هدف از انجام فیزیوتراپی و ورزش درمانی

مزایای تمرینات ارتوپدی

بهترین فیزیوتراپی شیراز: زمانی که تمرینات به درستی انجام شوند، نتایج زیر حاصل خواهد شد:

  1. حفظ و بهبود قدرت عضلانی. تنها از طریق انجام این تمرینات است که قدرت عضلات ساخته شده و تقویت می شود.
  2. بهبود عملکرد مفصل ها
  3. کمک به پیشگیری از بدشکلی ها و دفرمی ها
  4. کمک به تحریک گردش جریان خون
  5. افزایش مقاومت فردی
  6. افزایش آرامش
  7. افزایش بازسازی انگیزه و خوب بودن حال بیمار

تمرینات فیزیوتراپی برای بیماری های مختلف عضلانی اسکلتی

تمرینات مناسب برای زانو درد

تمرینات مناسب برای زانو درد یکی از بهترین کارهایی است که شما می توانید برای کمک به بهبود دامنه حرکتی و نگهدارنده زانو به کار ببرید.

تمرینات ورزشی مناسب گردن درد

تمرینات درمانی برای بهبود گردن درد بر تقویت و اصلاح عضلات، تاندون ها و رباط های نگهدارنده مهره های گردنی متمرکز هستند. هدف از انجام این تمرینات عبارت است از:

علاوه بر درمان گردن درد به درمان علت آن نیز کمک خواهد کرد. ورزش درمانی می تواند به درمان دردهای گردنی ناشی از آرتروز گردن، خشکی و گرفتگی عضلات گردن، دیسک گردن نیز کمک نماید.

تمرینات ورزشی برای کاهش کمر درد

فیزیوتراپی در منزل شیراز تمرینات فعال برای کاهش درد کمر تقریباً همیشه برای بازتوانی ستون فقرات ضروری بوده و باعث کاهش کمر درد می شود. وقتی که این تمرینات تحت کنترل، به آرامی و با روشی پیش رونده انجام می شوند، مواد مغذی در فضای دیسک و بافت نرم در کمر که دیسک را نگه داشته است، عضلات، رباط ها و مفاصل توزیع می شود.

ورزش علاوه بر درمان کمر درد به درمان علت آن نیز کمک خواهد کرد. ورزش درمانی می تواند به درمان دردهای کمر ناشی از آرتروز ستون فقرات (اسکولیوز)، خشکی و گرفتگی عضلات کمر، دیسک کمر و سیاتیک نیز کمک نماید.

تمرینات ورزشی برای کاهش درد در پایین کمر

تمرینات مناسب برای کاهش درد قسمت تحتانی کمر برای تقویت عضلات و محافظت از ستون فقرات طراحی شده و از درد پایین کمر جلوگیری می کند. عضلات کمر باعث می شوند که عضلات یاد بگیرند که چگونه ستون فقرات را در محل درست خود حمایت کنند.

تمرینات ورزشی برای کاهش درد سیاتیک

تمرینات روزشی برای فتق دیسک کمر

تمرینات ورزشی برای فتق دیسک کمر باید بر پایداری عضلات مرکزی متمرکز باشد. کشش عضلات کمر مجموعه ای از حرکاتی هستند که به کاهش علائم ناشی از فتق دیسک کمر کمک می کنند. این حرکات شامل کشش که باعث کشیدگی و انعطاف پذیری عضلات کمر است می شود. پایداری مرکزی با تقویت عضلات شکم و عضلات قسمت تحتانی کمر با انجام حرکات دراز و نشست و حرکات مقاومتی با وزنه حاصل می شود.

تمرینات ورزشی برای تنگی کانال نخاع

برنامه های موثر ورزشی برای افراد مبتلا به تنگی کانال نخاع معمولاً شامل ترکیبی از حرکات افزایش دهنده دامنه حرکتی، تقویتی، استقامتی و حرکات تثبیتی می شود. افراد معمولاً این حرکات را در حالی که به سمت جلو خم می شوند انجام می دهند تا در حین انجام تمرینات راحت تر باشند.

تمرینات ورزشی برای مشکلات شانه ها

تمرینات کششی و تقویتی شانه ها می تواند مزایای زیادی دارد که از آن جمله می توان به کاهش درد و افزایش دامنه حرکتی و عملکردی شانه ها اشاره کرد.

بسیاری از افراد مبتلا به آرتروز شانه می تواند از برنامه های جامع ورزشی برای شانه ها بهره مند شوند. این برنامه ها عبارتند از:

هر گونه آرتروز شانه می تواند باعث درد شدید در شانه و کاهش توان حرکتی در این ناحیه شده و انجام حرکات فیزیکی را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. به هر حال عدم انجام تمرینات ورزشی باعث آرتروفی عضلات، بی ثباتی مفاصل، زوال و تحلیل بعدی مفاصل و جمود مفصل شانه (کپسولیت چسبنده) شود.

انواع تمرینات فیزیوتراپی

نوع تمرین فیزیوتراپی که برای شما تجویز می شود به مرحله نقاهت و ریکاوری شما بستگی دارد.

تمرینات افزایش دهنده دامنه حرکتی

تمرینات دامنه حرکتی هم با کمک فیزیوتراپیست انجام می شود و هم می تواند توسط خودتان و با راهنمایی هایی که از فیزیوتراپیست می گیرید انجام شود. در برخی موارد، ممکن است شما در مفاصل و عضلات خود احساس گرفتگی کرده که می تواند دامنه حرکتی مفاصل شما را محدود کند. در این موارد، فیزیوتراپیست ممکن است با گرم کردن بافت های سخت شده قبل از انجام تمرینات کششی دامنه حرکتی مفاصل را افزایش دهد.

انواع حرکات دامنه حرکتی

سه نوع حرکات ورزشی برای افزایش دامنه حرکتی وجود دارد که عبارتند از: حرکات اکتیو یا فعال، حرکات پسیو و حرکات کمکی فعال.

در این حرکات، فیزیوتراپیست اندام شما را در جهت حرکت مفاصل حرکت می دهد. این حرکات معمولاً در بیمارانی در حرکت دادن اندام خود ناتوان هستند به کار برده می شود.

این نوع از تمرینات دامنه حرکتی برای بیمارانی که قادر به حرکت دادن اندام خود بوده ولی برای تکمیل دامنه حرکت به کمک فیزیوتراپیست نیاز دارند انجام می شود.

بیمار این تمرینات را بدون نیاز به کمک فیزیوتراپیست انجام می دهد. ممکن است فیزیوتراپیست به صورت شفاهی راهنمایی های لازم را برای درست انجام دادن حرکات به بیمار ارائه دهد.

تمرینات تقویتی

زمانی که عضلات به دلیل آسیب دیدگی برای مدتی بی حرکت بمانند (در گچ یا آتل) ضعیف می شوند. غالباً تمرینات پیش رونده تقویتی در برنامه های توان بخشی گنجانده می شوند. داشتن عضلات با قدرت نرمال و طبیعی از آسیب دیگی بعدی پیشگیری می کند.

تمرینات برای بیماری های عمومی

تمرینات روزشی برای بیماری های عمومی شامل ترکیب تمرینات دامنه حرکتی، تقویتی و پیاده روی شده که به حفظ و بهبود عضلات کمک می کند.

تمرینات تعادلی

اگر شما دچار مشکلات تعادلی باشید، تمرینات تعادلی بخشی از برنامه های توان بخشی است. تقویت عضلات اصلی بخش مهمی از برنامه بازتوانی تعادلی است.

متناسب با نیازهای خاص هر فرد و سطح تناسب اندام او، فیزیوتراپیست ممکن است این تمرینات را از قسمت هایی که شما در آن ثبات بیشتری دارید آغاز کند. زمانی که شما قادر به انجام راحت این حرکات شدید، از شما خواسته می شود که این حرکات را بدون کمک گرفتن از میله های موازی (پارالل بار) انجام دهید

خروج از نسخه موبایل