جوانه گندم را چگونه باید خورد

کافی است که فقط چند دقیقه به خوراکی که از صبح تا شب در برنامه غذایی‌مان قرار دارد، فکر کنیم. حداقل نیمی از هرم غذایی زندگی روزمره ما به گندم گره ‌خورده؛ از نانی که می‌خوریم تا سالاد، سوپ و بسیاری از غذاهایمان با کمک گندم است. گندم به‌عنوان منبع کربوهیدرات، فیبر و پروتئین یکی از مهم‌ترین غلات و منابع غذایی در جهان است که قیمتش از کوچک‌ترین اتفاقات تأثیر می‌گیرد. کشورهای بسیاری واردکنندۀ گندم هستند و برخی کشورها مانند ایران دهه‌ها برای رسیدن به خودکفایی در گندم تلاش کردند.

پوست | تغذیه | گندم

پوست | تغذیه | گندم

البته گندم فقط به‌صورت پودر و آرد استفاده نمی‌شود بلکه تمام محصولات به‌دست‌آمده از آن مانند سبوس، جنین و جوانه گندم نقش مهم و پررنگی در سبد غذایی ما دارند. به همین خاطر امروز تصمیم گرفتیم تا در صحبتی کوتاه ببینیم و چرا بیشتر پزشکان و متخصصان تغذیه، مراجعه‌کنندگان را به مصرف پودر جوانه گندم برای چاقی صورت تشویق می‌کنند. با ما همراه باشید.

پودر جوانه گندم چطور به‌دست می‌آید؟

برای مرتبه اول پیشنهاد می‌کنم که مقدار کمی پودر جوانه آماده کرده و بعدازاین که تمام فوت‌وفن کار را یاد گرفتید، در مقدار بیشتر امتحان کنید.

برای تهیه پودر جوانه گندم اول باید جوانه داشته باشید که در قسمت قبل توضیح دادیم. جوانه‌های گندمی که آماده کردید را خوب خشک کنید تا حتی ذره‌ای رطوبت نداشته باشید. برای این کار می‌توانید از خشک‌کردن جوانه روی پارچه تمیز نخی کمک بگیرید. بعدازاین که مطمئن شدید، جوانه‌ها خشک شده، سراغ آسیاب‌کردن بروید و جوانه‌ها را با کمک آسیاب برقی پودر کنید تا شبیه آرد شود. این پودرها را حتماً در ظرف دربسته نگه دارید تا بتوانید شبیه ادویه و سایر افزودنی‌ها موقع آشپزی به غذا اضافه کنید.

جوانه گندم چیست؟

دانه گندم خام از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده که تقریباً بیشتر قسمت‌های آن خوراکی است و البته خواص بسیاری دارد.

مانند هر سلول گیاهی دیگر گندم هم یک هسته خوراکی دارد که شامل سه بخش مهم سبوس برنج قهوه ای برای لاغری، جوانه و اندوسپرم می‌شود. هر سه بخش خوراکی بوده و سرشار از مواد مغذی هستند، درنتیجه برای داشتن یک سبک زندگی سالم بهتر است که حتماً در برنامه غذایی‌تان جایی برای آن‌ها باز کنید.

پس جوانه گندم بخشی از هسته دانه گندم است که خواص فراوانی دارد و یکی از سالم‌ترین غلات خوراکی در سطح جهان است. خوشبختانه جوانه گندم را می‌توانید از هایپرمارکت‌ها بخرید ولی اگر دوست داشتید که این غلات سالم را به شیوه سالم و خانگی هم می‌توانید تهیه کنید، برای آشنایی با مراحل کار پیشنهاد می‌کنم سری به مقاله بزنید.

خواص پودر جوانه گندم

پودر جوانه گندم خواص بسیاری برای بدن دارد زیرا این بخش مهم از هسته دانه گندم سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان است.

پودر جوانه گندم منبع ویتامین E است و از طرف دیگر به سلامت پوست و مو کمک می‌کند. در نتیجه اگر رژیم لاغری گرفتید بهتر است که در وعده شام یا نهار به مقدار خیلی کم جایی برای جوانه گندم در غذا مثلاً وعده نهار یا شام باز کنید تا شفافیت پوست و مویتان در دوران کاهش وزن حفظ شود. از طرف دیگر گندم و جوانه آن منبع ویتامین B است، در نتیجه ده‌ها بار بیشتر از مصرف مولتی‌ویتامین با تزریق آمپول نوروبیون به افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در سلامت بدن نقش اساسی ایفا می‌کند.

پودر جوانه گندم در برنامه غذایی

پودر جوانه گندم را به‌صورت خوراکی و غیرخوراکی به‌راحتی می‌توانید استفاده کنید. بهترین استفاده از پودر جوانه در مصارف غیرخوراکی تهیه ماسک پوست و مو است که با داستان استفاده از پودر جوانه گندم در غذا کمی فرق دارد.

همان‌طوری که گفتیم پودر جوانه را باید بعد از آسیاب شدن در ظرف دربسته نگه دارید. این پودر را می‌توانید مثل ادویه به ماست، بورانی اسفناج، ماست و بادمجان، انواع سوپ و آش، خوراک لوبیا و عدسی اضافه کنید.

متأسفانه برخی تأکید می‌کنند که پودر جوانه باعث چاقی صورت می‌شود، درحالی‌که اگر از متخصص تغذیه هم بپرسید به شما می‌گوید که جوانه برای سلامت پوست و مو، شادابی و شفافیت آن مفید است و نمی‌گذارد به دلیل رژیم پوستتان چروک یا کدر شود. پس نقش زیادی در چاقی صورت ندارد، منتها باید مراقب میزان مصرف آن نیز باشید.

تا اینجا درباره استفاده از محصولات دکتر بیز  و خواص بی‌نظیر آن صحبت کردیم. گندم یکی از مهم‌ترین غلات در هرم غذایی است و بخش مهمی از خوراک انسان امروزی وابسته به آن است. از طرف دیگر به دلیل خواص بی‌‌نظیری که گندم و جوانه دارد، نه‌تنها در خوراک بلکه برای درمان هم از آن استفاده می‌شود.

جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی ارزش غذایی بسیار زیادی دارد. جوانه یک منبع عالی از پروتئین‌های گیاهی، همراه با فیبر و چربی‌های سالم است.

به گزارش ایلنا، چاقی صورت یا بهتر بگوییم، درمان صورت یکی از موضوعاتی است که دانستن روش های طبیعی و غیر جراحی آن، برای بسیاری از خانم ها و آقایان مسئله ای مهم تلقی می شود. افرادی که دوست دارند زیبایی بدون جراحی پلاستیک را تجربه کنند، قطعا بدنبال روش های پر شدن صورت بدون عمل و تزریق هستند و با ایده چاقی صورت با جوانه گندم آشنایی دارند. حالا مسئله این است که چگونه و چه وقت از باید استفاده کرد. با ما در این بخش همراه شوید تا پاسخ این سوال را مشاهده کنید.

طرز استفاده از جوانه گندم برای چاقی صورت

می توانید نصف قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم را به یک کاسه اضافه کرده و آن را به عنوان میان وعده یا عصرانه مصرف کنید. برای تاثیر بهتر، هر روز این ترکیب را میل کنید.

در صبحانه می توانید کمی پودر جوانه گندم را با ترکیب کرده و مصرف کنید. می توانید با حل یک قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم در لیوان شیر پرچرب گرم شده، هر روز در صبحانه استفاده کنید. در تهیه شیرینی، یا کیک خانگی نیز می توانید از پودر جوانه گندم استفاده کنید.

برای تقویت ماهیچه‌های صورت و جلوگیری از ، می توانید هر روز صبح یک اسموتی با استفاده از بلغور ، عسل، دارچین، شیر و پودر جوانه گندم تهیه و مصرف کنید. استفاده از ماسک های جوانه گندم هم روش دیگری برای این منظور است که بهترین نوع ماسک جوانه گندم را با کلیک روی مطلب ” بهترین صورت با جوانه گندم ”  میتوانید مشاهده کنید.

جوانه گندم برای چاقی صورت قبل از غذا یا بعد از غذا؟

برای با استفاده از پودر جوانه گندم، می توانید این راهنمایی ها را دنبال کنید:

مصرف روزانه پودر جوانه گندم برای چاقی بعد از هر وعده غذایی حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری است.

حداقل 10 دقیقه پس از وعده غذایی، 1.5 قاشق غذاخوری از پودر جوانه گندم را با یک پیاله ماست پر چرب ترکیب کنید.

ماست پر چرب باعث سریعتر شدن روند افزایش وزن می شود، بنابراین از ماستی که حاوی چربی بالا استفاده کنید.

می توانید این مخلوط را به عنوان میان وعده یا پس از غذا مصرف کنید.

توجه داشته باشید که برای افزایش وزن باید کالری روزانه خود را افزایش دهید و در کنار مصرف پودر جوانه گندم و ماست، رژیم غذایی خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که بیشترین انرژی و مواد مغذی را دریافت کنید.

همچنین، مشاوره از یک تغذیه‌شناس یا پزشک متخصص می تواند به شما در تنظیم رژیم غذایی مناسب و افزایش وزن کمک کند.

توجه:قبل از اعمال تغییرات بر روی رژیم غذایی خود، همواره بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا تغییرات مناسب برای شما تعیین شود و هرگونه عوارض یا مشکلات جانبی را از بین ببرید.