در دوران نقاهت کرونا چه غذاهایی بخوریم؟

در دوران نقاهت کرونا چه غذاهایی بخوریم؟

در طول بیماری Covid-19 ، اشتهای بیمار کاهش می یابد و به دلیل کمبود مواد مغذی ، احتمال سوء تغذیه در پروتئین انرژی یا کمبود ریز مغذی افزایش می یابد. بنابراین لازم است افرادی که ترمیم می شوند تحت نظارت قرار بگیرند ، به خصوص آسیب پذیر مانند کودک ، مادران باردار و شیرده ، سالمندان ، بیماران مبتلا به بیماری های مزمن مانند سل ، سرطان ، دیابت ، فشار خون بالا و غیره و مراقبت های ویژه ای از نظر تغذیه ای ارائه شود.

به گزارش سلام دکتر ، طبق اعلام دفتر بهبود بخشیدن به تغذیه وزارت بهداشت ، اشتها در حین بیماری قلبی قلب افزایش می یابد و این بهترین زمان برای جبران کمبود آب ، الکترولیت ها ، ویتامین ها ، پروتئین ها و انرژی مورد نیاز بدن است.

به طور کلی توصیه می شود از رژیم های غذایی سرشار از غذاهای گیاهی با کمترین میزان پردازش از جمله میوه و سبزیجات ، نان های سبوس دار ، غلات ، حبوبات ، ماهی و طیور پیروی کنید و مصرف کم گوشت قرمز برای تسریع در بهبود است. مصرف کافی مواد غذایی ، تعادل و تنوع در مصرف ، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سریعتر به سلامتی باز می گردد. همچنین ایده خوبی است که مصرف مکمل های غذایی را طبق دستورالعمل ملی در کودکان زیر دو سال ، مادران باردار و شیرده ، نوجوانان و سالمندان ادامه دهید.

در عین حال ، کمبود خواب در شب تأثیر منفی در ترمیم سیستم ایمنی بدن و تنظیم فشار خون دارد. خواب کافی و همچنین ورزش سبک از سلولهای ایمنی بدن محافظت می کند.

14 نکته برای اجرای اصول مناسب تغذیه در بازیابی Covid-19

– مقادیر زیادی مایعات مانند آب و آب میوه های تازه طبیعی مانند آب هندوانه ، آب پرتقال ، آب سیب و غیره ، آب میوه های گیاهی طبیعی مانند آب کرفس ، آب هویج ، آب گوجه فرنگی و غیره و چای سبک ، حداقل 8 فنجان آبگوشت یا آبگوشت را برای رفع آن فراهم کنید. ترشحات در مجاری هوایی

سوپ گرم مانند سوپ سبزیجات ، سوپ جو ، جو دوسر و … و سوپ سبک مانند سوپ برنج ، سوپ جو ، سوپ سبزیجات و … مصرف کنید.

مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات تازه مانند کاهو ، کلم ، سبزیجات ، … یا سبزیجات پخته شده به عنوان شمع غذایی برای تحریک اشتها و تأمین ریز مغذی های لازم

از مقادیر زیادی منابع ویتامین A برای مواد مغذی که مخاط تنفسی را ایمن نگه می دارند ، استفاده کنید ، مانند زرده تخم مرغ ، گوشت ، ماهی ، جگر و میوه و سبزیجات زرد و نارنجی مانند کدو سبز ، هویج ، فلفل زرد و نارنجی. برگ های کاهو تیره ، اسفناج و …

استفاده از منابع غذایی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن مانند میوه مرکبات و سبزیجات سبز مانند فلفل (مخصوصاً میوه های تازه و آب سبزیجات) یا آب پرتقال یا آب لیمو ترش تازه به همراه غذاها و سالادهایی که باعث افزایش اشتها می شوند. بودن.

استفاده از منابع غذایی پروتئین ، روی ، آهن و سلنیوم که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند مانند گوشت ، مرغ ، تخم مرغ ، ماهی (ماهی قزل آلا) یا میگو ، حبوبات ، غلات کامل ، آجیل (مغز بادام ، آجیل ، پسته ، فندق ، …) و آجیل حداقل دو وعده در روز

حداقل از یک وعده غذایی در روز از کربوهیدراتهای پیچیده و منابع نشاسته ای مانند برنج ، سیب زمینی و نان غلات سبوس دار استفاده کنید

– استفاده از روغن نباتی یا روغن نباتی شامل آفتابگردان ، سویا ، دانه پنبه ، زیتون ، کنجد و کلزا برای بخشی از نیازهای انرژی روزانه شما و تهیه برخی اسیدهای چرب ضروری و ویتامین های محلول در چربی در تهیه غذا به جز روش قرمز کاردینین

برای تقویت سیستم ایمنی و کنترل سرفه ها عسل بخورید

– استفاده از زردچوبه در تهیه غذا به دلیل خاصیت ضد التهابی آن است

سیر ، پیاز و زنجبیل را به غذاهایی اضافه کنید که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند

برای تهوع از زنجبیل یا موز استفاده کنید

مقداری پودر سبوس فرآوری شده و استاندارد (برنج یا گندم) را به غذاهای استاندارد مانند سوپ ، سوپ یا سالاد اضافه کنید تا از یبوست جلوگیری کنید

مصرف منظم صبحانه و دو یا سه میان وعده برای تأمین انرژی بهتر و ریز مغذی ها مورد نیاز است

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل