
در مجوز اقامت تحصیلی بیمه درمانی به چه صورت خواهد بود؟
طبق قوانین و مقررات بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت عمومی دانشجویان طی سه ما اول از اولین تاریخ ثبت نام خود باید بیمه عمومی SGK خود را درخواست بکنند و نیازی به داشتن بیمه سلامت نیست .اما اگر کسانی در این سه ما درخواست نداده باشند باید آنها تقاضای بیمه خصوصی سلامتی در ترکیه بکنند .
برای آگاهی از هزینه های تحصیل در ترکیه مقاله لینک شده را بخوانید.
امور مربوط به تغییر دانشگاه، دانشکده و یا رشته دانشجویان آموزش عالی چگونه است؟
اگر در همان موسسه و یا دانشگاه ،دانشجو بخش خود را تغییر دهد و ارتباط خود را با دانشکده قطع نکند یعنی در همان دانشکده و شهر و استان باشد و زمان تغییر نیز اطلاع رسانی شود مجوز اقامت فعلی دانشجو معتبر خواهد بود .اگر مجوز اقامت کوتاهتر از زمان تحصیل دانشجو باشد دوره تحصیل تا تاریخ پایان تحصیلات دانشجو تمدید خواهد شد .
در صورتیکه دانشجو تحصیل خود را در شهر دیگری ادامه بدهد و انتقالی بگیرد باید مجوز فعلی شخص توسط استانداری استان باطل شود و مجوز جدیدی در دوره آموزشی در شهر جدید نسبت به زمان تحصیلی دانشجو صادر شود .
حق اشتغال دانشجویان
در ترکیه دانشجویان در رده کاردانی رسمی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دانشجویان دکترا با داشتن اجازه کار میتوانند کار بکنند .
اما دانشجویانی که کاردانی ، کارشناسی هستند از سال دوم میتوانند مجوز کار بگیرند و برنامه های کاری خود را به وزارت کار و تامین اجتماعی ارسال کنند .
برای آشنایی با اجازه کار در ترکیه مطلب لینک شده را بخوانید.
اقامت از طریق کلاس های تومر
اگر کلاس های تومر زیر نظر دانشگاه و با ثبت نام دانشگاه صورت بگیرد میتوانید اقامت تحصیلی را دریافت کنید.
هزینه کلاس های تومر برای پیش ثبت نام حدود ۲۰۰ دلار دریافت خواهد شد
اقامت های تومر اغلب با توجه به دوره های تومر ۶ ماهه هستند.
برای دیدن جزییات دوره های تومر به سایت دانشگاه آنکارا که تنها برگزار کننده معتبر دوره های تومر در ترکیه می باشد در لینک مشخص شده مراجعه کنید.
برای آشنایی بیشتر با تومر مقاله تومر چیست را بخوانید.
آیا در ترکیه تحصیل کنیم؟
سوالی که در پایان مطرح می شود این است که در ترکیه تحصیل کنیم یا خیر؟
جواب این سوال را در مقاله تحصیل در ترکیه داده ایم.
با مراجعه به این مقاله از آخرین اطلاعات تحصیل در ترکیه اگاه شوید.
سوالاتی درباره اقامت تحصیلی ترکیه
دلایل رد ، ابطال و عدم تمدید اقامت دانشجویی چیست ؟
- عدم تحقق و یا از بین رفتن دلایلی که با آن مجوز اقامت تحصیلی برای شخص صادر شده است .
- اگر دلیلی پیدا شود که شخص نمیتواند تحصیل خود را ادامه دهد .
- اگر دلیلی پیدا شود که شخص از اقامت تحصیلی خود برای کارهای دیگری استفاده میکند .
- اگر دانشجو را از کشور ترکیه اخراج و برگه عدم ورود به خاک ترکیه را برایش صادر کرده باشند.
برای این اشخاص اقامت کوتاه مدت صادر نمیشود و اگر صادر شود ابطال میشود و برای کسانی که اقامت دارند تمدیدی صورت نمی گیرد.