سیب زمینی تنوری با ادویه های خاص

سیب زمینی سرخ کرده و تنوری جزء میان وعده ها یا دسرهای پر طرفدار در سطح جهان هستند. به همین دلیل آشنایی با ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری مهم به نظر می رسد تا شما بتوانید آن را به یک طعم ماندگار تبدیل کنید.

پوست

ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری چیست؟

ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری چیست؟

سیب زمینی سرخ شده و یا تنوری، بدون استفاده از ادویه نیز دارای طرفداران زیادی است؛ اما اگر از ادویه سیب زمینی سرخ کرده و تنوری استفاده شود طعم و عطر به یادماندنی را به ارمغان می آورند. این روزها یکی از رقابت فست فودها بر سر مزه سیب زمینی است. استفاده از ادویه مناسب و خوشمزه برای فست فودها یک مزیت رقابتی محسوب می شود. البته تهیه این میان وعده پرطرفدار در منزل به همراه ادویه خوشمزه نیز موجب می شود بتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید و در عین حال یک میان وعده رستورانی داشته باشید. البته به جز طعم و عطر، استفاده از مناسب، از سردی سیب زمینی نیز می کاهد.

مواد و ترکیبات ادویه سیب زمینی سرخ کرده و تنوری نوع اول

مواد و ترکیبات ادویه سیب زمینی سرخ کرده و تنوری نوع اول

با توجه به اینکه ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری دارای تنوع زیادی است، در این مقاله شما را با مواد، ترکیبات و طرز تهیه دو نوع ادویه مناسب این کار آشنا می کنیم.

مواد و ترکیبات ادویه سیب زمینی سرخ کرده و تنوری نوع دوم

مواد و ترکیبات ادویه سیب زمینی سرخ کرده و تنوری نوع دوم

  1. کوهی: 2 قاشق غذاخوری
  2. : 1 قاشق مرباخوری
  3. پودر زیره سبز: 2 قاشق غذاخوری
  4. : 1 قاشق غذاخوری
  5. پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
  6. پودر رزماری: 1 قاشق غذاخوری
  7. نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری

طرز تهیه ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری

با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید یکی از دو ترکیب بالا را انتخاب کرده و به عنوان ادویه سیب زمینی برای سیب زمینی های سرخ شده و تنوری خود استفاده کنید. برای این کار کافی است ترکیبات گفته شده در قسمت های قبل را با یکدیگر ترکیب کنید و آن را در یک ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری نمایید.

البته شما می توانید برای اینکه ادویه تازه تر و باکیفیت تری داشته باشید، سبزیجات موجود در ترکیبات را خودتان به صورت تازه تهیه کنید و زیر باد کولر یا پنکه خشک کنید؛ همچنین دیگر که به صورت چوب یا دانه هستند را نیز از عطاری های معتبر تهیه نمایید و خودتان با هاون یا آسیاب برقی به پودر تبدیل کنید. ترکیب به وجود آمده با مواد تازه دارای عطر و طعم بیشتری است و البته ماندگاری بیشتری نیز دارد.

خواص اصلی ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری

خواص اصلی ادویه سیب ز مینی سرخ و تنوری

ادویه سیب زمینی با توجه به ترکیباتی که دارد دارای خواصی است؛ مثلا زنجبیل علاوه بر اینکه گرمی بوده و از طبع سرد سیب زمینی می کاهد، خواص ضدمیکروبی نیز دارد. آویشن از نفخ معده جلوگیری کرده و ، تقویت کننده معده است. جوز هندی بدن را سم زدایی می کند و گشنیز کنترل کننده دیابت است.

ادویه سیب زمینی آب پز چیست؟

ادویه سیب زمینی آب پز چیست؟

سیب زمینی آب پز یا سیب زمینی پخته شده، نوعی غذا است که هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان غذای اصلی مورد استفاده دارد. ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری برای سیب زمینی آب پز نیز استفاده می شود؛ اما برای سیب زمینی آب پز می توان از ترکیب ادویه های دیگر نیز استفاده کرد. از این ترکیبات می توان به ترکیب ، پودر آویشن، پودر نعنا و نمک اشاره کرد. ترکیب دیگر نیز شامل فلفل سیاه، ، ادویه کاری، و نمک است. البته این میان وعده به همراه خیار شور ادویه دار بسیار می چسبد.

روش های مزه دار کردن سیب زمینی

روش های مزه دار کردن سیب زمینی

برای طعم دار کردن یا همان مزه دار کردن سیب زمینی، ابتدا تصمیم بگیرید که قصد دارید سیب زمینی را به صورت پخته یا سرخ شده استفاده کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را پوست گرفتید، به قطعات مورد نیاز برش بزنید. سیب زمینی خورد شده را داخل یک ظرف پلاستیکی بریزید، حالا یکی از ادویه های گفته شده در قسمت ادویه سیب زمینی را انتخاب کنید و به همراه مقداری روغن زیتون یا روغن کنجد روی سیب زمینی ها بریزید و به هم بزنید. روی آن را بپوشایند و بگذارید نیم ساعت بماند. روغن موجود برای طعم دار کردن از تیره رنگ شدن سیب زمینی ها جلوگیری می کند.

بهترین ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری را از چاشلند بخرید

بهترین ادویه سیب زمینی سرخ و تنوری را از چاشلند بخرید

یکی از دلایلی که ادویه سیب زمینی سرخ، تنوری و آب پز موجب خوشمزگی و طعم عالی می شود تازه بودن و با کیفیت بودن ترکیبات موجود در آن است. بهترین ادویه را می توانید از چاشلند که یکی از معتبرترین فروشگاه های اینترنتی است، تهیه کنید. ادویه های چاشلند از باکیفیت ترین، بهترین و تازه ترین ادویه ها و سبزیجات کوهی و کاشتنی تهیه می شوند. بسته بندی چاشلند دارای کیفیت بالایی است. به همین دلیل تا زمانی که سفارش ادویه به دست خریدار می رسد، هیچ آسیبی نمی بیند و رطوبت و نم نیز از آن عبور نخواهد کرد. با این تفاسیر شما می توانید با خیال راحت به صورت اینترنتی سفارش خود را با قیمت مناسب در ثبت کنید و در سریع ترین زمان ممکن ادویه های سفارشی خود رسیب زمینی تنوری یکی از انواع پیش غذاهای خاص و سالم بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با  همراه باشید.

شما می توانید انواع ادویه جات ترکیبی و غیرترکیبی  را در فروشگاه اینترنتی این مجموعه مشاهده کنید و پس از انتخاب محصول مورد نظر، آن را در با توجه به میزان مصرف و مقدار مورد نیاز خود، در بسته بندی و گریدهای وزنی مختلف خریداری نمایید. پس از انتخاب محصولات موردنظر، می توانید سبد خرید خود را مجددا چک کنید و در نهایت با ثبت سفارش، خرید ادویه خود را تکمیل نمایید. پس از پایان این فرآیند، محصولات خریداری شده، در اولین فرصت برای شما ارسال می شده و درب منزل به شما تحویل داده می شوند.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۸ عدد متوسط
روغن زیتون یا مایع ۲  قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم سس قارچ
قارچ ۱۲ عدد متوسط
شیر ۱ لیوان
خامه ½ لیوان
پنیر پارمزان ½ لیوان
کره، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی به طور کامل می پوشانیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به خوبی می شوییم. توجه داشته باشید که پوست گرفتن سیب زمینی اختیاری می باشد و می توانیم سیب زمینی تنوری را با پوست نیز درست کنیم، البته باید سیب زمینی ها را با دقت بشوییم.

مرحله سوم

حالا سیب زمینی ها را به صورت خلالی درشت و گوشت دار خرد می کنیم و با دستمال به طور کامل خشک می کنیم. در ادامه روغن را به همراه نمک، پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر سیر، جعفری خشک و آویشن درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله روغن و ادویه ها را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سیب زمینی ها را به کاسه اضافه کرده و به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت های سیب زمینی ها با روغن و ادویه ها پوشش داده شود.

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی ها را به ترتیب درون سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده قرار می دهیم. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای پخت سیب زمینی ها نیاز است. در حین پخت سیب زمینی ها می توانیم سس قارچ را آماده کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور قارچ را به صورت ورقه ای یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه آب اضافی قارچ ها به طور کامل کشیده شد و به خوبی سرخ شدند، خامه را با شیر ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس به تابه اضافه کرده و به صورت مداوم مواد را هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله هشتم

سس را باید به صورت مداوم هم بزنیم تا ته نگیرد و به غلظت مورد نظرمان برسد. پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن مواد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله نهم

در این مرحله پس از اینکه سیب زمینی ها به خوبی برشته شدند، آنها را از فر خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. سس قارچ را می توانیم روی سیب زمینی ها بریزیم، یا اینکه در یک کاسه کوچک در کنار سیب زمینی سرو کنیم.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی با طعم بسیار خاص و عالی

5 2آموزش درست کردن سیب زمینی تنوری خوشمزه با و بدون فر با پنیر پیتزا

سیب زمینی تنوری در کنار سیب رمینی سرخ کرده یکی از روش‌های محبوب درست کردن سیب زمینی هست که علاقه مندان زیادی داره و مخصوصا وقتی که به عنوان میان وعده با آتیش تنوری میشه و خب ممکنه موقع خورنش دعوا بشه.

طرز تهیه تنوری بسیار ساده‌اس و به راحتی و در کمترین زمان ممکن میتونید این غذا یا میان وعده خوش طعم رو توی خونه با فر یا روی شعله پخش کن بر روی گاز درست کنید.

سیب زمینی بعد از برنج، گندم و ذرت پر مصرف ترین محصولات کشاورزی حساب میشه و با داشتن ۴۰۰۰ مدل مختلف به عنوان یکی از پر کاربرد ترین مواد غذایی تولید شده به دست انسان شناخته میشه. خرید ادویه فلافل را از فروشگاه ما بخواهید.

برای درست کردن یه میان وعده خوب و مجلسی با یه طعم به شدت خاص می‌تونید دست به کار بشید و اگه سیب زمینی و یه مقدار ادویه توی خونه دارید، با مجله قرمز همراه باشید تا طرز تهیه سیب زمینی تنوری با فر رو به شما عزیزان آموزش بدیم.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۳ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون یا مایع ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
زردچوبه نوک قاشق چای خوری
جعفری تازه یا خشک به مقدار لازم
نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه در فر

گام اول

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه رو با شستن سیب زمینی ها شروع کرده و بعد پوست بکنید و دوباره با آب سرد اونها رو بشووید و ترجیحا داخل آبکش قرار بدید و با تکون دادن آبکش سعی کنید که خشک بشن.

گام دوم

نحوه پخت سیب زمینی تنوری خانگی رو با انتخاب یه کاسه مناسب ادامه داده و روغن زیتون یا مایع رو داخلش بریزید و سپس پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه، پاپاریکا، نمک و زردچوبه رو داخلش بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

گام سوم

برای داشتن یه طعم متفاوت و ظاهر زیبا تر بهتره که از جعفری تازه استفاده کنید و ابتدا اون رو به خوبی بشویید و در ادامه خشک کرده و به صورت ساطوری خورد کنید. در غیر این صورت میتونید از جعفری خشک استفاده کنید.

گام چهارم

سیب زمینی ها رو از آبکش بیرون بیارید، اما سعی کنید که با یه دستمال کاملا اونها رو خشک کنید و به صورت درشت خورد کرده و  کنار بزارید. در ادامه فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا به خوبی گرم بشه.

گام پنجم

درست کردن سیب زمینی تنوری رو با ریختن سیب زمینی های خورد شده به داخل کاسه حاوی روغن و ادویه ادامه داده و سعی کنید مواد رو به خوبی با دست مخلوط کرده تا یکدست بشن.

گام ششم

سینی فر اگه با روغن چرب بشه بهتره، اما میتونید از کاغذ روغنی استفاده کرده و سپس سیب زمینی های اغشته به روغن و ادویه رو روی سینی بچینید و درون فر قرار بدید تا به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی مغز پخت بشن.

گام هفتم

حالا که سیب زمینی های تنوری آماده شدن، در صورت امکان گریل فر رو روشن کرده و اجازه بدید که در حد چند دقیقه روی سیب زمینی ها برشته بشه و در ادامه اگه دلتون خواست از پنیر پیتزا برای خوش طعم کردن اون‌ها استفاده کرده و سپس نوش جان کنید.

نحوه درست کردن سیب زمینی تنوری بدون فر

سیب زمینی رو اگه می‌خواید با قابلمه یا شعله پخش کن تنوری کنید، بهتره که با توجه به دستور بالا سیب زمینی ها رو آماده کرده و به خوبی با مواد اولیه دلخواهتون مزه دار کنید و فقط یادتون باشه که مقدار روغن کمتری رو بریزید.

در ادامه شعله پخش کن رو روی حرارت ملایم بزارید و سپس سیب زمینی ها رو روی اون بچینید و سعی کنید یه قابلمه رو به صورت برعکس به روی شعله پخش کن قرار بدید تا به خوبی میان وعده خوشمزتون رو آماده کنه.

برای درست کردن سیب زمینی تنوری با قابلمه بهتره که کف قابلمه رو نمک زیاد بریزید و سپس سیب زمینی ها رو با پوست روی نمک بچینید و درب قابلمه رو ببندید و اجازه بدید تا مدت ۱ ساعت به خوبی آماده بشه و سپس نوش جان کنید.

سخن آخر اینه که با توجه به ارزش غذایی زیادی که سیب زمینی داره و مخصوصا قیمت مناسب و در دسترس بودنش چرا این ماده غذایی رو جایگزین یه سری میان وعده های مضر و پر کالری نکنیم و با ارزش دادن به سلامت بدنمون حتی میشه که یه سری فرهنگ های سالم غذایی رو ترویج بدیم. به هر حال سیب زمینی چه پخته باشه یا تنوری یا سرخ کرده یا به نوع های متفاوت پخته بشه، طرف دارهای خاص خودش رو داره و با توجه به این مقاله بهتره بدونید که تنوری کردن سیب زمینی یکی از بهترین و سالم ترین روش هایی هست که میشه واسه هربار درست کردنش به این غذا تنوع بدید و با هر ادویه ای که دوست دارید مخلوط کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه مخصوص در فر و به روش رستورانی

مرجع: spicejungle

خروج از نسخه موبایل