رسانه سلامت و دانش

تاثیر مصرف پسته بر سطح چربی‌های خون

بر | برنامه رژیم لیمویی | پسته

آفتاب‌‌نیوز :

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در بررسی‌های مروری بالینی نظام‌مند درباره پیامدهای مصرف مغز پسته بر پروفایل‌ لیپیدی(سطح چربی‌های خون)، شامل کلسترول (TC)، لیپوپروتئین با چگالی پایین (LDL)، لیپوپروتئین با چگالی بالا(HDL) و تری گلیسیرید (TG) مشخص شد که مصرف مغز پسته، باعث بهبود اجزای پروفایل لیپیدی سطح چربی‌های خون، شامل: TG، LDL و TC می‌شود؛ بنابراین، مصرف مغز پسته، ممکن است در برابر بیماری‌های قلبی – عروقی، فرد را محافظت کند.

به گفته دکتر حسین خادم حقیقیان، این بررسی در پایگاه داده‌های PubMed، Scopus، ISI Web of Science، و کتابخانه کاکرین انجام شده است. وی افزود: احسان قایدی، کارشناسی ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران و امیر هادی، کارشناسی ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در انجام این پژوهش مشارکت داشتند.

تیم تحریریه علمی پزشکی

من به عنوان یک نویسنده علمی و پزشکی، تمام تلاشم را می‌کنم تا با ارائه مطالبی قابل فهم و مفید، به شما در درک بهتر مسائل سلامتی کمک کنم و راهنمایی‌های لازم را ارائه دهم تا بهترین اقدامات را در این زمینه انجام دهید.