انواع ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی همانطور که از نامش پیداست به شما امکان تحصیل در کشور مقصد را می دهد. برای دریافت ویزای تحصیلی، پذیرش در دانشگاه های کشور مقصد بسیار مهم است. هر کشور بسته به قوانین مهاجرتی خود هزینه های متفاوتی را برای دریافت ویزای تحصیلی نیاز دارد.

ویزای دانشجویی https://euromy.info/ به دانشجویان اجازه می دهد تا 12 ماه یا بیشتر در خارج از کشور تحصیل کنند. با رشد سریع تحصیلات بین المللی، دانشجویان بیشتری مشتاق تحصیل در خارج از کشور هستند و بسیاری به فکر تحصیل در خارج از کشور برای اخذ اقامت دائم این کشور هستند.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی

هزینه ویزای تحصیلی هر کشور توسط وزارت امور خارجه آن کشور تعیین می شود. به عنوان مثال هزینه اخذ ویزای تحصیلی یک کشور شینگن 122 یورو می باشد و این هزینه در سفارت کشور مقصد پرداخت می شود. هزینه ویزای تحصیلی کانادا در ویسالند 1200 دلار است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

هر کشوری بسته به قوانین مهاجرتی خود، برای دریافت ویزای دانشجویی، لیست خاصی از مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس یورومای را از متقاضیان می خواهد. با این حال، مجموعه ای از مدارک به عنوان لیست کلی از مدارک ویزای دانشجویی که به آن نیاز دارید، شناخته می شود. در زیر این اسناد را برای شما توضیح می دهیم:

? پاسپورت معتبر: گذرنامه شرط اصلی سفر است. آنچه باید بدانید این است که برای تحصیل در کشورهای مختلف، شرایط تایید گذرنامه می تواند متفاوت باشد. ویزای تحصیلی برخی کشورها تا پایان اعتبار پاسپورت شما معتبر است. همچنین، باید حداقل دو صفحه خالی در پاسپورت خود داشته باشید تا برای ویزای دانشجویی شما مهر شود. به یاد داشته باشید که اگر پاسپورت منقضی شده دارید، باید از تمام صفحات آن کپی کنید.

? اثبات دانشجو بودن: صرف نظر از اینکه برای چه کشوری برای ویزا اقدام می کنید، اگر برای هر ویزای دانشجویی اقدام می کنید، باید بتوانید ثابت کنید که دانشجوی ایرانی هستید. این شواهد اغلب توسط موسسه مطالعه شما ارائه می شود.

? پذیرش تحصیلی: باید نامه تاییدیه دانشگاهی که برای آن درخواست می دهید را به همراه مدارک خود ضمیمه کنید.

? دیپلم سه ساله دبیرستان (با ترجمه رسمی): دیپلم سه ساله دبیرستان همان دیپلم دبیرستان شماست. مدرک تحصیلی شما و ترجمه رسمی آن باید در مدارک ارسالی به سفارت کشور مورد نظر شما درج شود. (زبان ترجمه مدارک هر کشوری با کشور دیگر متفاوت است. ابتدا متوجه شوید که مدارک به چه زبانی در کشور مورد نظر شما درخواست می شود)

? گواهی حمایت مالی: این گواهی به دو صورت قابل ارائه به سفارت کشور مقصد می باشد: راه اول ارائه گواهی تمکن مالی به میزان تعیین شده توسط سفارت کشور مقصد می باشد. راه دیگر ارائه ضمانت و تاییدیه حمایت از یکی از بستگان در کشور مقصد متقاضی است که بتواند در طول تحصیل از شما حمایت کند.

? عکس پاسپورت دو رنگ

? انگیزه نامه: انگیزه نامه انگیزه و هدف شما از تحصیل در کشور مورد نظر را نشان می دهد. در این نامه می توانید اهداف خود را پس از فارغ التحصیلی، هدف از تحصیل در کشور مقصد و … بیان کنید.

? بیوگرافی: بیوگرافی شما باید خلاصه ای از نحوه زندگی شما از دوران کودکی تا لحظه درخواست ویزای تحصیلی باشد. در این متن باید تمام مشاغلی که از دوران کودکی داشته اید و تمام حرفه ها و تخصص هایی که تحصیل کرده اید را ذکر کنید.

? آموزش زبان: یکی دیگر از اسناد بسیار مهم، سند یادگیری زبان شماست. به طور کلی با این مدارک باید به سفارت کشور مورد نظر ثابت کنید که می توانید به راحتی با افراد دیگر در این کشور ارتباط برقرار کنید، تحصیل کنید و بدون مشکل کارهای روزانه خود را انجام دهید. معمولا تافل، آیلتس و PHD تاثیر بسزایی در گرفتن ویزای تحصیلی خواهند داشت.

بهترین شهرها برای تحصیل

در زیر 4 شهری را که به عنوان بهترین شهرهای دانشجویی از سوی دانشجویان انتخاب شدند را به شما معرفی می کنم. هزینه‌های پایین تحصیل و زندگی، شهرهای چندفرهنگی و دانشجو محور معیار اصلی انتخاب این شهرها هستند:

? اتاوا: پس از تکمیل نظرسنجی، کلان شهر کانادا بالاترین امتیاز را دریافت کرد. شهر اتاوا با جمعیتی در حدود 1.2 میلیون نفر در کلان شهر، در میان شهرهای کوچکتر در این شاخص قرار دارد. پایتخت کانادا از نظر مهمان نوازی، پذیرش و فراگیر بودن در رتبه بالایی قرار دارد. شرکت کنندگان در این نظرسنجی فرهنگ دانشجو محور، محیط چندفرهنگی و دوزبانه، فرصت کسب تجربه در بخش دولتی و سایر بخش های این شهر را ستودند.

? پراگ: دومین شهر برتر برای دانشجویان در جهان، پایتخت جمهوری چک، پراگ، به دلیل معماری منحصر به فرد و تاریخی، فعالیت های اجتماعی عالی، شب زنده داری و هزینه های کم شناخته شده است. پایتخت چک از نظر هنر، فرهنگ، سهولت در گشت و گذار و سفر، هزینه کم و تنوع زیاد امتیاز بالایی کسب کرده است. دانشجویانی که در پراگ به تحصیل ادامه داده اند، زیبایی شهر، موقعیت آن در مرکز اروپا، طیف وسیعی از فعالیت ها، هزینه های پایین زندگی، مکان های دیدنی و تفریحی، غذا و نوشیدنی عالی، با یک غذای بی نظیر ملاقات می کنند. خوش آمدی.

? سئول: پایتخت کره جنوبی شش پله صعود کرده است تا در فهرست بهترین شهرهای دانشجویی (QS) در بین پنج شهر برتر دانشجویی جهان قرار گیرد. سئول به عنوان یک شهر همیشه روشن (24 ساعت شبانه روز، 7 روز هفته) شناخته می شود، بنابراین جای تعجب نیست که در رده تفریحات شبانه امتیاز بالایی کسب می کند. دانش آموزان در سئول برای ایمنی و راحتی سئول ارزش قائل هستند. این شهر پس از اتمام تحصیل دانشجویان بالاترین امتیاز را دریافت می کند، به طوری که اکثر دانش آموزان می گویند که پس از اتمام تحصیل در شهر می مانند.

? بوستون: شهر پیشرو در ایالات متحده امتیاز خوبی از پاسخ دهندگان در شاخص کلی بهترین شهرها برای دانش آموزان دریافت کرد. بوستون شهری متوسط ​​با جمعیت 4.6 میلیون نفر است که بهترین جاذبه های زندگی شهری بزرگ را با احساس زندگی در شهرهای کوچک ترکیب می کند. این شهر بالاترین امتیاز را در رده‌های دوستی، راحتی و دسترسی، گردش در شهر، فرهنگ و هنر به‌دست آورد. بسیاری از دانشجویان از فضای آرام و دلنشین، محیط جذاب و محیط دانشگاهی این شهر یاد کردند.

‫5 دیدگاه ها

  1. چه مقاله کاملی! همیشه برام سوال بود که چه نوع ویزاهای تحصیلی وجود داره و الان با خوندن این مطلب، خیلی چیزها دستگیرم شد. مرسی از اطلاعات خوبتون!

  2. عالی بود! من فکر می‌کردم فقط یه مدل ویزای تحصیلی وجود داره، ولی حالا فهمیدم که چند نوع مختلف هست. دمتون گرم بابت توضیحات مفیدتون!

  3. خیلی خوب توضیح داده بودید! با این اطلاعات می‌تونم بهتر برنامه‌ریزی کنم برای ادامه تحصیل خارج از کشور. ممنون که انواع ویزاها رو این‌قدر کامل معرفی کردید.

  4. چه نکات جالبی! تا حالا نمی‌دونستم این همه ویزای تحصیلی متفاوت داریم. مقاله‌تون خیلی مفید بود و کلی اطلاعات به‌دردبخور گرفتم. مرسی!

  5. دمتون گرم! این مطلب کمک کرد بهتر بفهمم که هر نوع ویزای تحصیلی چه شرایط و مزایایی داره. حالا می‌تونم راحت‌تر تصمیم بگیرم. خیلی ممنون از زحماتتون!