صاحبان مغازه کافه سلیقه و کافه شیرین مانند اتاق اصناف قبلاً در یک کارگروه قرار داشته اند و فعالان صنفی مذکور ممکن است در مناطق قرمز مانند مراکز تهیه و توزیع غذا کار کنند. اگر مشتری را شخصاً قبول نکنند. .ردن
به گزارش سلام دکتر ، سعید ممبینی ، رئیس شورای اصناف ایران ، ضمن انتشار این گزارش ، گفت که به دنبال رایزنی با وزارت بهداشت ، پرستاری و پزشکی و امنیتی ، امور اجتماعی و انضباط م Instituteسسه مدیریت بیماری کرونا ، صاحبان نوشیدنی فروش و کافه ها در حال حاضر بخشی از یک گروه کاری هستند و اجازه فعالیت دارند.
پیش از این چهار دسته وجود داشت ، از جمله “تأمین کنندگان مواد شیمیایی برای تهیه آنتی بیوتیک و نیازهای مراکز درمانی ، بیمارستان ها ، کلینیک ها و چندین صنعت” ، “تأمین کنندگان ابزار و لوله ها ، از جمله تأمین کنندگان مواد و تجهیزات ایزوگام ، قطعات پمپ و تجهیزات مورد “نیازهای صنعتی” ، “فروشندگان و فروشندگان قطعات و قطعات یدکی مزرعه” و ” مواد اولیه کشاورزی ، باغداری و دام ”به کارگروه اضافه شد.
سایر عملکردهای Act One شامل فروشگاه های زنجیره ای ، سوپرمارکت ها ، فروشگاه های میوه و تره بار ، محصولات میوه و سبزیجات است. شرکت های تولید ، ذخیره سازی ، توزیع و فروش محصولات غذایی و خدمات وابسته. ؛ محصولات پخت و پز لبنیات و خانگی و زنجیره تامین (محصولات نانوایی) ؛ داروخانه ها ، شرکت ها و فروشگاه های دامپزشکی ، توزیع داروها ، رایحه ها و داروهای سنتی ؛ امکانات تهیه ، تولید و توزیع غذا ؛ خدمات اپراتورهای ارتباط از راه دور ، خدمات الکترونیکی ، شرکت های خدمات اینترنتی از جمله ارائه دهندگان اینترنت ، فروشگاه های آنلاین و شرکت های خدمات مبتنی بر اینترنت ؛ تعمیرگاه انواع اتومبیل و لوازم خانگی ، برقی و الکترونیکی. فروشگاه انواع قطعات و قطعات یدکی؛ فروشگاه های مصالح ساختمانی و مصالح ؛ کارگاه های صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و موارد دیگر) ؛ خانه مطبوعات؛ خشکشویی؛ تولیدکنندگان و فروشندگان عینک.
انتهای پیام