معلم شهیدی با خدمات جهادی در روستاها

خدمات | روستا

معلم شهیدی با خدمات جهادی در روستاها

سلام دکتر/ لرستان سهراب مصطفایی نجار اهل دیار اشترینان است که در خانه سازی روستاهای محل کارش به همه اهالی کمک می کرد و پس از آموزش به روستاییان کمک می کرد و در کشاورزی به آنها کمک می کرد.

شهید سهراب مصطفایی یکم فروردین 1331 در یکی از محلات اشترینان شهرستان بروجرد دیده به جهان گشود.

سهراب تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش گذراند و دوران دبیرستان را در بروجرد گذراند و علاوه بر تحصیل، به مجالس مذهبی و مراسم مذهبی بسیار مشغول بود و رفت و آمد به مساجد او را بیش از پیش با گروه اسلامی امام خمینی (ره) آشنا می کرد.

پس از اخذ مدرک ریاضی، به خدمت سربازی رفت و پس از آموزش در کلاس علوم، به شهری نسبتاً کوچک در مهران در استان ایلام نقل مکان کرد و تمام تلاش خود را برای مطالعه کودکان انجام داد. سطح زمین را حذف کنید.

او به تدریس علاقه داشت به همین دلیل در خرم آباد تحصیل کرد و به تدریس پاره وقت پرداخت.

سهراب در سال 1356 به خرم آباد نقل مکان کرد و در یک دبستان در منطقه پشته حسین آباد این شهر تحصیل کرد.

شهید مصطفایی در اولین تظاهرات سال 1357 در منطقه لرستان علیه رژیم پهلوی شرکت کرد و تظاهرات خیابانی مردم خرم آباد را ترتیب داد.

مشارکت سهراب در تظاهرات، حمله با ساواک، پخش اعلامیه، برگزاری مجالس مذهبی و چهل قاتلان کشور از عمده فعالیت های سهراب در آن زمان بود.

سهراب از جمله نشانه هایی بود که نشان می داد ساواک پس از تعقیب و گریز، او را شناسایی و برای ترورش طراحی کرده است. مرد ساواک در نهایت از پشت به او شلیک کرد و سپس به سرش شلیک کرد و او را کشت.

بابک مصطفایی برادر همسر سهراب مصطفایی در وصف برادر همسرش گفت: سهراب اخلاق و منش بسیار خوبی دارد، من او را نادان نمی بینم و همیشه به پدر و مادرش احترام می گذارد. خیس شدن ذهن

وی افزود: سهراب بعد از آموزش در شورای علوم در حال تربیت دانش‌آموز است، در منطقه یا روستایی که در آن کار می‌کند برایش مهم نیست، اما دبیرستان دارد و به همین دلیل تلاش زیادی می‌کند.

شهید مصطفایی افزود: شهید احتمالاً اولین فردی بود که اردوهای جهادی را ایجاد کرد، زیرا در روستایی که به دانش آموزان آموزش می داد به همه اهالی روستا در ساخت و ساز کمک می کرد و پس از آموزش به روستاها و به ویژه در کشاورزی کمک می کرد. کمک آنهاست.

وی افزود: با وجود اینکه در آن زمان خبری از اردوهای جهادی نبود، اما شهید مصطفایی تمام تلاش خود را برای کمک به روستائیانی که به او خدمت کرده بودند، انجام داد و نه تنها به کشاورزان بلکه به سایر مسائل حساس کمک کرد. باید آنجا باشید، بلافاصله وارد شوید و خدمت کنید.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل