نباید به فرهنگ مانند پروژه‌های اقتصادی نگاه کرد

فرهنگ

نباید به فرهنگ مانند پروژه‌های اقتصادی نگاه کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با دبیران سابق شورای فرهنگ اجتماعی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ عمومی اعتقادی به آرامش نداریم، گفت: در این مقطع به پیشرفت تجربیات و استفاده از شیوه ها و شیوه ها.حرکات گذشته. ”

به گزارش سلام دکتر، محمدمهدی اسماعیلی در این دیدار در تشریح مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: برخی ها داشته اند. در گذشته کارهایی انجام داد.» و اینک ادامه دادن بر عهده ماست و بعد از ما دیگران به همین منوال ادامه خواهند داد. بنابراین وقفه ای در کار ندیدیم.

وی در عین حال گفت: هر چقدر هم برای حفظ سیاست‌ها تلاش کنیم، به موفقیت امیدواریم و هر چقدر از تجربیات گذشته بریده باشیم، کاری از پیش نمی‌بریم. فضای فرهنگی را نباید به عنوان پروژه های اقتصادی دید، بلکه باید آن را ترویج کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حضور برخی از نویسندگان سابق کمیته فرهنگ شهرستان در این جلسه، تاکید کرد: نویسندگان قبلی این کمیته بخشی از تاریخ فرهنگی ملی بودند و تصویری کامل با خود به ما دادند. توصیه ها و پیشنهادات برای ادامه

رئیس کمیسیون فرهنگی کشور با تاکید بر اهمیت توجه به افکار عمومی افزود: در دولت سیزدهم تصمیم بر این شده است که تصمیمات بر اساس اعتماد عمومی باشد نه پشت صحنه قفل درها. فرهنگ سازی در بسیاری از موضوعات باید با روش های فرهنگی انجام شود نه با روش های غیر سنتی.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه در دوره جدید شورای فرهنگ شهر با پشتوانه کارشناسی و پژوهشی در حال ساخت است، گفت: این سایت نیازمند کار ویژه و در برخی موارد نیازمند کار جدید است.

یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به استفاده از شبکه های اجتماعی در دنیای امروز ادامه داد: در حال حاضر شبکه های اجتماعی بالاترین ظرفیت را دارند و نمی توان این واقعیت را نادیده گرفت. این نوع واقعیت ها نیازمند کار و مسیریابی جدید است.

رئیس حوزه هنری با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه پژوهش در عملکردهای فرهنگی گفت: در دوره جدید شورای فرهنگ اجتماعی از تمامی نقاط قوت خوب قدیمی و همچنین نقاط قوت جدید و شورا استفاده خواهیم کرد. این ارتباط تنگاتنگی با حوزه تحقیق خواهد داشت.

اسماعیلی در بخشی دیگر از سخنان خود بر اجرای کمیته های فرهنگی محلی و ملی تاکید کرد و گفت: برای ترویج و ترویج فرهنگ ملی از توصیه های تخصصی کارشناسان استفاده می کنیم.

در ابتدای این جلسه سیدمجید امامی دبیر شورای فرهنگی با اشاره به حضور برخی از دبیران قبلی شورا در جلسه، گفت: امروز کشور به ما تحویل داده شده است.

وی با اشاره به برخی از بینش ها و رفتارهای محمدحسین ایمانی خوشخو، منصور واعظی، احمد مسجدجامعی و سیدمحمدرضا موالی زاده نویسندگان قبلی حاضر در جلسه، افزود: با کمک آنها می توان برای آینده این کمیته انتظار داشت. که بر اساس تفاهم رئیس اجرائیه در دوران ریاست جمهوری آنها بنا شد. سمت دبیری این کمیته در مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی که نماینده فرهنگ ملی است، نشان دهنده توجه مهمی است که باید با چارچوب نظارتی نسبت به فرهنگ صورت گیرد.

امامی همچنین گفت: امیدواریم بیش از گذشته شاهد احیای شورای ملی فرهنگی ملت باشیم.

در ادامه جلسه دبیران کمیته فرهنگی کشور به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. سید محمدرضا موالی زاده گفت: دکتر اسماعیلی در برنامه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی موضوع فرهنگی مردم را منعکس می کند و این جای امیدواری است. مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی می تواند در ایجاد فضای اجتماعی برای توسعه و تعالی پیش قدم شود و این امر از طریق شورای فرهنگی اجتماعی محقق می شود.

موالی زاده می افزاید: هر محصول سفارشی ساخته شده باید دارای پیام سفارشی باشد.

وی در ادامه توصیه هایی از جمله توجه فرمانداران به ارتقای وضعیت شورای شهر در حوزه ها، استفاده از توان سازمان صدا و سیما، استفاده از سایت اینترنتی، انتشار منظم کلیات را بیان کرد. مجله فرهنگی، استفاده از قدرت عمومی. تبلیغات و تأسیس سازمانها. مردم عناوین فرهنگ عمومی، استفاده از مرجع در جامعه و غیره را ذکر می کنند.

محمدحسین ایمانیا خوشخو دبیر سابق این کمیسیون گفت: کار خوب دکتر اسماعیلی این است که از تخصص و مشاوره ویژه و تجربیات گذشته در همه ابعاد وزارتخانه استفاده می کنند.

وی افزود: در کشور ما فرهنگ باید اساس همه چیز باشد و به آن توجه کنیم. فرهنگ در بستر فرهنگ شهری ترویج می شود. تشکیل شورای فرهنگی یکی از کارهای خیر است و در حالی که مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی ناظر فرهنگسرا در کشور است، تشکیل شورای فرهنگی در این وزارتخانه حق و بجاست. .

ایمانیا خوشخو همچنین با بیان اینکه رویکرد فرهنگی در مسائل مدیریتی بر مدیران امری ضروری است که با این رویکرد موفقیت آمیز خواهد بود، گفت: در شورای اجتماعی تعهد بالایی وجود دارد و با تلاش یکدیگر می توانیم به این موضوع برسیم. ما تنته اوکی

منصور واعظی دبیر سابق شورای فرهنگی اجتماعی گفت: مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی محل برگزاری و ماموریت های مهمی دارد. اما نقش مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی در مدیریت فرهنگ شهری از جمله سوالاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. تنظیم مناسب فرهنگ شهری باید برنامه ریزی شود.

وی ادامه داد: فیلم، کتاب، موسیقی و… باید متناسب با شرایط روز جامعه منتشر شود. وزارت فرهنگ و رهبری اسلامی باید سیاستگذار باشد و وزیر فرهنگ و رهبری و سایر کارکنان این وزارتخانه باید ارزیابی و درک درستی از وضعیت کلی فرهنگی داشته باشند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود بر لزوم سنجش فرهنگ مردم تاکید کرد و گفت: باید وضعیت فرهنگی جامعه را به صورت خردمندانه بررسی کرد تا بر اساس آن برنامه ریزی ویژه ای صورت گیرد.

در ادامه این نشست، احمد مسجد جامعی، دبیر سابق شورای ملی اجتماعی گفت: پژوهش و فرهنگ به طور کلی برای یکدیگر مهم هستند، بنابراین شورای ملی فرهنگی باید بررسی کند. از کار او.»

وی با بیان اینکه باید به مطالعات گذشته توجه شود و نیاز به تحقیقات قوی در عقبه است، گفت: شورای ملی فرهنگی در عقبه کار مهمی انجام داده و باید بررسی شود. فرهنگ نباید از یک جهت هدایت شود و مدیران باید در جلسات شورای فرهنگ شهر دانا باشند، بنابراین باید سطح رهبران را بالا برد تا بیان و روش راهگشا یابی دستی باشد.

مسجد جامعی در خاتمه گفت: مرکز فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی ابزارهای مردمی است و این امر باید مورد توجه قرار گیرد.

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل