امروز باید در جهت نظام ولایت و یاری امام زمان(عج) حرکت کنیم

امروز باید در جهت نظام ولایت و یاری امام زمان(عج) حرکت کنیم

نماز دشمن شکن جمعه ششم مرداد ماه ۱۴۰۲به امامت حجت الاسلام والمسمین حاج شیخ عبدالعلی استیری امام جمعه در مصلی نماز جمعه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری سلام دکتر از تهران،  حاج آقا استیری امام جمعه باقرشهر و کهریزک گفت: در حدیثی قدسی، خدای متعال ۱٠ مورد را به‌عنوان دلائل برتری امت اسلام بر سایر امت‌ها بیان فرموده است که در بین این ده عنوان، دو مورد «نمازجمعه» و «عاشورا» معرفی شده است. در این سال جدید قمری (سال ۱۴۴۵)، دو عنوان فوق، تقارن زمانی پیدا کرده‌اند تلاقی دو ایام الله جمعه و عاشورا خالی از لطف نیست، چرا که در روایات، هم روز «جمعه» و هم روز «عاشورا» از روزهایی معرفی شده‌اند که ظهور امام زمان عجل الله فرجه الشریف در آن روزها روی می‌دهد.

نماینده ولی فقیه با اشاره به یکی از  درسهای عاشورا اشاره کرد و گفت: در اذن دخول حرم حضرت ابالفضل علیه السلام می خوانیم: «أَشْهَدُ لَکَ بِالتَّسْلِیمِ وَ التَّصْدِیقِ وَ الْوَفَاءِ وَ النَّصِیحَهِ» صفات تسلیم و تصدیق و وفا و نصیحت را در ایشان می بینیم.

تسلیم محض اول آمده و بعد تصدیق؛ یعنی تا انسان در قلبش تسلیم محض خدا و ولی او نباشد نمی تواند او را تصدیق کند و هر حکمی کرد زیر بار آن برود، به خصوص در مورد ایشان که با نقش خود در روز عاشورا مسیر تاریخ عوض می کند.

سلمان که پیامبر فرمودند؛ از ما اهل بیت است و صاحب اسم اعظم و صاحب آن مقامات بالا بود در جریان آتش زدن خانه ی حضرت علی علیه السلام در روایت است که «وقع فی قلب سلمان شئ» یعنی در دل سلمان چیزی واقع شد و احساسش این بود که حضرت که صاحب اسم اعظم هستند چرا تصرفی در این صحنه نمی کنند. در روایت آمده است که حضرت به او فرمودند: بیعتت را تجدید کن.

جریان عاشورا کمتر از این جریان نبود اما در قلب حضرت ابالفضل کوچک ترین واقعه ای رخ نداد و در کل راه، در هیچ مرحله ای هیچ شکی در ایشان به وجود نیامد.

لذا بعد از خواندن اذن دخول و ورود به حرم، زیارت نامه ایشان را می خوانیم که: «السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَبْدُ الصَّالِحُ- الْمُطِیعُ لِلَّهِ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ ع». عبد بودن بالاترین مقام عبودیت است

قمر بنی هاشم(ع)، در سخت ترین لحظات امام حسین(ع) را تنها نگذاشتند و با اینکه در شب عاشورا از سوی سپاه دشمن برایشان امان نامه آوردند، حاضر نشدند که از امام حسین(ع) جدا شوند و تا آخرین  لحظه در مسیر ولایت باقی ماندند.

او در پایان تاکید کرد: ما باید نسبت به معصومین علیهم السلام سه مرتبه را دارا باشیم: اول این که قلب ما تسلیم امام باشد یعنی ایمان باطنی قلب انسان به خدا و اولیای خدا،

دوم این که رأی ما تابع و دنبال رأی امام باشد سوم این که نصرت و یاری ما آماده برای نصرت امام باشد یعنی امکانات و ظاهر انسان در اختیار امام باشد.

 لذا امروز ما اگر بخواهیم به سمت نظام ولایت و یاری امام زمان(عج) حرکت کنیم و در جهت نیروسازی برای آن حضرت(عج) گام برداریم باید همانند حضرت ابالفضل (س) شجاع، مجاهد و ولایتمدار باشیم و تا آخرین نفس در مسیر ولایت باقی بمانیم.

انتهای پیام/

 






آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف