“در اکثر کشورهای جهان بهترین حامیان حیوانات وحشی شکارچیانی هستند که به بومی و محلی علاقه مند هستند. ما باید چیزهایی را در اختیار مردم محلی بگذاریم تا آنها مجبور نباشند با یکدیگر و شکارچی روبرو شوند.” به موازات و در جهت محافظت.
مجید نوائیان در مصاحبه با سلام دکتر وی با اشاره به جریمه و جریمه شکار و صید گفت: این جنایات می تواند بازدارنده شکار غیرقانونی باشد ، اما آنچه مهم است این است که قبل از وقوع آن ، این رویداد را درمان کنیم ؛ یعنی باید ساز و کاری طراحی شود. مانع شکار غیرقانونی شد. ” بیایید حرکت کنیم و ما می توانیم از طریق فرهنگ سازی از گونه های حیوانات وحشی محافظت کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که افزایش جریمه ها چه تاثیری در خونریزی و صید غیرقانونی خواهد داشت ، گفت: هر وقت مشکلی از قبیل شکار مورد نیاز بیش از حد ممنوع شود ، میزان جرم افزایش می یابد ، بنابراین با جریمه های بزرگ ، شکار و من با صید موافق نیستم. ، زیرا با افزایش قیمت جریمه شکار ، قیمت بازار سیاه نیز افزایش می یابد و در نتیجه متقاضیان بیشتری پیدا می شوند.
چگونه از شکار طعام جلوگیری کنیم؟
وی گفت: “شكارچیان باید آموزش ببینند كه بدانند شكار گونه های ماده در بهار است و این فصل تولید مثل معادل كشته شدن ده ها حیوان است.” صدای گلوله هایی که در بهار در پارک های ملی یا مناطق محافظت شده شنیده می شود باعث سقط جنین در بسیاری از زنان باردار شده و شرایط مطلوب را برای تولید مثل حیوانات وحشی از بین می برد.
وی انتقال حمایت از برخی مناطق به جوامع محلی را یکی از عوامل جلوگیری از شکار غیرقانونی عنوان کرد و گفت: اگر بومیان مناطق حفاظت شده از مجوزهای شکار ، شکار گردشگری یا سود حاصل از فروش محصولات ارگانیک بهره مند شوند. آنها شکار نمی کنند که از فروش گوشت حیات وحش درآمد کسب کنند ، اما وقتی آن مناطق محافظت می شود و افراد محلی می دانند که پروانه شکار قوچ در آن منطقه می تواند 200000 دلار بفروشد ، بخشی از این پول به جیب او می رسد و دیگر به کسی اجازه شکار نمی دهد. در منطقه ، و بهترین نگهبان منطقه و حیات وحش آن خواهد بود. د است
مدیر موزه طبیعت و حیات وحش دارآباد گفت: انتقال حفاظت از طبیعت به جوامع محلی چندین بار در کشور انجام شده و نتیجه مثبتی داشته است ، خاطرنشان کرد: هر بار که مردم برای محافظت از گونه های حیات وحش می آمدند موفقیت آمیز بود. مانند محافظت از مردم بومی از لاک پشت های رتروگراد در جزیره قشم.
وی توضیح داد: حدود 30 سال پیش بومیان قشم با استفاده از منقار عقاب ، تخم های لاک پشت را جمع آوری و مصرف می کردند و با این کار او این گونه از لاک پشت ها را در معرض خطر انقراض قرار می داد و در عوض خانه های خود را به گردشگرانی که بهار می آیند اجاره می دهد تا آنها را مشاهده کنند. نحوه تخم ریزی در بهار و فروش مواد غذایی و پوشاک سنتی و محلی آنها و ایجاد نوعی گردشگری طبیعی در منطقه است. علاوه بر این ، لاک پشت ها با منقار عقاب به جمعیت مناسبی رسیده اند و دیگر در معرض انقراض نیستند.
در پایان ، در پاسخ به این سؤال که کدام نهاد و سازمان وظیفه اجرای اقدامات فرهنگی برای جلوگیری از شکارچی را بر عهده دارد ، گفت: آژانس حفاظت از محیط زیست بخشی از نهاد دولتی برای منابع طبیعی است ، بنابراین سازمان جهاد کشاورزی ، شیلات کشور است. و وزارت نیرو به عنوان یک نگهبان رودخانه با همکاری یکدیگر و در قالب شورای عالی محیط زیست یا مدیریت اراضی که به ریاست آن برگزار می شود ، می تواند اقدامات لازم را برای آموزش شکارچیان ، انتقال حفاظت از جوامع محلی و غیره انجام دهد.
انتهای پیام