این اپیدمیولوژیست با اشاره به شرایط کنونی کشور و لزوم اجرای نسخه جدید طرح شهید سلیمانی گفت: اگر بتوانیم از این طرح استفاده کنیم، حاصل تحقیقات داخلی و بین المللی و تجربه کشورهای دیگر است. . کشورها، قطعاً میتوانیم موفقتر باشیم.» برای کنترل و کنترل همهگیری.
دکتر حمید سوری در گفت وگو با سلام دکتر کورونا در خصوص وضعیت کنونی ایران و وضعیت روزهای آینده گفت: پیش بینی سخت است؛ اما اگر همچنان اصرار داشته باشیم که تمام تلاش خود را برای افزایش تعداد واکسیناسیون ها انجام دهیم، خطر پیک های آینده در کشور وجود دارد. از آنجایی که کشورهایی که پوشش واکسیناسیون بالاتری دارند، اوج جدیدی داشتند، ما باید مراقب باشیم که واکسیناسیون یکی از راههای مبارزه با همهگیری است، نه همه آنها.
او اضافه کرد: نسخه جدید طرح شهید سلیمانی متناسب با شرایط فعلی کشور آماده اجرا است. و امیدواریم اداره ملی تاج گذاری و سازمان های ذیربط به ویژه وزارت بهداشت که با این نسخه موجود است، مفاد این طرح را در اسرع وقت اجرا کنند نه سطحی. اگر بتوانیم از این طرح که حاصل تحقیقات و تجربیات کشورهای خارجی و داخلی است به درستی استفاده کنیم، قطعاً میتوانیم در مبارزه با این اپیدمی موفق باشیم.
سوریه تاکید کرد هنجارهای رنگ بندی شهرهای کشور کاملا اشتباه استاو گفت: «به همین دلیل، سطح ریسک درستی را برای ما تعیین نمی کند و می تواند ما را گمراه کند. نرخ اعلام رنگ باید به طور اساسی تغییر کند، و من فکر می کنم منطقی تر است که این هنجار را در اسرع وقت پایان دهیم. و جامعه از تصورات نادرست در مورد وضعیت خطرناک اپیدمی رنج نمی برد. این بدان معنی است که توقف این نوع اعلام رنگ سود بیشتری دارد. وقتی در مورد سطوح ریسک در حوزه های مختلف صحبت می کنیم، تعداد پذیرش در بیمارستان تنها یکی از شاخص هاست و شاخص های دیگری از جمله میزان مرگ و میر، تعداد آزمایشات مثبت و … را داریم که باید به معیارها اضافه شود.
او اضافه کرد: نکته مهم این است که در چارچوب اعلام این هنجار که شهر سرخ وجود ندارد، نظام سلامت باید هوشیار باشد. و به محض ظاهر شدن هر نشانه ای از تغییر اندازه بیماری، یک تیم واکنش فوری را برای تجزیه و تحلیل شرایط در یک منطقه خاص و خاموش کردن آتش در اسپرم بفرستید. در غیر این صورت هر یک از این مراکز می تواند منبع آلودگی در سراسر کشور باشد.
وی گفت: امیدوارم بتوانیم با احیای گروه های واکنش سریع که دلیل انحلال آن را متوجه نشدند، این نقص را برطرف کنیم. روشن است که جامعه ما هنوز پتانسیل شورش را دارد. هنوز در برخی نقاط کشور شورش وجود دارد، اما چون پراکنده است، در بخشهای وسیعی از کشور حل شده است و من نمیتوانم وقوع این آشوبها را به درستی تحلیل کنم.
این اپیدمیولوژیست گفت: جامعه باید به طور منظم با اپیدمی مدیریت شود. اگر آزاد شود، شکی نیست که جامعه تمایل به تثبیت اوضاع دارد. بنابراین، در صورت عدم اتخاذ تدابیر خاص، خطر احتمالی وجود دارد.
وی گفت: پیشنهاد من این است که وزارت بهداشت برای هر استان یک نماینده ویژه تام الاختیار تعیین کند تا بتواند برای انتقال پرونده ها با جامعه محلی و تصمیم گیران کشور ارتباط داشته باشد.
انتهای پیام/
.