رسانه سلامت و دانش

جایگاه اسفناج در طب سنتی

مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین‌های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.

جایگاه اسفناج در طب سنتی
آفتاب‌‌نیوز :

اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون، درمان ناراحتی‌های تنفسی و درد مفاصل، ملین، درمان کمبود ترشحات معده و لوزالمعده و صفرا و درمان کم خونی توصیه کرده اند.

طبع اسفناج سرد می‌باشد.

ماده سکرتین موجود در اسفناج موجب افزایش ترشحات معده، روده و کیسه صفرا شده و حرکات دوکی شکل سیستم گوارشی را تقویت می‌کند.

مصرف اسفناج برای جبران کمبود ویتامین‌های مانند A,B,C,D در بدن بهترین ماده غذایی است.

کسانی که مبتلا به سنگ صفرا هستند و بیماری التهاب مفاصل دارند مصرف اسفناج توصیه نمی‌شود. چون اکسالات موجود در آن موجب وخیم‌تر شدن ناراحتی‌های فوق می‌شود.

تیم تحریریه علمی پزشکی

من به عنوان یک نویسنده علمی و پزشکی، تمام تلاشم را می‌کنم تا با ارائه مطالبی قابل فهم و مفید، به شما در درک بهتر مسائل سلامتی کمک کنم و راهنمایی‌های لازم را ارائه دهم تا بهترین اقدامات را در این زمینه انجام دهید.