مشاوره تخصصی خدمات دکوراسیون داخلی

بسیاری از افراد بیشتر تایم خود را در محیط خانه می گذرانند اما برای اینکه محیط خانه برایتان تکراری و خسته کننده نباشد باید به دکوراسیون داخلی آن توجه ویژه ای داشته باشید و سعی کنید هر چند وقت تغییراتی در آن ایجاد کنید.

دکوراسیون | ساختمان

طراحی دکوراسیون داخلی مختص به پذیرایی یک خانه نیست بلکه تمامی نقاط یک خانه را در بر می گیرد اما باید این کار با علم کامل انجام شود تا القای حس خوب برای تمامی اعضای خانواده صورت گیرد.

ما در این مقاله از سایت ایملک شما را با دکوراسیون داخلی یک خانه و تمامی نکات مهم آن آشنا می کنیم لطفا تا پایان همراه ما باشید و در انتها سوالات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

مشاوره تخصصی خدمات دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی منزل

دکوراسیون داخلی منزل شامل بخش های مختلف یک خانه می شود مثل آشپزخانه، اتاق خواب، سرویس بهداشتی، حمام، پذیرایی و… که اهمیت دادن به هر یک موجب می شود که ارزش آن بالا رود و حس خوبی را برای ساکنین ایجاد می کند.

افرادی که به دکوراسیون داخلی منزل خود اهمیت می دهند و از پیمانکاران مجرب کمک می گیرند در حقیقت به روحیات خود و خانواده اهمیت می دهند و با طراحی نوین و اصولی انرژی خوبی را در منزل ایجاد می کنند.

برای دکوراسیون داخلی منزل به طور مثال در پذیرایی یک خانه، خرید مبلمان مناسب آن فضا از فاکتورهای اساسی به شمار می رود که در انتخاب آن باید نهایت دقت و توجه را داشته باشید.

یا مثلا اگر در منزل شما حیاطی وجود ندارد و یک بالکن کوچک در اختیار دارید باید به دکوراسیون داخلی آن اهمیت دهید؛ گلدان ها از فاکتورهای اساسی برای دکوراسیون داخلی بالکن هستند.

هر یک از نقاط خانه یک سری فاکتورهای اساسی دارند که توجه به آنها و انتخاب درست هر یک موجب می شود که طراحی دکوراسیون داخلی به بهترین نحو انجام شود.

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی منزل در عین سادگی، اصولی دارد که رعایت این اصول موجب می شود تا طراحی زیبا مطابق المان های روز دنیا را مشاهده کنیم به همین خاطر می گویند طراحی دکوراسیون داخلی را به متخصص آن بسپارید.

طراحی دکوراسیون داخلی با هدف تغییر در محیط و ایجاد فضایی گرم و صمیمی انجام می گیرد این طراحی با توجه به هماهنگی بین اجزای خانه انجام می شود که ایجاد کردن این هارمونی و هماهنگی نیازمند علم و تجربه است.

کوچکترین اشتباه و یا عجله کردن در این کار موجب اتلاف هزینه می شود به طور مثال ممکن است شما به سمت خرید مبلمان بروید که اصلا مناسب فضای منزل نباشد به همین خاطر است که می گوییم مشاوره گرفتن از طراحان برتر کمک شایانی به شما می کند.

طراحی دکوراسیون داخلی با توجه به ترندها و مد دستخوش تغییراتی است که هر کسی مطابق سلیقه خود و پیشنهادی که طراحان در اختیار افراد قرار می دهند بهترین طراحی را برای منزل خود انتخاب می کنند.

فراموش نکنید که قبل از هرکاری باید قیمت ها را پیشبینی کنید و برآورد آن را به دست آورید تا ببینید حدودا چقدر بودجه نیاز دارید تا به طراحی ایده آل خود برسید.

نکات طراحی دکوراسیون داخلی

  • توجه به نورپردازی اصولی خانه
  • ایجاد هارمونی خوب
  • توجه به انتخاب رنگ ها
  • بهره مندی از گیاهان
  • انتخاب چند نوع دیوارکوب
  • استفاده از آینه دکوراتیو در خانه
  • خلوتی فضا را مدنظر قرار دهید
  • چیدمان درست مبل
  • خرید یک یا دو نوع وسیله تزیینی گران قیمت و مجلل
  • خرید آباژور برای پذیرایی
  • خرید یک ساعت دیواری شیک
  • ایجاد تقارن در چیدمان وسایل
  • و…

سبک های دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی نیز مانند هر چیز دیگر دارای انواع و سبک های متفاوتی است که هر فرد مطابق سلیقه خود بهترین سبک را انتخاب می کند اما قبل از انتخاب آن حتما از مشاوران این حوزه راهنمایی هایی بگیرید.

اولین و مهمترین گام برای شروع طراحی دکوراسیون داخلی این است که شما انواع سبک ها را بشناسید و نکات ریز و درشت آن را بدانید تا با ذهنیت کامل از آن و اطلاع از علایق خود بهترین سبک را انتخاب کنید.

برای طراحی و دیگر شهرها افراد بیشتر به سمت دو سبک مدرن و کلاسیک می روند اما امروزه سبک های زیادی وجود دارد که می توانید به کمک دکوراتور بهترین سبک را به بهترین شیوه طراحی و اجرا کنید. در ادامه با سبک های رایج دکوراسیون داخلی آشنا می شوید.

  1. دکوراسیون داخلی مدرن
  2. دکوراسیون داخلی کلاسیک
  3. دکوراسیون داخلی مینیمال
  4. دکوراسیون داخلی روستیک
  5. دکوراسیون داخلی پست مدرن
  6. دکوراسیون داخلی نئوکلاسیک
  7. دکوراسیون داخلی اسکاندیناوی
  8. دکوراسیون داخلی بوهو

دکوراسیون داخلی مدرن

سبک مدرن برای دکوراسیون داخلی مناسب افرادی است که خواستار سادگی و خلوتی هستند؛ سبک مدرن که به معنای جدید و نوین است امروزه در بین ایرانیان بسیار محبوب شده است.

یکی از قوانین سبک مدرن این هست که شما وسایلی را خریداری کنید که کاربردی باشند و بتوانید از آنها استفاده کنید زیرا خرید وسایلی که کاربردی ندارند و جلوه ای زیبا در خانه ایجاد نمی کنند فقط باعث شلوغی در خانه می شوند.

رنگ ها در دکوراسیون داخلی مدرن بسیار با اهمیت هستند و در این سبک باید از رنگ های ملایم و خنثی استفاده کنید. رنگ سفید و طوسی بیشترین کاربرد را در این سبک دارند.

نورپردازی یکی از مواردی است که در سبک مدرن به آن توجه ویژه ای می شود چرا که نور از فاکتورهای اصلی در سبک مدرن است به همین خاطر به افراد پیشنهاد می شود که اگر نور طبیعی در خانه وجود ندارد از خرید لامپ های بادوام و کم مصرف اجتناب نکنند.

در سبک مدرن دیگر خبری از تابلوهای قدیمی نیست و شما روی دیوارها تعدادی تابلو یا قاب عکس کوچک غیر منظم را می بینید و یا ممکن است یک تابلوی بزرگ ولی با طرح مدرن را مشاهده کنید.

در سبک مدرن خبری از کاغذدیواری های پر زرق و برق قدیمی نیست و متقاضیان این سبک با توجه به اینکه طرفدار سادگی هستند به سمت رنگ های سفید یا ملایم می روند.

دکوراسیون داخلی کلاسیک

سبک کلاسیک برای دکوراسیون داخلی تلفیقی از سبک قدیمی و جدید است یعنی شما همان سبک قدیمی را در خانه هایتان مشاهده می کنید اما این سبک قدیمی توسط وسایل جدید طراحی و اجرا می شود.

افرادی که سبک کلاسیک را انتخاب می کنند باید روحیات آنها با شلوغی و وسایل پر زرق و برق سازگار باشد زیرا شما در این سبک فقط با این وسایل و تجهیزات رو به رو خواهید شد.

سقف های بلند گچ بری شده در منازل نشان دهنده سبک کلاسیک هستند؛ دیوارهایی که با کاغذدیواری های پر زرق و برق پوشانده شده اند از دیگر موارد چشمگیر در سبک کلاسیک هستند.

در این سبک برای دکوراسیون داخلی پذیرایی باید به سمت خرید مبلمان سلطنتی و دکوری های چوبی بروید تا سبک دکوراسیون کلاسیک را در خانه تعبیه کنید.

فراموش نکنید که ایجاد تقارن در سبک کلاسیک رکن اساسی و مهم در این سبک است که افراد ملزم به رعایت آن هستند یعنی باید سعی کنید که اکثر وسایل را به صورت متقارن در کنار هم بچینید.

رنگ های گرم و یا تیره در این سبک به وفور دیده می شوند؛ کرم و قهوه ای از پرکاربردترین رنگ ها در سبک کلاسیک هستند که شما بیشتر وسایل و تجهیزات خانه را به این رنگ ها می بینید.

دکوراسیون داخلی مینیمال

سبک مینیمال یکی از سبک های پرطرفدار برای طراحی دکوراسیون داخلی است این سبک بسیار خلوت تر و ساده تر از سبک مدرن است و هدف از طراحی این سبک در خانه ایجاد یک محیط آرامش بخش و خلوت است به همین خاطر طراحی و اجرای این سبک به افرادی توصیه می شود که طرفدار خلوتی هستند.

اگر انتخاب شما سبک مینیمال است باید به سمت خرید المان هایی بروید که ساده هستند بیشتر المان ها و تجهیزات سبک مدرن به رنگ های روشن دیده می شود به همین خاطر شاید شما هم دیده باشید که رنگ سفید و رنگ های روشن چقدر در خانه های مینیمال به وفور دیده می شوند زیرا تجهیزات و اساسه در دکوراسیون داخلی مینیمال به رنگ سفید و روشن تهیه می شوند.

در این سبک المان ها و تجهیزاتی همچون دیوارهای نقاشی شده و تک رنگ، مبلمان راحتی و نرم به رنگ های سفید یا رنگ های روشن، استفاده از گل و گیاهان طبیعی برای ایجاد تازگی و طراوت در دکوراسیون داخلی، تابلوهایی با نقش و نگارهای مینیمال و… را مشاهده می کنید.

فراموش نکنید که سبک مینیمال پیرو خلوتی است به همین خاطر برای طراحی دکوراسیون داخلی مینیمال نباید به دنبال تجملات و وسایل تزیینی زیادی باشید.

دکوراسیون داخلی روستیک

دکوراسیون داخلی به سبک روستیک جزو کمیاب ترین و منحصر به فرد ترین سبک ها است و بافت کاملا روستایی دارد. اگر نگاهی به عکس ها بیندازید متوجه میشوید که چقدر این سبک زیبا و سنتی طراحی شده است. سبک روستیک مناسب کسانی است که علاقه مند به المان های طبیعی و بافت قدیمی هستند.

یکی از ویژگی های سبک روستیک این است که پیرو بهره مندی از متریال طبیعی است؛ به طور مثال چوب و سنگ در این سبک بسیار پر کاربرد است و اگر داخل خانه ای شوید که به این سبک طراحی شده است هر چقدر که پلک بزنید باز هم متریال چوبی می بینید. البته متریال دیگری هم به کار برده می شود اما استفاده از چوب بسیار بیشتر است.

مبلمان دست ساز چوبی، بهره مندی از سنگ و چوب، استفاده از رنگ های طبیعی، وجود نور طبیعی، پارچه های ساده و تک رنگ، شومینه، ناهماهنگی در چیدمان المان ها و وسایل، تبعیت از الگوهای بومی و سنتی و… از خصوصیات سبک دکوراسیون روستیک است.

اگر به دنبال این هستید که یک طراحی و دیزاین شیک و منحصر به فرد برای خانه خود انجام دهید بهتر است به سمت دکوراسیون داخلی روستیک بروید و با ویژگی های این سبک آشنا شوید تا بتوانید بهترین طراحی و دیزاین را انجام دهید. سبک روستیک یک سبک خاص و کمیاب است که اگر بخواهید آن را طراحی کنید باید کاملا با ویژگی های آن آشنا شوید.