مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از آموزش آموزههای طب ایرانی به مراقبین سلامت در مراکز جامع سلامت خبر داد و گفت: هر فردی که امروز به خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت در شهر و روستا مراجعه کند، یک شناسنامه سبک زندگی برای او تهیه شده و آموزشهای سبک زندگی سالم را دریافت میکند.
به گزارش سلام دکتر، دکتر نفیسه حسینی یکتا با اشاره به برگزاری اولین کنگره طب ایرانی در تهران، اظهار کرد: اولین کنگره طب ایرانی توسط انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل، با حضور گستردهای از متخصصین و پزشکان فعال در این حوزه، از ۹ خردادماه آغاز شده و تا ۱۱ خردادماه ۱۴۰۳ در سالن همایشهای رازی ادامه دارد.
وی افزود: متخصصان حوزه های نظام پزشکی، فرهنگستان علوم پزشکی و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مراسم افتتاحیه نخستین کنگره طب ایرانی بر ضرورت تعامل بین طب ایرانی و طب رایج و استفاده بهینه از این ظرفیت و نگاه ویژه به احیای این حوزه، تاکید کردند.
به گفته حسینی یکتا، بیش از ۴۰۰ مقاله به این کنگره در موضوعات مختلف پیشگیری محور، استراتژی آموزشی و کمک به درمان، ارسال شده است.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در حال حاضر انتقال تجارب کشورمان در حوزه طب ایرانی توسط اساتید و دانشمندان این حوزه در برنامه برخی از کشورها قرار دارد، بر ضرورت سرعت بخشیدن به سیاستگذاری ها تاکید و تصریح کرد: امیدواریم که چنین رویدادهایی مسیر را برای سرعت بخشیدن به استفاده از ظرفیت طب ایرانی در نظام سلامت هموار کند.
وی همچنین با اشاره به آغاز به کار مجلس دوازدهم، بیان کرد: اسناد بالادستی و مصوبات بسیار خوبی در حوزه طب ایرانی وجود دارد و اتفاقات بسیار خوبی نیز در مجلس یازدهم رقم خورده است. به نظر می رسد، در مجلس آینده تاکید بر نظارت قوانین موجود و جابجایی برخی از ماده واحدها در قوانین بنیادی حوزه سلامت بتواند کمک کننده باشد.
حسینییکتا با بیان اینکه ادغام طب ایرانی و نظام سلامت در سطوح مختلف مدنظر است، خاطرنشان کرد: اکنون در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، ادغام طب ایرانی در سطح یک نظام آموزشی و آموزش آموزه های طب ایرانی به مراقبین سلامت در حال اجراست.
مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تصریح کرد: هر فردی که امروز به خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت در شهر و روستای خود مراجعه کند، یک شناسنامه سبک زندگی برای او تهیه می شود و آموزش های سبک زندگی سالم و توصیه های لازم را دریافت می کند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی اضافه کرد: در سطوح بعدی که خدمات سرپایی ارائه میشود نیز مواردی در حال انجام و در دست اقدام برای تدوین آیین نامههای مختلف است.
حسینی یکتا در پایان یادآور شد: با توجه به رویکرد پیشگیری محور “طب ایرانی” و اثربخشی آن در حوزه طب رایج، بدون شک، ادغام همه جانبه طب ایرانی در نظام سلامت علاوه بر اینکه میتواند در پیشگیری از بیماریها کمک کند، در اثربخشی درمانها و کاستن هزینههای درمان نیز موثر است.
انتهای پیام