انتشار «شناخت شریعت» و «ابوسُلیمان دارانی»

ترجمه های «معارف شریعت» نوشته محمد کشاوجی و رفیق عبدالله و «ابوسلیمان دارانی» نوشته ریچارد گراملیش منتشر شده است.

منتشر شده توسط

به گزارش سلام دکتر، کتاب «شناخت شریعت؛ قضاوت اسلامی در دهکده جهانی» نوشته محمد کشاوجی و رفیق عبدالله با ترجمه نورالدین الله الدینی در 440 صفحه با شمارگان 1000 نسخه و به نقل از 140000 تومان در نشانی اینترنتی منتشر شده است. چاپ نمک.

«تولید؛ خاستگاه تجلی و تکامل و تحول آن در سیر تاریخی»، «حکم در شریعت بنی امیه (40-1362ق/750م)، تأسیس مدارس فقهی در شاهنشاهی عباسی (65-1365ق/ 1258-150 م.) “” تحولات پس از شافعی “”، “اصلاحات نماز – از برنامه ها تا منبع عربی”، “تشیع و علم آفرینش”، “اقسام شریعت”، “اجتهاد جدید”، شریعت و «حقوق بشر»، «عدالت کیفری در اسلام» و «اسلام و اخلاق» کتاب هستند.

در پیشگفتار ترجمه می خوانیم: کتابی که هم اکنون می خوانید، ترجمه فارسی تحقیق دو حقوقدان مسلمان است که در پایان کتاب آمده است: استعمار. ما اکنون به عنوان بخشی از جمعیت مهاجر مسلمان در بریتانیا زندگی می کنیم. بدون شک در چنین شرایط اجتماعی، آموزش، نقش خانواده، طبقاتی و محبت شخصی، هنجارهای فرهنگی را ترسیم می کند. آموزش شخصی ما بخشی از میراث یهودی-مسیحی و کلاسیک اروپای غربی است که در طول قرن ها به عنوان دنیای مدرن غربی توسعه یافته است. جهان با ارزش‌ها و رویه‌های سکولار، قدرتمند، علمی و فناوری، یکی از مفاهیم حقوق فردی است که در بیشتر رویه‌های علمی و حقوقی غربی نفوذ می‌کند. ما از این ارزش‌ها به‌عنوان یک تجلی و توسعه کامل حمایت نمی‌کنیم، اما به دور از آن، سرمایه‌داری مدرن، با مشغولیت به بازار، سوء استفاده از مردم و جهان، نوشدارویی برای بلایای طولانی مدت نیست. جامعه بشری. “

مخاطب اصلی این اثر جامعه مهاجر مسلمان در کشورهای غیر اسلامی (به ویژه اهل سنت) و مناطقی هستند که مسلمانان در آن زندگی می کنند و هر از چند گاهی از طریق رسانه ها درباره اجرای برخی قوانین شرعی یا به طور کلی درباره شریعت می شنوند. هدف نویسندگان تحسین شده این است که “پایه کامل شریعت اسلامی را در اختیار خوانندگان خود قرار دهند و بر منشأ، تکامل و موضوعاتی که بر توسعه و ماهیت آن تأثیر گذاشته است تأکید کنند.” این کتاب تاریخ طولانی و مفصل شریعت را که از قرن اول هجری قمری / قرن هفتم میلادی و در زمان نزول قرآن آغاز شد، در زمینه قوانین و احکام موجود در عربستان سعودی بررسی می کند. از پادشاهی های مجاور به دلیل تغییر در اسلام در فرهنگ و آداب و رسوم منطقه «او آفرید، ظهور کرد».

در عنوان کتاب آمده است: «نیازهای در حال تغییر جهان اسلام ایجاب می کند که برخی از مسلمانان در اعمال دینی خود تجدید نظر کنند تا پاسخ های دقیقی به پرسش های بشری معاصر بدهند. گاهی اوقات سؤالات خطرناک ما را فرا می خواند تا به اصول دین عمیق تر برویم. این تلاش مسئولانه و سازنده برای یافتن راهی برای ارتباط با شریعت، حکمت و حقوق بشر، احساسی است که هر روز بیش از پیش احساس می شود. اگرچه در دوران اخیر بیش از هر زمان دیگری، مصلحان دینی گام های بلندی در این زمینه برداشته اند، اما هنوز برای رسیدن به ادیان حال و آینده کار زیادی باقی مانده است. دعای اصلاحات از شهرک‌سازی‌ها تا بهار عربی تصویر و تاریخ پیوسته بسیاری از جنبش‌های اصلاحی است که نیاز به بازنگری در اعمال شریعت را نشان می‌دهد. انطباق احکام با شرایط نه موضوع جدیدی در جامعه شرعی است و نه آن گونه که برخی تصور می کنند مغرضانه تلقی می شود. بدون شک این به معنای اجتهاد واقعی است. تمرکز دانشمندان و انطباق با دو اصل علاقه و علاقه، جامعه مدرن و دانشمندان را به هم نزدیکتر می کند».

همچنین کتاب «ابوسلیمان دارانی؛ عارف شام» نوشته ریچارد گراملیش با ترجمه شیرین شادفر در 112 صفحه با شمارگان 880 نسخه و مجموعاً 50 هزار تومان در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.

در نوشته پشت جلد کتاب می گوید: ابوسلیمان دارانی از مشهورترین و معتبرترین شخصیت های قرن دوم و سوم هجری در شام بوده است. به دلیل ماهیت منحصربه‌فردش بسیار مهم است، اما ابر عدم قطعیت، بسیاری از زندگی و اندیشه‌های آن را پنهان کرده است و در منابعی غیر از اطلاعات پراکنده، اطلاعات کمی درباره آن وجود دارد. با این حال، نویسنده سعی کرده است با همین اطلاعات اندک، تصویری کلی از زندگی، دنیای اندیشه ها و اصول رفتاری خود در این قطعه ارائه دهد.

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل