بهترین مارک چاقوی قصابی
همانطور که میدانید چاقو های قصابی در دسته مهمترین و واجب ترین تجهیزات اشپزخانه قرار میگیرند. با ما همراه باشید تا با بهترین مارک چاقوی قصابی و بهترین چاقوی قصابی در ایران آشنا شوید. ما در فروشگاه بهترین چاقوی قصابی جهان را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت به مشتریان و مخاطبین خود عرضه می نماییم. شما میتوانید برای خرید چاقوی قصابی با یکی از شماره تلفن های ما در فروشگاه ما تماس بگیرید تا کارشناسان و متخصصین ما اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.
بهترین چاقوی قصابی
در این بخش برای شما عزیزان به بررسی بهترین برند چاقوی قصابی (چاقو قصابی حرفه ای) و بهترین چاقوی قصابی پرداخته ایم. از جمله بهترین چاقوی قصابی ایرانی چاقوی قصابی حیدری می باشد. وزن: ۷٫۲ اونس ابعاد: ۱۵x2x0.5 اینچ.
همچنین شما می توانید برای استعلام قیمت چاقو حیدری اصل روی لینک کلیک کرده و به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.
در اینجا مهندسی ایرانی را در بهترین حالت خود خواهید دید. حیدری زنجان از سال ۱۳۲۰ چاقو تولید می کند، این برند طیف وسیعی از چاقوها را با بهترین کیفیت و بالاترین درصد تیزی تولید می کنند.
چاقو های حیدری انتخابی از طول تیغه دارد، بنابراین اگر فکر می کنید ۱۰ اینچ زیاد است، می توانید سایز را کوچک کنید.
یکی دیگر از بهترین برند چاقو قصابی در ایران برند منفرد می باشد. چاقو قصابی منفرد یک چاقوی فولادی ضد زنگ صیقلی است که تیغه ای بسیار تیز و انعطاف پذیر را ارائه می دهد که باعث می شود برش های بزرگ سریع انجام شود. متخصصان صنعت از این محصول رده بالا برای قصابی استفاده می کنند، بنابراین این نوع چاقو قصابی خدمتگزاری فوق العاده برای قصاب خانگی خواهد بود.
پیشنهاد ویژه: برای آشنایی با چاقو تخته کاری و استعلام قیمت چاقو تخته کاری روی لینک کلیک کرده و به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.
چاقوهای قصابی اغلب در دو نوع چرخ دنده ای و قیچی ای تولید می شوند. چرخ دنده ها، قدرت بالایی دارند و می توانند به اندازه کافی تیغههای برش را بالا و پایین ببرند و به این ترتیب نیاز به تعویض تیغه های برش یا سنگ زدن در حین کار نداشته باشید. همچنین چرخ دنده ها باعث می شوند که چاقو مدت زمان بیشتری روی سطح زمین قرار داشته باشد. چرخ های قیچی هم دارای سرعت و کارایی بالایی هستند که البته برای انواع خاصی از تیغه های برشی مناسب هستند و در عین حال فشار کمتری به تیغ و تیغه های برش وارد می کنند.
علاوه بر چاقو قصابی ، چاقو دو لبه دار نیز وجود دارد ، که در میان ایرانیان به چاقو مرغ بریانی معروف است. این چاقو از دو تیغه تشکیل شده است و تیغهی بالایی آن برای کوبیدن گوشتها و تیز کردن لبه های گوشتها استفاده می شود و تیغهی پایینی نیز برای زدن سیب زمینی و پنیر به کار می رود. از چاقو های دو لبه دار می توان در آشپزی ، قصابی و. استفاده کرد. این چاقو گوشت بری دارای تیغهی فلزی و تیغهی لاستیکی قابل تعویض است. این چاقو دارای کیفیت بی نظیری است و هر چاقو برای یک سلیقهی مختلف ، بهترین و مناسبترین است.
چاقوهای مورد استفاده در آشپزخانه رستوران
سرآشپزها عادت به استفاده از چاقوهای مختلفی دارند که در ادامه هریک از آن ها را به شما معرفی می کنیم. با فیدار سورن همراه باشید.
چاقو سرآشپز
همانطور که از نام آن پیداست یکی از پرکاربردترین چاقوهای مورد استفاده در آشپزخانه صنعتی می باشد که جزو چاقوهای همه کاره محسوب می شود. این چاقو برای هر رستورانی لازم است. چاقوهای سراشپز بین 8 تا 10 ایچ هستند و از آن ها می توانید برای برش دادن مواد غذایی استفاده کنید. قیمت چاقو سرآشپز را در لینک مربوطه مشاهده کنید.
چاقو استخوان گیر
یکی از چاقوهای مورد استفاده در آشپزخانه رستوران چاقوی استخوان گیر می باشد. چاقوی بلند و نازک که برای جدا کردن گوشت از استخوان استفاده می شود. نازکی این چاقو این امکان را به شما می دهد که به راحتی در خمیدگی های استخوان حرکت کنید و به طور کامل بتوانید استخوان را از گوشت جدا کنید.
چاقوی استخوان گیر دارای دو مدل وجود دارد، منعطف (flexible) و سفت (stiff) – و هر دو هدفی مشخص دارند. اگر به کیت چاقوی سرآشپز نگاه کنید، احتمالا هر دو آنها را خواهید یافت. هر دو نوع چاقوی استخوان گیری دارای تیغه های باریکی به طول پنج تا شش اینچ هستند که با نوک بسیار تیز ختم می شوند. نوع تیغه منعطف برای جدا کردن پوست و استخوان مرغ و ماهی مناسب است، در حالی که چاقوی با تیغه سفت به شما امکان می دهد هنگام کار با برش های ضخیم گوشت مانند گوشت گاو و خوک از نیروی بیشتری استفاده کنید.
چاقو نان
از نام آن پیداست که برای برش نان استفاده می شود. لبه این نوع چاقو دندانه دار است و از خراب شدن کناره های آن جلوگیری می کند. تیغه اره مانند چاقوی نان این امکان را می دهد که بدون فشار بتوانید یک برش ایده آل داشته باشید. این چاقو برای برش سبزیجات نرم و یا میوه هم استفاده می شود. چاقوهای مورد استفاده در آشپزخانه رستوران.
چاقو کاورینگ
وقتی نوبت به برش تمیز و دقیق روی بوقلمون، ژامبون یا کباب می رسد، چاقوی کاروینگ وسیله ای ایده آل است. یک چاقوی کاروینگ خوب معمولاً پانزده اینچ طول دارد. تیغه نازک آن دارای یک فرورفتگی است که مانع از چسبیدن غذا به سطح می شود. فرقی نمیکند یک کباب گوشت گاو را به ورقههای نازک کاغذی برش دهید یا یک فیله گوشت خوک را به قسمتهای ضخیم و آبدار، چاقوی کاروینگ ابزاری است که به آن نیاز دارید.
چاقو برش تزئینی
دیزاین غذا یکی از بهترین روش ها برای جذب مشتری می باشد. یکی از انواع چاقوهای مورد استفاده در آشپزخانه رستوران چاقو برش تزئینی می باشد که می توانید برای تزئین غذا از آن استفاده کنید و برش های شکل دار به مواد غذایی بدهید.
چاقو قصابی
یکی از بزرگترین مشکلات خریداران چاقو قصابی این است که ممکن است چاقوی فیک خریداری کنند و در نتیجه کارایی لازم را نداشته باشند. در نتیجه مجبورند چاقوی خریداری شده را کنار بگذارند و دوباره اقدام به خرید کنند. یکی از بزرگترین شرکت هایی که در زمینه فروش چاقو قصابی فعالیت می کند شرکت فیدار سورن می باشد که انواع مختلف چاقو قصابی و دیگر چاقوها را عرضه می کند که برای خرید می توانید به وب سایت این مجموعه مراجعه کنید.
چاقو خس گیری
در آشپزی و قصابی به جدا کردن گوشت از استخوان بی خس کردن می گویند. یک قصاب یا آشپز برای اینکه بتواند فرآیند بی خس کردن را بطور صحیح انجام دهد باید با آناتومی و ساختار گوشت آشنا باشد و همچنین چاقوی مناسب این کار را هم در اختیار داشته باشد. چاقوی بی خس کردن باید تیغه باریکی داشته باشد تا دور ریز به حداقل برسد و همچنین تیغه آن باید انعطاف مناسب و مقاومت بالا در برابر زنگ زدن و خوردگی را دارا باشد.