شرایط روزه گرفتن در هنگام کورونا

شرایط روزه گرفتن در هنگام کورونا

این متخصص بیماریهای عفونی توصیه هایی را در مورد روزه گرفتن در بیماری کرون ارائه داد.

دکتر مسعود مردانی در مصاحبه با سلام دکتر ، وی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در رابطه با روزه گرفتن در این ماه ، اظهار داشت: امسال ماه مبارک رمضان با سالهای دیگر متفاوت است و حال و هوای متفاوتی دارد زیرا ما با همه گیر بیماری کرون روبرو هستیم.

وی گفت: “بسیاری از افراد می توانند بیماری قلبی عروق کرونا داشته باشند.” در این رهنمودها ، توسط همکاران ما در گروه غدد درون ریز و متابولیسم منتشر شده است ، به صراحت بیان شده است که مبتلایان به بیماری قلب و عروق کرونا قلب تا شش هفته پس از بهبودی نباید روزه بگیرند. زیرا با وجود تاج ، بیشتر اعضای بدن انسان از جمله قلب ، ریه ها ، دستگاه گوارش ، کلیه ها ، پوست و غیره تحت تأثیر قرار می گیرند و از مشکلات رنج می برند.

وی گفت: “در همین زمان ، افرادی که به بیماری انسداد شرایین قلب ندارند یا یک بیماری اساسی که مانع از روزه گرفتن می شود ، می توانند به سرعت طبق معمول در سالهای گذشته سریع عمل کنند.” البته هرچه هوا کمی گرمتر شود ، سعی کنید مایعات بدن خود را برای صبحانه و افطار تنظیم کنید تا مدت زیادی تشنه نباشید.

مردانی گفت: “مهمترین چیز این است که در ماه مبارک رمضان ، در خانه ، به خصوص اگر یکی از اعضای خانواده از علائم مشکوک به عفونت تنفسی فوقانی ویروسی مانند سرفه ، عطسه ، آبریزش بینی ، تب و تب رنج ببرد ،” .. ، برای جدا کردن این شخص در خانه و قرنطینه کردن آنها و رعایت فاصله اجتماعی ، چه در روزهای روزه ، چه در خانه و هم در دفتر.

وی همچنین گفت: افراد ، چه علائمی داشته باشند یا نه ، باید یک و نیم پا را از دیگران دور نگه دارند. از آنجا که ممکن است برخی از افراد ویروس داشته باشند ، ممکن است علائمی نداشته باشند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید