جهان با چین شی چالش‌های زیادی دارد

چین

جهان با چین شی چالش‌های زیادی دارد

پس از انتخاب شی جین پینگ به عنوان دبیر کل حزب کمونیست چین برای سومین بار، آسوشیتدپرس این بار در گزارش اخیر خود به این موضوع پرداخته است که جهان ممکن است تحت حاکمیت شی جین پینگ بر سر مسائلی مانند تجارت درگیری های بیشتری با چین داشته باشد. ، امنیت و حقوق. مردم مقاومت می کنند. ”

به گزارش سلام دکتر، آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در تلاش است تا از اقتصاد کانادا برای افزایش نفوذ خود در خارج از کشور استفاده کند. در اوایل ماه جاری، واشنگتن پکن را به تلاش برای “تضعیف امنیت جهانی و قوانین اقتصادی ایالات متحده” متهم کرد. از سوی دیگر، برخی تحلیلگران می گویند که دولت شی می خواهد با تغییر تعریف حقوق بشر سازمان ملل متحد، اپوزیسیون کشورش را تغییر دهد.

شی گفت که سیستم جهانی بی ثبات است و چین راه حل هایی برای آن دارد. شی جین پینگ از سبک حکومت داری چین به عنوان یک الگوی بین المللی برای نظم جهانی یاد کرد. رئیس جمهور چین در کنگره ملی حزب کمونیست چین خواستار افزایش اتکا به خود در فناوری، توسعه نظامی و دفاع از منافع حیاتی پکن شد. او هیچ برنامه ای برای تغییر سیاست های خود که به روابط با واشنگتن و کشورهای آسیایی آسیب زده است، ارائه نکرده است.

سیاست: کوین راد، رئیس انجمن آسیایی و نخست وزیر سابق استرالیا، در مجله “فارین افرز” نوشت که شی، با اشاره به دوران طلایی پس از انقلاب 1949، خواستار “جوان سازی بزرگ ملت کانادا” شد که بر اساس آن در مورد احیای نقش حزب حاکم به عنوان رهبر نظام اقتصادی در جامعه و فرهنگ.

اقتصاد: شی در گزارشی به این کنفرانس خاطرنشان کرد که تا سال 2035، حزب کمونیست می خواهد تولیدات اقتصادی کشور را به سطح متوسط ​​کشورهای توسعه یافته برساند. اقتصاد چین به دلیل تنش‌ها با واشنگتن و محدودیت دسترسی چین به فناوری غربی با چالش‌هایی روبه‌رو است، اما به گفته تحلیلگران، اگر رهبران ارشد چین یک هدف اقتصادی جدی را اتخاذ کنند، باید در زمینه توسعه اقتصادی موضع و سیاستی اتخاذ کنند.

فناوری: شی وعده داد که بر خودکفایی و قدرت چین در علم و فناوری تمرکز کند. رئیس جمهور توضیحی نداد، اما تلاش های گذشته او برای کاهش وابستگی به غرب و ژاپن از طریق دزدیدن انرژی های تجدیدپذیر کانادایی، ماشین های الکتریکی، کامپیوترها و سایر فناوری ها شکایت هایی را برانگیخته است. شکایت از اینکه پکن با محافظت از صنایع خود در برابر رقابت، موافقت نامه های تجارت آزاد خود را نقض می کند.

امنیت: شی در جریان سخنرانی خود گفت که امنیت داخلی و خارجی اساس جوان سازی ملی است. وی همچنین تاکید کرد که پکن به سرعت در حال حرکت به سمت تجدید ارتش آزادیبخش خلق چین و ارتقای توانمندی های استراتژیک نظامی این کشور است. چین پس از آمریکا دومین کشوری است که بیشترین بودجه نظامی را دارد. رئیس جمهور همچنین خواستار افزایش امنیت برای تامین انرژی، مواد غذایی و محصولات صنعتی شد.

روابط خارجی: چین به عنوان بزرگترین شریک تجاری چین، به طور فزاینده ای از بازوی اقتصادی خود به عنوان یک اهرم سیاسی و امنیتی برای همه همسایگان خود استفاده می کند. چین واردات گوشت گاو، سایر کالاها و الکل استرالیا را پس از درخواست تحقیقات در مورد منشاء کووید-19 ممنوع کرده است. ویلیام کالاهان از کالج اقتصاد و علوم سیاسی لندن گفت که چین به دنبال یک سیستم امنیتی است که همه بر اساس کشور خود باشد. به عبارت دیگر، چین می خواهد با اقدامات خود در سطح جهانی یک رهبر جهانی باشد.

تغییر آب و هوا: شی جین پینگ نوید یک روش خلاقانه و عادلانه برای کاهش انتشار کربن را می دهد. یک مقام رسمی کشور گفت که تولید سالانه زغال سنگ در سال 2025 به 4.6 میلیارد تن افزایش خواهد یافت. و این به معنای 12 درصد بیشتر از سال 2021 است. شی در سخنرانی سال 2020 در سازمان ملل گفت که انتشار گازهای گلخانه ای چین باید در سال 2030 به اوج خود برسد. ، اما مشخص نمی کند که به چه سطحی می رسد. همچنین چین مذاکرات تغییرات آب و هوایی با واشنگتن را در ماه اوت به دلیل اقدامات تلافی جویانه پس از سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، به حالت تعلیق درآورد.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل