به این علت درمان کیسه صفرا را به تاخیر نیندازید

درمان

به این علت درمان کیسه صفرا را به تاخیر نیندازید
آفتاب‌‌نیوز :

دکتر محمد وجدانی با اشاره به اینکه کیسه صفرا به هضم غذا کمک می‌کند، خاطر نشان کرد:این عضو روزانه ۵۰۰تا ۱۰۰۰هزار سی سی صفرا تولید می‌کند تا مواد چرب و مضر تجزیه شود.

وی با بیان اینکه شایع‌ترین بیماری کیسه صفرا، سنگ کیسه صفرا است، ابراز کرد:سنگ کیسه صفرا به دلیل مسائل ژنتیک و رژیم غذایی سنگ ساز می‌شود که بیشتر این سنگ‌ها کلسترولی است. 

وجدانی با بیان اینکه وقتی سنگ تولید می‌شود مجاری را دچار انسداد می‌کند و پانکراس و لوزالمعده دچار التهاب می‌شود، خاطر نشان کرد:اگر سنگ کیسه صفرا بماند مجاری خارجی کبدی دچار عفونت می‌شود یا حتی این انسداد باعث می‌شود که صفرابه کبد پس بزند و کبد کارکرد خود را از دست بدهد. 

وی با اشاره به اینکه ۲۰دقیقه پیاده روی و رژیم کم چرب باعث می‌شود که احتمال ابتلا به سنگ کیسه صفرا کم شود، ابراز کرد:درباره درمان سنگ کیسه صفرا، گیاهان دارویی جایگاه ندارند و تنها راه درمان این مشکل عمل جراحی پالاراسکوپی است. 

رییس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی طالقانی مشهد با بیان اینکه اگر کسی سنگ کیسه صفرا دارد و حتی یکبار هم درد دارد باید عمل کند، افزود:بعد از برداشتن کیسه صفرا بدن خود را هماهنگ می‌کند و حتی بعد از ۶ماه می‌توان غذای چرب مصرف کرد. 

وجدانی با بیان اینکه سلول‌های کبدی شاید به دلیل صفرا دچار مشکل شود، خاطر نشان کرد:بیماران دیابتی با وجود سنگ کیسه صفرا بدون درد باید حتما عمل شوند و مراقبت خاص وجود ندارد. 

وی به مراقبت‌های بعد از عمل جراحی اشاره کرد و گفت:استحمام ۲روز بعد عمل جراحی، پرهیز از مصرف غذای چرب در پنج ماه اول، کاهش غذای چرب مثل کله پاچه و تخم مرغ، افزایش وعده‌های غذایی امابا حجم کم از جمله مراقبت‌های بعد عمل جراحی سنگ کیسه صفرا است. 

وجدانی گفت: اگر بیمار دچار تب یا التهاب و درد در محل جراحی شد باید به پزشک معالج مراجعه کند، ولی عمل کیسه صفرا یک ضرورت است که نباید زمان طلایی برای آن را از دست بدهیم.

خروج از نسخه موبایل