عروسک‌های خاطره ساز تلویزیون دور هم جمع شدند

“موزه عروسک” شهر غزالی با بیش از یکصد عروسک خاطره انگیز و سرزنده آماده بهره برداری و ارائه می باشد.

عروسک های تلویزیونی یادآور گرد هم می آیند

مهدی میرچی، مدیر شهرک سینمایی و تلویزیونی غزالی درباره احداث موزه عروسک در این شهرک به سلام دکتر گفت: طرح توسعه شهرک غزالی توسط مدیرکل تولید تلویزیون مطرح شد و بر این اساس کارگروه مسئول با همکاری صدا و سیمای اگبری و شهرک غزالی آورده می خواهیم اتفاقی بیفتد تا مردم پیشینه خدمات رسانه ملی را بدانند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان صدا و سیما قدرت زیادی دارد. از لوازم جانبی گرفته تا لباس و موارد دیگر، این گنجینه ای است که در شهر راه اندازی شده است. تصمیم گرفتیم عروسک ها را در سازمان بپذیریم.

به گفته میرچی، هدف از ساخت موزه عروسکی، ایجاد تاریخ و هویت برای مخاطب و آشنایی مخاطب با گذشته رسانه ملی است. وی ادامه داد: ما می خواهیم مخاطبان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد استفاده و سختی های رسانه ملی باشند. علاوه بر این، ما کارهای عروسکی را توسعه دادیم که نوستالژیک دهه 60 و 70 هستند. در کنار هر یک از عروسک ها، برنامه سازان، بازیگران و حتی مدیرانی را نیز معرفی کرده ایم که هنگام ظهور عروسک ها در تلویزیون حضور دارند.

مدیر شهرک سینمایی و تلویزیونی غزالی با بیان اینکه اولین ساخت موزه سیما که شامل تمامی رویدادهای تلویزیون و رسانه ملی است با هدف تلویزیون و شهرک غزالی است، در این زمینه توضیح داد: ابتدا وارد کودک شدیم و بخش جوانان ما بیش از صد عروسک اصلی را جمع آوری می کنیم. در این زمان برخی از عروسک ها نیاز به تعمیر دارند. همه این فعالیت ها توسط بچه های شهر در سخت ترین شرایط کرونا که بسیاری از سازمان ها تعطیل هستند با عشق انجام می شود. این انقلاب نیز مورد حمایت شورای عمومی قرار گرفت و ظرف سه ماه موزه ای با بیش از صد عروسک با شناسنامه ساخته شد. این موزه همچنین پتانسیل رشد دارد و می تواند گرانتر و گسترش یابد. ما می توانیم از این طریق تجارت کنیم و دپارتمان عروسک سازی را اداره کنیم، می توانیم از این کارها ایده بگیریم.

وی در خصوص اولین افتتاح موزه عروسک ها گفت: موزه عروسک ها را نیز در نوروز برای آزمایش افتتاح کردیم که با استقبال زیادی از سوی مردم مواجه شد و مردم از آن لذت بردند. یک نفر در بخش محتوای موزه بسیار کمک کننده بود و اگر او نبود ممکن بود این کار را انجام ندهد. سرکار خانم گیتی فر شفائی که سابقه تهیه کنندگی برنامه های کودک از جمله سازنده «گنجشکک ایشی مشی» را دارد. در کنار مجموعه ما، شبانه روز به ما کمک می کنند عروسک ها را زنده کنیم. الان بیش از صد عروسک داریم که همگی شناسنامه دارند و آماده استفاده هستند.

این پست را بخوانید:

«لالزار» ویرایش شد/غزالی بسته شد

میرچی در پایان گفت و گو با سلام دکتر تاکید کرد: در حال حاضر امکان بازدید از شهر غزالی برای عموم وجود ندارد و پس از ساخت پروژه های در حال ساخت، امکان ورود به شهر و بازدید از موزه عروسک ها وجود خواهد داشت. و شرایط مساعد می شود

در ادامه تصاویری از موزه عروسک شهرک غزالی را مشاهده می کنید:

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل