روایت یک شاهد عینی از تصرف سکوی نفتی البکر و الامیه

تصرف | شاه | نفت

روایت یک شاهد عینی از تصرف سکوی نفتی البکر و الامیه

روز قبل از عملیات «کربلای 3» گزارشی به فرمانده داده شد که نحوه و نحوه دیدن اسکله ها چگونه خودمان را به اسکله رساندیم. چگونه شناورها آماده فعالیت هستند؟ و به برادار محسن رضای قول دادیم ما ساعت 8 صوبر را تسترکی میکنیم و تدرید شما میدیهم

به گزارش سلام دکتر، «یونس» از سرکردگان لشکر چهاردهم امام حسین (علیه السلام) بود. این گروه بعد از عملیات بدر تشکیل شد و در عملیات اول صبح برای اولین بار به صورت خراش عمل کرد. این گروه سپس در عملیات های کربلای 3، کربلای 4 و فجر 4 کردستان و بیت القدس 7 شرکت کرد و در تمامی عملیات ها موفق بود.

محمد علی شفیعی، فرمانده یونس روایت می کند: عملیات بدر، اولین عملیات آب این است که به عنوان زیردریایی در بین نیروهای اطلاعات لشکر 14 امام حسین (ع) حضور داشتند. این یکی از افتخارات من است که از سال 1360 در حدود 17 سالگی به خط مقدم جبهه حق علیه باطل رفتم و تا پایان جنگ حضور داشتم و در مقابل نیروهای بعثی از سرزمینم دفاع کردم. ارتش عراق

سکوهای نفتی البکر و الامیه نقطه استراتژیک بعثی ها بود

عملیات کربلای 3 در دریا به پایان رسید. میدان های نفتی البکر و الامیه تنها جاهایی بودند که عراق می توانست نفت خود را حمل و به خارج از خلیج فارس صادر کند. عراقی ها پس از پیروزی توانستند اسکله های ما را با رادار و امکاناتی که داشتند رصد کنند.

فرماندهی ارتش بر عملیات در این منطقه تاکید کرد تا عملیات در این دو اسکله انجام شود و امکانات دشمن در این اسکله ها از بین برود. بر همین اساس، مأموریت این عملیات به لشکر چهاردهم امام حسین (ع) محول شد. در این اسکله با عرض حداقل یک متر و حداکثر 100 متر و به طول یک کیلومتر، حداقل دو نیروگاه در آنجا مستقر بودند و امکاناتی را داشتند که بتوانند به راحتی هر قسمت از دریا را اداره کنند.

پس از اعلام این عملیات توسط شهید خرازی پس از شناسایی، قرار بر این شد که مهارت های خود را محدود کنیم تا بتوانیم موثر عمل کنیم. آموزش اولیه داده شد. این آموزش ها را در کارون اروند در سواحل خلیج فارس و در سواحل جزیره خارک از آبان ماه آغاز کردیم و با بهترین آموزش ها موفق شدیم برای عملیات آماده شویم.

یک روز قبل از عملیات، نحوه و نحوه دیدن اسکله ها به فرماندهی اطلاع داده شد که چگونه خود را به اسکله برسانیم. چگونه شناورها آماده فعالیت هستند؟ و به برادار محسن رضای قول دادیم ما ساعت 8 صوبر را تسترکی میکنیم و تدرید شما میدیهم

با کمترین تلفات همه امکانات آنها را ویران کردیم

شب اول به دلیل شرایط نامساعد جوی نتوانستیم در نقطه رهاسازی عملیات انجام دهیم و تصمیم به انجام مجدد عملیات گرفتیم. شب دوم در محل رهاسازی غواصان وارد آب نشدند و تا اذان صبح که تقریباً چهار و نیم تا پنج بامداد بود ارتباط با نیروهای قرارگاه قطع شد و همه ناامید شدند. حتی به ما دستور دادند که برویم نیروها را به عقب برگردانیم که ناگهان صدای تیراندازی و نور آرپی جی به ما فهماند که نیروهای ما بدون ارتباط و در عین حال واحد شنود و استراق سمع به مرز رسیده اند. خبر داد که عراقی ها به من حمله کردند.

ما توانستیم کل اسکله را با کمترین تلفات از بین ببریم و همه امکانات آنها را نابود کنیم. صبح بعد از اینکه اسکله را گرفتیم، نیروها را به عقب آوردیم و نیروهای جدید مستقر شدند. در همان زمان امام رضا (ع) به فرمانده شهید زاهدی کمک کرد. تحرکات این گروه ها باعث ایجاد رعب و وحشت در دل عراقی ها شد و نیروهای آنها دست بلند کرده و تسلیم شدند.

با وجود سمتوقة حرق رامت روی اب، شوری اب، شوری غرمای و وجود کوسه در گلیف فارس رایستای کواصان زبانزد همه بود. ایمان، رشادت و ولایتمداری نیروهای بسیجی بودند که به جنگ با دشمن آمدند. 15، سربازان 16 ساله ای که با وجود شرایط جوی، به خاطر تقوا تمام خطرات جانی خود را پذیرفتند و با وجود فرصت محدود و آموزش های مؤثر وارد عمل شدند.

به گزارش سلام دکتر، تاریخ شفاهی محمدعلی شفیعی از دوران کودکی تا پایان دفاع مقدس توسط مرکز شواهد و تحقیقات دفاع مقدس برگزار شد و در آینده نزدیک منتشر می شود.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل